Tanju Bey forumun üzerindeki ölü toprağını attınız. Umarım değerli bir parçayı takıma monte ederiz. Merakla bekliyoruz
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Lance Stephenson gelirse avrupayı yıkar geçer de öyle bi ihtimalin olduğunu zannetmiyorum bu adamı avrupada 1-2-3 numara söyleyin bana savunabilcek.
böyle bir adamı bırakmazlar.Adam mesafeli atışlarını bırakın panyayı çembere bile değdirmiyor.
Abi peki Kenan mevzusu ne durumda gelecek gibimi yoksa sadece yabancı kısayla kapatacakmıyızStephonson Avrupa'ya gelmez arkadaşlar, en azından bize gelecek kadar ucuz oyuncu değil, 3m dolardan aşağıya ihtimal vermiyorum Avrupa ya da Çin'de oynaması için, ölüsü bile Nba'de minimum kontrat bulur.
Abi peki Kenan mevzusu ne durumda gelecek gibimi yoksa sadece yabancı kısayla kapatacakmıyız
Sağolasın abi içimize su serptinHem maddi hem de pozisyon icabı gelme ihtimali olmaz bu isimlerden biri kadroya katılırsa, onlar olmazsa ve daha ucuza birine gitmek zorunda kalırsak Kenan düşünülebilir hoca tarafından ama oyuncu da fedakarlık yapmalı o zaman, 500-550 bin dolar gibi miktarlara almayız kendisini.
Hem maddi hem de pozisyon icabı gelme ihtimali olmaz bu isimlerden biri kadroya katılırsa, onlar olmazsa ve daha ucuza birine gitmek zorunda kalırsak Kenan düşünülebilir hoca tarafından ama oyuncu da fedakarlık yapmalı o zaman, 500-550 bin dolar gibi miktarlara almayız kendisini.
Tamam daha sezon başında bu kadar sevdirmesin kendini. Zira sahada gördükten sonra Micovdan fazla sevmekten korkuyorum.