2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Bugünkü hezimet sonrası son kurşunu da sıkıp bir gard alırlar. Play offa umut yesertilir ama yine de sezon bizim için erken kapanır.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dixon gibi bir sıçrama yapabilir Thedore. Seneye gerçekten görmek isterim takımda.

Vidmar-Pleiss-Tyuss-Fotu-Schilb-Micov-Diebler-Gordon-Thedore gibi bir yabancı rotasyonunu verirsin Mahmudi'nin eline. En azından her maç savaşır takım.

Son topa kadar savaşan takımı özledim ben. Finalde Fb'ye kaybedince hüngür hüngür aglayan oyunculardan ve onları bağrına basan bir koçtan oluşuyordu bu takım.

Seneye kesinlikle PG'ye Dixon - Theodore gibi kısa ama potaya çabuk gidebilen, rakiplerin içinden geçen bir oyuncuya ihtiyaç var. Fitipaldo bu tanıma uyuyor ama kalite olarak bizde oynayacak bir seviyede değil.

Theodore Dixon'dqn çok daha faydalı olur bence milli takıma. Milli takımın çok ciddi bir delici oyuncu eksiği var. Sinan dışında savunmayı delip pozisyon yaratabilecek kimse yok. Belki biraz da Cedi bu işleri yapabiliyor ama o ikisi dışında yapabilecek kimse yok. Theodore bu açığımız için de çok ciddi bir yama olur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koç kalırsa yine Efes'in elinden çıkaracağı isimleri alırız Granger,D.Thomas gibi ...

Bu sene 3 guard getirdik Dentmon,Smith,Fitipaldo kimbilir kaç para verdik,Wanamaker'ı alamazmıydık o 3 isme verdiğimiz paraya

Jordan Theodore teklif gelirse Milli takımda oynamaktan memnun olacağını söylemiş. Sakatlık, vs olmazsa Euro 2017'de yine Dixon kadroda olur. Sonrasında Theodore devşirilebilir diye düşünüyorum. Fenerliler şimdiden twitter üzerinden Theodore'u çağırmaya başlamış.

Takılmayın böyle şeylere. "Kefen giyerim, o formayı giymem" diyen adam dahi geldi giydi Gs formasını.

Kaldı ki daha önce de Arroyo Bjk'dayken Gordon'a attığı sut fake ile de sosyal medyada baya konusulmustu.

Ha her şeyi gectim, Jordan yerinde olsam ben de Obra ile çalışmak isterim. Kaç senedir Arroyo dışında bir guardla anlaşamamış bir Ergin'i kim neden seçsin?

Theodoreun karakter sorunları olduğu maç sonu taraftarımıza küfretmesinden belliydi. Kendini Kaf Dağında görüyor, Avrupanın en iyi gardıymış kendisine göre, ben istemiyorum böyle oyuncu. Emire de benzer tepkiler olmuştu ama bu arkadaş ipin ucunu kaçırdı.

Theodore'un sene başında 200-300 takipçisi falan vardı twitter'da. Şuan 1200'e yaklaşmış ve daha da artar, popülarite sarhoşu olmuşa benziyor. Arızalı bir tip olduğu bariz zaten de ''casanovaisreal'' nasıl bir kullanıcı adıdır ya. :)