S. Larkin geçen sene NBA'de 80 maça çıkmış. 7 sayı, 3 asist gibi bir ortalaması var. Nasıl oluyor da Laboral bu adamı alabiliyor ? Keşke Smith'in yerine onu düşünseydik
Bu arada Laboral çok göz ardı ediliyor. Belki Bouroussis, Adams ve James gibi üç tane silahlarını kaybettiler ama yerlerine aldıkları adamlar da Bargnani, Beaubois ve Larkin gibi NBA'de önemli işler yapmış üç tane önemli oyuncu.
Edit: Bu arada Pick, ben bu mesajı attıktan 3 dakika sonra şu soruyu sormuş:
Bouroussis, Adams, James vs Bargnani, Larkin, Beaubois who u got?
Kağıt üstünde isimler birbirİne yakın ama o kimyayı bulmaları gerekir yine. Aynı şekilde bizimde nasıl kadro kurarsak kuralım o ritmi bulduk mu değişik yerlere gidebiliriz.
Bargnaniye talip oldugumuzda yazilanlar gozumun onune geliyor tobe tobe neysee
S. Larkin geçen sene NBA'de 80 maça çıkmış. 7 sayı, 3 asist gibi bir ortalaması var. Nasıl oluyor da Laboral bu adamı alabiliyor ? Keşke Smith'in yerine onu düşünseydik
Nasıl alıyor biliyor musun ? Nba denince akla ilk gelen 10-20 milyon dolar yıllık ücret alan oyuncular. Halbuki bu rakamı alan oyuncu sayısı Nba' in %20 ' si bile değil. Nba'de bizde efsane olur dediğimiz adamların çoğu 1-2,5 milyona oynuyor yıllığı. Hatta 800-1,5 arasına takla atarak gelecek oyuncu bile var. Artık havlu sallamaktan, sırf ft yüzdesi düşük pivota faul yapmak için oyuna sokulmaktan bıkanlar, paraya pula bakmadan Avrupa' nın yolunu tutuyorlar. Ama bizim scout ve teknik heyetin önceliği, daha önce ağır sakatlık yaşamış oyuncu olduğu için, bu oyuncuları da başka takımlar aldığında nasıl alıyor diyoruz.
Shane Larkin senin bahsettiğin oyuncu profilnden uzak bir oyuncu. Geçen sene, 80 maçta yaklaşık 22 dakika ortalamayla oynayıp 7.3 sayı, 2.2 rebound, 4.4 asist ortalamayla oynayan bir oyuncu. O senin bahsettiğin havlu sallayan modele bizim Smith girer.
Yani tam olarak senin söylediğin tarzda bir kısa aldık zaten. Yine bu sene ilgilendiğimiz E. Green ve geçen sene ortası getirmeye çalıştığımız Q. Cook da bahsettiğin tarzda oyuncular. Ama Larkin farklı bir seviye
Ben Shane Larkin' i havlu sallayan oyuncu olarak belirtmedim ? Bir önceki cümlede 1-2,5 milyon arası oynayan oyuncular kategorisine sokabilirsin Larkin 'i. Philedelphia'da geçen sene 980 bin e 70 maç oynayıp, ortalama 30 dk oyunda kalan Robert Covington var mesela.Larkin' i sırtına alarak oynar. Bu tip oyuncular çok. Havlu sallayanlar arasında da takımımıza faydalı olabilecek oyuncu da var. Önemli olan iyi araştırma.
sanmam bu tarz bişey olacağını ama eğer olursa da profesyonellikle hiç bağdaşmayan bişey olur,krstic benim bu forma altında izlemek istediğim bir oyuncuKristic in eşi gelmek istemiyor. Sözleşme iptal olabilir&Lasme dönebilir iddiasi var twitterda. Bir de bu sg yi bilen epey kişi var sanırım, hepsi biliyoruz ama söyleyemeyiz modunda. Açıklansa da rahatlasak artık.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kristic in eşi gelmek istemiyor. Sözleşme iptal olabilir&Lasme dönebilir iddiasi var twitterda. Bir de bu sg yi bilen epey kişi var sanırım, hepsi biliyoruz ama söyleyemeyiz modunda. Açıklansa da rahatlasak artık.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi