• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Ergin Ataman: Takımı zor gününde bırakıp giden Arroyo dünyanın en iyi oyuncusu olsa bile bir daha bu formayı giyemez.

(16.06.2015)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dentmon kalsın.
Russ gitsin.
Arroyo gelsin...

Kızılyıldız maçından sonra sıcağı sıcağına yazmıştım.Alıntı yapamadım ama orda duruyor mesajım :) Başka hamle şansı yok.

Alıntıyı böyle yapayım bari

"Hazırlık sezonu bittiğinde Fener kaldığı yerden devam edecek galiba yazmıştım. Yanılmışım geçen seneki gibi içeriyi delik deşik edemiyorlar, izin vermiyorlar ! Bakmayın 4/3 yaptılarına gördük 70 leri zor buluyorlar. Udoh & Vesely sezonu zor çıkartır, evlerinde kaybedecekler. ilk 4 gireceklerini sanmıyorum. Samimiyim öyle fanatiklik yapmıyorum zaman ile göreceğiz. Daçka "para ile saadet olmayacağını anlayacak" Efes'e ise Allah rahmet eylesin seveni çoktu
smile.png
Bize gelince öyle iki satır ile ifade etmek imkansız.Ergin hoca malesef şuana kadar sınıfta kaldı. Sene başında videolardan Daye ve Smith konusunda hocaya güvendim ve baya umutluydum ama gördümki Smith Ergin hoca ile olmaz. Genede içimde hadi ulan çık g.t et bizi de demiyor değilim. Ama olmuyor olmuyor olmuyor edemiyor
smile.png
Bu saatten sonra olursa'da benim için çok büyük süpriz olur. Dünde yazmıştım eğer zarar etmeden çıkabilirsek bence derhal çıkılmalı ! Olduki çıktık yerine ARROYO gelirse şaşırmam(temenni değil coach sever bu tip kararlar almayı Schilbi takımda tutan Arroya bu şartlar altında sen bizi bırakıp gittin gelme demez herhalde, sonuçta adam haklıyıdı üstelik) .Daye Daye Daye asıl sorun burda arkadaşlar lütfen hemen sövmeyin bana
smile.png
Geçmiş 4 maçımızın tekrarını izleyin zamanmı var derseniz önümüzdeki 3 maçın sadece Daye'nin savunması izleyin.Zaten böyle bir oyuncunun neden büyük takımların radarına giremediğini anlamış olduk. Dostlar ben izlediğim kadarı ile söyleyim Erceg savunmada bu kadar kötü değildi be
sad.png

Hücumda ise bambaşka namussuz ama Smith de olduğu gibi çıkalım diyemiyorum dersem Allah çarpar eksileri olduğu gibi artılarıda var. Tyus nazar değmesin Lasme'nin bıraktığı yerden devam ediyor. Micov reis toparlayacaktır.Dentmon da bir yerlerde katkı verecektir. Ama diğerleri inşallah yüzümüzü karartırlar tek temennim.

Yok mu daha yaşlısı?
50, 60 maç oynayacaz 37'lik adamlar yetmez 40 isteriz

Keşke Heurtel-Russ Smith takası yapabilseydik ne güzel olurdu.

Selam Furkancığım. Çok sık aralıklarla takım değiştirmesinin sebebinin, daha fazla kontrat aldığı için olduğunu bilmiyordum. Eğer sebebi buysa da, bana göre yine yanlış ama Dentmon' un da günahlarıyla,sevaplarıyla olsun oynatılmamasına karşıyım. Guard mevkiine alınmış bir oyuncu sonuçta.Seçim doğru veya yanlış,çok az süreyle veya hiç oynatılmaması saçmalık.Russ Smith içinde geçerli yorumum. Vasat bir oyuncu ama,parkede hiç olmazsa lig maçlarında 20+ oynasın. Genel olarak anlatmak istediklerim bunlar,madem aldın,neden oynatmazsın.

Uzun vadede takım kursam alacağım guardın hedefinin kariyer hedefi mi yoksa para hedefi mi olduğunu sorgularım. Justin Dentmon Zalgiris'te kariyer yılını geçirdi ki %44 gibi bir üçlük yüzdesi vardı bu bu tarz skorer oyuncular için çok büyük bir tehditti Avrupa'da çok ciddi piyasa yapabilecekken 1.5 milyon dolar civarında bir kontrata Çin'e gitti. Haliyle o formundan biraz da uzaklaştı. Zalgiris yılının sonunda yaz liginde daha parlak bir performans sergilemişti ama bu sene fiziksel olarak biraz gerilemiş göründü. Ama şu takımda bir lider olacaksa bence de Dentmon olmalı. Çünkü Dentmon asla parça olmaz bu takımda.

Dentmon liderliğinde Dentmon, Sinan, Göksenin, Schilb, Micov, Emir, Daye, Tyus ve Pleiss kemik kadrosuyla yola çıkmak varken aceleyle Arroyo'yu almak kolaya kaçmak. Arroyo-Russ Smith değişikliği olacak ama Arroyo'dan sonra Dentmon ve hatta Schilb de bence taca çıkıyolar görev olarak, hoca Russ Smith'i kazanmak namına bir şey yapmadığı gibi, bu olayda da kolaya kaçtı bence.

2 gün önce Arroyo takındaki tüm grdlardan daha iyi derken bu haberlerin çıkacağını biliyordum.Ataman'ın Dentmon Russ la sezonu geçirmeyeceği çok belliydi

Ergin ataman'a bir değil yarım transfer daha yaptırmam.

Tanju Bey Arroyo kesin mi? Dedikodu olabilir mi?

Bence Tyus yerinede Bonsu'yu alalim.

Arroyo? Şaka dimi?
Hoca iyice içip içip eski sevgilisine mesaj atan üniversite öğrencisine döndü.
Harika geçebilecek bir sezon trajikomik bir vaziyet alıyor. Bonsu da boştadır muhtemelen. Bir yoklasın derim hoca.

Dentmon liderliğinde Dentmon, Sinan, Göksenin, Schilb, Micov, Emir, Daye, Tyus ve Pleiss kemik kadrosuyla yola çıkmak varken aceleyle Arroyo'yu almak kolaya kaçmak. Arroyo-Russ Smith değişikliği olacak ama Arroyo'dan sonra Dentmon ve hatta Schilb de bence taca çıkıyolar görev olarak, hoca Russ Smith'i kazanmak namına bir şey yapmadığı gibi, bu olayda da kolaya kaçtı bence.

Neticede arayan kacan bizim 900 bin oldu diyebilir miyiz? Bana gore is buraya geldiyse Schilb ve Diebler'i da gonderip atletik swingman bulmak lazim Paul olur Hopson olur.

Dentmon daye liderliginde etrafında tibor sinan tyus pleissi yan parca yapıp oynamak daha iyi tercih arroyo maalesef yaşlı her tempoyu kaldırmayabilir

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eurolaguede 2 mac oynadik 83 ve 84 sayi bulduk. Yani bizim sayi atmakta sikintimiz yok. Savunmamiz bu kadar rezalet iken niye arroyo. Bu takim yapisina uymuyor benim dusunceme gore. Russ smithi alirlen avrupanin en iyilerinden olacak diye aldindi 2-3 hafta gecmeden gonderiyoruz. Madem gidiyor savunmasi duzgun ve takimi oynatabilecek bir kisa alalim.

Arroyo - Dentmon - Can
B. Paul - Sinan - Goksenin
Micov - Preldzic
Daye - Thompson - Orhan
Tyus - Pleiss - Ege

8 yabanci tertemiz. Arroyo ve Thompson tribune cikar. Su hamleleri 2 ay once rahat rahat yapmak varken Russ, Diebler, Schilb gibi bagira cagira yapilan hatalarin bedelini odeyecegiz yine. Bu bedelde 1.5 milyon dolar civarina mal olur, yaklasik 5 milyon lira yani. Sonra butcem yok...

Hoca panikle davranıyor oyun tamamen Sinan'a kaldığı için belki de bu şekilde... Arroyo haberleri doğru ama önce eldeki guardlardan birini yollayabilirsek gerçekleşir o durum, onlardan anlaşmayla az zararla çıkmadan Carlos'a bütçemiz yetmez. (mümkünse Russ)

Kerem Gönlüm'ü de geri alalım. Pota altına hareketlilik katar. :)

Bu takımın ilk ihtiyacı Arroyo değil SAVUNMA, Arroyo gibi savunmada büyük defektleri olan adamı alırsak kısaları kim savunacak,savunmasıyla Arroyonun açığını kapatacak oyuncumuz yok. Ayrıca Russ Smith'e Euroleague'in en iyi guardı olacak diyen kim? 2 maçtan sonra vazgeçilecek bir potansiyel mi yani Russ? Arroyo ile beraber 1 tane kısa savunmacı da alınıp Schilb'i de yollamamız lazım. Çünkü artık hiçbir fonksiyonu kalmadı Schilbin, ayrica bu kadroya 1 savunmaci kisa gelmezse Arroyo'nun bu takımda oynama şansı yok

"Kovun şunu" minvalinde yapılan yorumlardan ben de başta rahatsız olmuştum fakat şu hamleyle fazlasını dahi hak ediyor. En soft ifadeyle "vizyonsuz".

Russ, El'in en değerli guardı olacaktı daha hoca? Noldu?

Geri