2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Kenan'nın yurtdışında alacağı maksimum kontrat 150 bin euroyu gecmez. Ayrıca goksenin'nin yıllık 300 bin dolar civarına oynarken kenanın bizden alması gereken para maksimum o kadar olur. 500 bin dolara anca acıbadem yada doğuş alırdı onu ama oralarda dolu. Bjk desen şafak'ın üstüne kenan'a para vermez bence. Yani şu anda menajeri durmadan kasıyo ama çok da fazla opsiyonları yok gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sanki Kenan gereksiz olur. Umarım gelecek yabancı oyuncunun guard özellikleri iyi olur. Ben hala oyunu yönetme noktasında eksik kalacağız gibi hissediyorum. Uzunları efektif kullanmamız bu sene daha önemli olacak. Çünkü bu sene cidden cezayı iyi kesecek dış atıcılara sahibiz. Eğer saha içi dağılımı iyi yapıp, topu iyi paylaşırsak çok can yakarız.

Russ Smith - Sinan
Crawford - Diebler
Micov - Schilb
Daye - Deon
Tyus - Krstic

Russ - Can
Crawford - Sinan
Micov - Göksenin - Orhan
Daye - Ege
Tyus - Krstic(Deon)

Çok eleştri oldu ama ben heyecanlandım bu kadrodan..

Jordan Crawford ihtimalini ortaya kim atti bilmiyorum'da inanmak istemiyorum :)
Cin'de imzaladigi kontrat 2M$. O rakamlara cikmayiz diye düsünüyorum. Goudelock'da 1.5 bile vermek istememisiz.
Ins. yanilirim ve gelir. Smith-Crawford ikilisini görmek cok isterim.

Jordan Crawford â€￾@jcraw55 <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 20 Tem</small>
Maccabi or Barcelona....
1f440.png

20 temmuz da böyle bir tweet atmış. aradan 20 gün geçmiş. bakalım ne olacak

Maccabi gou aldı o günden sonra barca Kaponen i aldı diye haberler var . İki ihtimalde kalkıyor ortadan o yüzden ortaya böyle bir haber atılıyor . 1.5-2 arası teklif verirsek gelir bencede ama biz o paralara çıkar mıyız iste o soru işareti ? Gouda çıkmadık

Maccabi gou aldı o günden sonra barca Kaponen i aldı diye haberler var . İki ihtimalde kalkıyor ortadan o yüzden ortaya böyle bir haber atılıyor . 1.5-2 arası teklif verirsek gelir bencede ama biz o paralara çıkar mıyız iste o soru işareti ? Gouda çıkmadık

Bence de Goudelock'a verdiğimizi verirsek gelme ihtimali yüksek. Çin takımları transferi bitirdi gibi ve orada 2 yabancı kuralı var

Çin'de alacağı 2 M$ yerine Avrupa'da alacağı 1,5M$ daha cazip gelebilir.

E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adam hem Cin'de oynamisligi var. Yani ortam'i taniyor ve 500k az para degil.
Amerikalilarin düsüncesini az cok biliyoruz. Paranin pesinde kosarlar.
Crawford zamaninda Sacramento'dan minimum kontrat önerilmis (1.5M falan) ona hayir diyip 2M'a cin'e giden bir adam.

Ayrıca bu karışıklıklığıda eklersek Çin'i tercih etmesi işten bile değil. Ki Amerikalılar için sanırım avrupa'dan (özellikle Türkiye'den), daha cazip Çin'de yaşamak.
Hem de 500k fark var az değil.

Avrupalı oyuncular için Çin'e gitmek seviye düşürmek olarak algılanabilir ama ABD'li oyuncular NBA hedefiyle yetiştiği için o seviyeden düştükten sonra onlara Çin/Avrupa pek fark etmeyebilir. Zaten Avrupa'da da iyi kontrat bulabilecek önemli oyuncuların küçük farklar için Çin'in yolunu tutmalarından bunu anlayabiliriz.

Dursun Özbek'e alacağımız oyuncuyu ön libero olduğunu söylersek en az 2 milyon euro verir diye düşünüyorum. Nasıl olsa ne futbol ne de basketbol hakkında tek bir bilgisi yok :)

Dursun Özbek'e alacağımız oyuncuyu ön libero olduğunu söylersek en az 2 milyon euro verir diye düşünüyorum. Nasıl olsa ne futbol ne de basketbol hakkında tek bir bilgisi yok :)
Ahaha güzel taktikmis hocam. Aslında bilgisi olmasına gerek yok. Doğru profesyonel yapilanmada başkan sadece maliyeti gözetse yeter ancak bizde o da yok.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi