2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

S. Larkin geçen sene NBA'de 80 maça çıkmış. 7 sayı, 3 asist gibi bir ortalaması var. Nasıl oluyor da Laboral bu adamı alabiliyor ? Keşke Smith'in yerine onu düşünseydik

Oncelikle herkese selam. Galatasaray'in bu seneki transferlerinden memnunum. Saat farkindan dolayi buralarda izlemek zor olsada Galatasaray'i takip ediyoruz ve GS'de en basarili buldugum brans basketbol. Daye ve Diebler'i kolej kariyerlerinden beri bliyorum. İkiside uclukleriyle taraftari costuracaktir. Russ Smith cok cilgin oyuncudur, sevecek bence onu GS taraftari.

Shane Larkin'in Avrupa'ya gitmesine sasirmayin, her sene boyle oyuncular gidiyor NBA'dan dikkatli takip ederseniz. Free agent oyuncular var hala sabirli olan kulupler bu oyunculardan bazilarini alacaktir. Herkese sevgiler.

Bu arada Laboral çok göz ardı ediliyor. Belki Bouroussis, Adams ve James gibi üç tane silahlarını kaybettiler ama yerlerine aldıkları adamlar da Bargnani, Beaubois ve Larkin gibi NBA'de önemli işler yapmış üç tane önemli oyuncu.

Edit: Bu arada Pick, ben bu mesajı attıktan 3 dakika sonra şu soruyu sormuş:

Bouroussis, Adams, James vs Bargnani, Larkin, Beaubois who u got?

Bu arada Laboral çok göz ardı ediliyor. Belki Bouroussis, Adams ve James gibi üç tane silahlarını kaybettiler ama yerlerine aldıkları adamlar da Bargnani, Beaubois ve Larkin gibi NBA'de önemli işler yapmış üç tane önemli oyuncu.

Edit: Bu arada Pick, ben bu mesajı attıktan 3 dakika sonra şu soruyu sormuş:

Bouroussis, Adams, James vs Bargnani, Larkin, Beaubois who u got?

Kağıt üstünde isimler birbirİne yakın ama o kimyayı bulmaları gerekir yine. Aynı şekilde bizimde nasıl kadro kurarsak kuralım o ritmi bulduk mu değişik yerlere gidebiliriz.

Kağıt üstünde isimler birbirİne yakın ama o kimyayı bulmaları gerekir yine. Aynı şekilde bizimde nasıl kadro kurarsak kuralım o ritmi bulduk mu değişik yerlere gidebiliriz.

Hocaları da değişti. Yani '' Kaliteyi korudular, kesin yine final four yapacaklar '' demek tabi ki yanlış. Ancak bu kadar önemli üç oyuncunun yeri ancak bu kadar başarılı doldurulabilirdi. Bence aldıklar üç oyuncu, kaybettiklerinden daha kaliteli adamlar.

Bu arada Bertans'ın yerine de şutör 4 numara almalılar. Ya da Hanga'yı o role soyundurup atletik bir kısa da alabilirler

Herkes Laboral'i övüyor ama ellerinde bir Causeur'leri yok artık. Belki sezonun sonunda önemli maçlarda oynayamadı ama James-Adams ikilisini frenleyen onları dengeleyen oyuncuydu. Bu sene Larkin ve Beaubois iki tarafı keskin bıçak gibi bir ikili oldu. Onları dengeleyecek bir oyuncu almalılar bence.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bence de Laboral gidenlerin yerini iyi doldurdu. Hele bu guard kıtlığına Larkin ve Beaubois çok etki edecektir. Tabi kimyayı tutturmaları lazım.

Bargnaniye talip oldugumuzda yazilanlar gozumun onune geliyor tobe tobe neysee

Bende Hatırladım bir anda .Yaşlandı ayakları yavaşladı savunmayı kim yapacak hatta dış şutu yüzdesi bile düştü diyen olmuştu .Ben eminim kobe basketbolu bırakmasa sağlıklıyım deyip bize gelse yaşlandı ne gerek var diye ona bile eleştiri yapılırdı sayfalarca .

S. Larkin geçen sene NBA'de 80 maça çıkmış. 7 sayı, 3 asist gibi bir ortalaması var. Nasıl oluyor da Laboral bu adamı alabiliyor ? Keşke Smith'in yerine onu düşünseydik

Nasıl alıyor biliyor musun ? Nba denince akla ilk gelen 10-20 milyon dolar yıllık ücret alan oyuncular. Halbuki bu rakamı alan oyuncu sayısı Nba' in %20 ' si bile değil. Nba'de bizde efsane olur dediğimiz adamların çoğu 1-2,5 milyona oynuyor yıllığı. Hatta 800-1,5 arasına takla atarak gelecek oyuncu bile var. Artık havlu sallamaktan, sırf ft yüzdesi düşük pivota faul yapmak için oyuna sokulmaktan bıkanlar, paraya pula bakmadan Avrupa' nın yolunu tutuyorlar. Ama bizim scout ve teknik heyetin önceliği, daha önce ağır sakatlık yaşamış oyuncu olduğu için, bu oyuncuları da başka takımlar aldığında nasıl alıyor diyoruz.

Nasıl alıyor biliyor musun ? Nba denince akla ilk gelen 10-20 milyon dolar yıllık ücret alan oyuncular. Halbuki bu rakamı alan oyuncu sayısı Nba' in %20 ' si bile değil. Nba'de bizde efsane olur dediğimiz adamların çoğu 1-2,5 milyona oynuyor yıllığı. Hatta 800-1,5 arasına takla atarak gelecek oyuncu bile var. Artık havlu sallamaktan, sırf ft yüzdesi düşük pivota faul yapmak için oyuna sokulmaktan bıkanlar, paraya pula bakmadan Avrupa' nın yolunu tutuyorlar. Ama bizim scout ve teknik heyetin önceliği, daha önce ağır sakatlık yaşamış oyuncu olduğu için, bu oyuncuları da başka takımlar aldığında nasıl alıyor diyoruz.

Shane Larkin senin bahsettiğin oyuncu profilnden uzak bir oyuncu. Geçen sene, 80 maçta yaklaşık 22 dakika ortalamayla oynayıp 7.3 sayı, 2.2 rebound, 4.4 asist ortalamayla oynayan bir oyuncu. O senin bahsettiğin havlu sallayan modele bizim Smith girer.

Yani tam olarak senin söylediğin tarzda bir kısa aldık zaten. Yine bu sene ilgilendiğimiz E. Green ve geçen sene ortası getirmeye çalıştığımız Q. Cook da bahsettiğin tarzda oyuncular. Ama Larkin farklı bir seviye

Shane Larkin, Brooklyn&Knicks gibi nispeten hedefleri düşük takımlarda ortalama 20 dakikadan fazla süre alan bir oyuncuydu yeniden buralarda denenmek istemiyor olmalı ki direksiyonu Avrupa'ya kırmak istemiş. Brooklyn'in 50 milyon dolar teklif ettiği Tyler Johnson'dan pek bir eksiği yok bence. NBA'de kalır diye düşünüyordum baya bir sürpriz oldu bana.

Shane Larkin senin bahsettiğin oyuncu profilnden uzak bir oyuncu. Geçen sene, 80 maçta yaklaşık 22 dakika ortalamayla oynayıp 7.3 sayı, 2.2 rebound, 4.4 asist ortalamayla oynayan bir oyuncu. O senin bahsettiğin havlu sallayan modele bizim Smith girer.

Yani tam olarak senin söylediğin tarzda bir kısa aldık zaten. Yine bu sene ilgilendiğimiz E. Green ve geçen sene ortası getirmeye çalıştığımız Q. Cook da bahsettiğin tarzda oyuncular. Ama Larkin farklı bir seviye

Ben Shane Larkin' i havlu sallayan oyuncu olarak belirtmedim ? Bir önceki cümlede 1-2,5 milyon arası oynayan oyuncular kategorisine sokabilirsin Larkin 'i. Philedelphia'da geçen sene 980 bin e 70 maç oynayıp, ortalama 30 dk oyunda kalan Robert Covington var mesela.Larkin' i sırtına alarak oynar. Bu tip oyuncular çok. Havlu sallayanlar arasında da takımımıza faydalı olabilecek oyuncu da var. Önemli olan iyi araştırma.

Ben Shane Larkin' i havlu sallayan oyuncu olarak belirtmedim ? Bir önceki cümlede 1-2,5 milyon arası oynayan oyuncular kategorisine sokabilirsin Larkin 'i. Philedelphia'da geçen sene 980 bin e 70 maç oynayıp, ortalama 30 dk oyunda kalan Robert Covington var mesela.Larkin' i sırtına alarak oynar. Bu tip oyuncular çok. Havlu sallayanlar arasında da takımımıza faydalı olabilecek oyuncu da var. Önemli olan iyi araştırma.

Bahsettğin 1.5-2 milyon dolar alan oyuncular Nba'de kalıcı olduklarını hissettirdiklerinde takip eden kontratlarında daha yüksek kontrat alıyorlar ki. almasalar bile biz tarihimizde kimseye 2 milyon dolar vermedik zaten.

Geçtim bizi, Real Rodrigues'i kaybettikten sonra Larkin gibi birisine ihtiyaç duyuyordu. Ha keza Barca da harıl harıl guard ararken. milyon eurolarca buy out verirken Larkin'i akıl edip getiremediler. Burada bizi eleştirmekten çok Laboral'i ciddi şekilde tebrik etmek gerek. Avrupa'nın en potansiyelli kısasına sahipler. Larkin gibi bir adam Avrupa'ya bir kaç yılda bir düşer.

Normalde Ergin hoca, bilinmeyen oyuncuları transfer edip risk alan biri değildir. Ancak bu transfer döneminde bu eleştiriyi ona getirmezsiniz. Daye ve Russ gibi Avrupa basketbolunda kendini ispatlamamış iki oyuncuya çok kritik iki pozisyonu emanet etti. Muhtemelen son transferimizde bu tarz birisi olacak

Kristic in eşi gelmek istemiyor. Sözleşme iptal olabilir&Lasme dönebilir iddiasi var twitterda. Bir de bu sg yi bilen epey kişi var sanırım, hepsi biliyoruz ama söyleyemeyiz modunda. Açıklansa da rahatlasak artık.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kristic in eşi gelmek istemiyor. Sözleşme iptal olabilir&Lasme dönebilir iddiasi var twitterda. Bir de bu sg yi bilen epey kişi var sanırım, hepsi biliyoruz ama söyleyemeyiz modunda. Açıklansa da rahatlasak artık.

sanmam bu tarz bişey olacağını ama eğer olursa da profesyonellikle hiç bağdaşmayan bişey olur,krstic benim bu forma altında izlemek istediğim bir oyuncu

2 senedir ailesi İstanbul da bu son darbe olayından etkilenmiş olmaları yüksek yine de sanmıyorum .