2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Mccollum Daçka ya giderse, bunda da FB nin de parmağı yoksa ben başka bir şey bilmiyorum demektir.
Adamların ana sponsoru Ülker ama yanlama sponsoru Doğuş. Emir',in Oğuz'un kontratlarından çık. Geçen sene bizim istediğimiz oyunculara asıl. Ne kadar göze batan oyuncu varsa topla kadroyu 20 kişi yap ki oyuncu kalmasın, sonra bu hamle de gelirse ABV. Okben işi de buna dahil tabi...

Biz farkında değiliz ama Çok büyük bir camiayız biz.

Mccollum Daçka ya giderse, bunda da FB nin de parmağı yoksa ben başka bir şey bilmiyorum demektir.
Adamların ana sponsoru Ülker ama yanlama sponsoru Doğuş. Emir',in Oğuz'un kontratlarından çık. Geçen sene bizim istediğimiz oyunculara asıl. Ne kadar göze batan oyuncu varsa topla kadroyu 20 kişi yap ki oyuncu kalmasın, sonra bu hamle de gelirse ABV. Okben işi de buna dahil tabi...

Biz farkında değiliz ama Çok büyük bir camiayız biz.

Ya abi bak yaşını başını almışsın böyle bir cümle nasıl kurarsın. Adamların işi gücü yok rakipleri Fener'den emir mi alacaklar. Sen bu işleri çocuk oyuncağı zannediyorsun.

Bizim alıp almamız çok ta umurlarında değildir .Zaten 1.5 yıllık diyor haberde .Doguştan ne kadar nefret etsemde bu transferde art niyetli olmam.Bu adam bizim elimizdeydi yazın başımızdaki sihirbaz Russ diye bir adamı avrupanın en iyi gardı yapmaya çalıştı hemde Dentmon gibi bir oyuncu aynı takımdayken. Simdi bize 3 aylığına geleceğine adam gibi bir sözleşme ile Dacka ya gidiyor 1.5 yıllığına .Adamlar yazın başında hayal ettiğim ikiliyi kurdular Wanamaker-Mccollum.

Ya abi bak yaşını başını almışsın böyle bir cümle nasıl kurarsın. Adamların işi gücü yok rakipleri Fener'den emir mi alacaklar. Sen bu işleri çocuk oyuncağı zannediyorsun.
Geçen sene 20 kişilik kadro kurdular. Fenerin bir türlü kontratından çıkamadığı oyuncuları aldılar ücretlerini ödediler Feneri büyük bir yükten kurtardılar. Şimdi soruyorum o transferler hangi sportif ölçütlere dayanarak yapıldı? 20 tane oyuncu aldılar yarısının eline top değmeden sezon bitti. Oktay hoca bile transferlerin bir kısmını kendisinin yapmadığını her fırsatta ima ediyorken sizin bunu demeniz ilginç. Bu sene tamamen farklı Fenerin elinden önce Wanamakeri sonra Andersonı kaptılar. Emir almaktan ziyade Fenere kıyak geçtiler geçen sene. Serhat Çetini dahi aldılar ihtiyaç yokken şu anda nerede ben bilmiyorum

Son düzenleme:
Wanamaker'ın sözleşmesi 2 yıllıktı sanırım. McCollum'a da 1.5 yıl diyorlar. Wilbekin zaten sakatlıktan iyi dönemezse gözden düşer. En kötü önümüzdeki yıl için kadroya katarım. Kendisini geliştiren ve oyunun iki yönünde de çok büyük potansiyeli olan bir oyuncu

Hatta yanına da Markovic'i alırım. Eurocup'u getirebilecek bir ikili

Son düzenleme:
Geçen sene 20 kişilik kadro kurdular. Fenerin bir türlü kontratından çıkamadığı oyuncuları aldılar ücretlerini ödediler Feneri büyük bir yükten kurtardılar. Şimdi soruyorum o transferler hangi sportif ölçütlere dayanarak yapıldı? 20 tane oyuncu aldılar yarısının eline top değmeden sezon bitti. Oktay hoca bile transferlerin bir kısmını kendisinin yapmadığını her fırsatta ima ediyorken sizin bunu demeniz ilginç. Bu sene tamamen farklı Fenerin elinden önce Wanamakeri sonra Andersonı kaptılar

Kesinlike hocam . Yapılan transferlerin akıla , mantığa izahı yok tamamen bas parayı al adamı ki bence Mccollum Daçka ' ya gider keza kendisinin parayı ne kadar çok sevdiğini biliyoruz. Ege Arar ' ın soru cevap röpörtajı vardı bir tane . En cimriniz kim sorusuna Mccollum yanıtını vermişti . Bu bile her şeyi özetliyor ki bu kadar potansiyeli yüksek bir oyuncunun EL ' de oynamayıp da Çin ' e gitmesi güvensizliğinden değil de parayı seçtiğini gösterir.

Wanamaker'ın sözleşmesi 2 yıllıktı sanırım. McCollum'a da 1.5 yıl diyorlar. Wilbekin zaten sakatlıktan iyi dönemezse gözden düşer. En kötü önümüzdeki yıl için kadroya katarım. Kendisini geliştiren ve oyunun iki yönünde de çok büyük potansiyeli olan bir oyuncu

Hatta yanına da Markovic'i alırım. Eurocup'u getirebilecek bir ikili

Wilbekin Blatt'ın en güvendiği oyunculardan bence asla bırakmaz.Wilbekin dönünce Bertans ve Anderson'un alacağı süreden alır.

Geçen sene 20 kişilik kadro kurdular. Fenerin bir türlü kontratından çıkamadığı oyuncuları aldılar ücretlerini ödediler Feneri büyük bir yükten kurtardılar. Şimdi soruyorum o transferler hangi sportif ölçütlere dayanarak yapıldı? 20 tane oyuncu aldılar yarısının eline top değmeden sezon bitti. Oktay hoca bile transferlerin bir kısmını kendisinin yapmadığını her fırsatta ima ediyorken sizin bunu demeniz ilginç. Bu sene tamamen farklı Fenerin elinden önce Wanamakeri sonra Andersonı kaptılar. Emir almaktan ziyade Fenere kıyak geçtiler geçen sene. Serhat Çetini dahi aldılar ihtiyaç yokken şu anda nerede ben bilmiyorum

Kuzminskas ı da aldılar ama o sonradan nba ye gitti ki sanırım buradan da bir buyout aldı Daçka.

Doğuş sene başında da istemişti. Mccolum iyi oyuncu ama defoları olmayan biri değildi. Yanındaki adam çok önemli bence. Ki asla direk guard olarak bakmamak lazım. En doğru kişinin wanamakerın yanına gidiyor. Bize gelsin isterdim ama Doğuş istiyorsa alacaktır. Wilbekinden ziyade iki numaradan süre alır bence..
Ben seneye bizde olmasını isterdim mcolumun ona göre en azından plan yapardık kötü oldu...

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

McCollum Daçka'ya giderse sürpriz olmaz. EL'de oynamak yerine fazladan para için Çin'e giden bir oyuncudan bahsediyoruz. Bizim şu takıma gelirse cuk oturur. Tanıdığı, bildiği oyuncular ile oynar. Seneye iki takım da Eurocup'ta olacak zaten.

İroni mi yapıyorsun?

İroni yaptığını farz edip uzatmayacağım ama şunuda yazmadan geçemem.
Doğuş Grubunun FB ile ilişkilerini, İbrahim Kutluay ın varlığını , geçen sene yaşanan 20 kişilik kadro kurulması Litvanya da yaşandı. Burada öyle şeyler olmaz. Federasyon başkanı dopingden cezalı birisi atamayla Litvanya da gelir vs.

Burada herşey zaten sahada olur, sahada biter.
Bunları yazarken bile dünya kadar olay geldi aklıma ama uzatmaya gerek yok.

Aslında McCollum 1.5 yıllığına takıma kazandırılsa, Pleiss'le şimdiden kontrat uzatma görüşmeleri yapılıp ikna edilse, en azından önümüzdeki yıl işimiz kolaylaşır. Eğer Eurocup oynayacaksak ve kararlılığımızı şimdiden gösterip Pleiss'in önüne 1 milyon dolarlık bir kontrat koyarsak şansımız olabilir.

Markovic (700.000) - Sinan (700.000) - Can (100.000)

McCollum (1.200.000) - Göksenin (200.000)

Sanders (1.000.000) - Prledzic (300.000)

Daye (400.000) - Ege (100.000)

Pleiss (1.000.000) - Ofoegbu (500.000)

6-6.5 milyon dolar arası kurulabilecek bir takım. Sanders'in de çok zor transfer olduğunun farkındayım. Ancak 7 haneli bir kontrat onu Eurocup'a getirebilir.

Bu arada S. Weems serbest kalmış sanırım. Her ne kadar şu an için onun pozisyonu dolu olsa da önümüzdeki sene Eurocup'ta oynamasına bir engel yoksa zor günlerinden istifade edilerek kendisine 1.5 yıllık bir kontrat sunulabilir

Son düzenleme:
Sony weem sanırım doping numunesi vermek istemediği için ayrıldı diye okumuştum bir yerde. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ben de seneye en çok ama en çok pleiss ın kalmasını istiyorum. Ama bence çok zor onu tutabilmek. Onun yerine ben ya Vidmar ya da C.Iverson gibi sert birini isterim. Çünkü pleiss seviyesinde oyuncu bulmak zor.

GT-I9195 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi