Acaba coach bu haberi Smith e göz dağı vermek için yaptırdı diye düşünmüyor değildim. Tanju bey de yazdı gerçi bilemedim.
Hocanın gaz söylemleri meşhurdur ve bu söylemleri de bence çok düşünmeden yapıyor ve çok çabuk vazgeçiyor, bu da komik oluyor haliyle."Kovun şunu" minvalinde yapılan yorumlardan ben de başta rahatsız olmuştum fakat şu hamleyle fazlasını dahi hak ediyor. En soft ifadeyle "vizyonsuz".
Russ, El'in en değerli guardı olacaktı daha hoca? Noldu?
Johnny o'bryant, Toney Douglas,Henry Sims, Beno Udrih, Jakari sampson da boşta...Brandon Paul ve Okaro White de serbest.. Biz yazalım da.
Zaten mantıklı olan da Dentmon'ın gitmesi lig lisansı çıkarılmadı.Eğer guardlardan biri gidecekse kesinlikle Dentmon olmalı bu..Eger Russ giderse delicilik konusunda sinan in eline bakacağız, Ki Russ'ın savunma kisiminda Dentmon 'dan daha iyi olması da göz önüne alınmalı..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eğer guardlardan biri gidecekse kesinlikle Dentmon olmalı bu..Eger Russ giderse delicilik konusunda sinan in eline bakacağız, Ki Russ'ın savunma kisiminda Dentmon 'dan daha iyi olması da göz önüne alınmalı..
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bravo Serdar Bey, Şimdi Russ gitti desek, Dentmon a lig lisansı+ Arroyo ya lig lisansı etti 10 lisans. Sadece 1 lisans hakkımız kalıyor. Sezon çok uzun, sakatlık, formsuzluk vs falan derken transfer ihtiyacı doğabilir 1den fazla... Neyse ya biz niye kafa yoruyoruz ki, 43 dk oynattigi caylagi silen koç düşünsün bunlarıZaten mantıklı olan da Dentmon'ın gitmesi lig lisansı çıkarılmadı.
Hocam 43 dk oynamış adam. Avrupa Çaylağı. Geçen sezon Sloukas Real Madrid serisinde top oynamaya başladı. Micov da sakatlık sonrası ritmini bulamadı, ne yani gönderelim mi Micov u. 1-1.5 ay sabretmek gerek...Hocam adam daha ayakta duramıyor yapma gözünü seveyim.