• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Ben bütceye göre kadroyu begendim. Kristic ve russda risk aldik bu riskler tutarsa avrupada top 8 yapabiliriz. Anladigim kadariyla 500-600 bin dolar civari parada var kristic riski tutmadigi an lasmeyi getirip iki tane savunmaci 5 numara ile pota alti savunmasini cok ust duzeye getirebilriz. Artik hazirlik maclarini bekleyip takimi izlemeliyiz.

Şu kadroyla birlikte bu sene Kaptan çılgın atabilir.

ben en çok Dieblere burun kıvıranları anlamıyorum. Avrupanın en iyi 3 şutöründen 1ini aldık ki tutup 1e yazsaN kimse yadırgamaz. Çember dövmek hoşunuza gidiyor sanırım, Diebler gelene kadar takımın en iyi şutörü dediğimiz Micovun 3pts yüzdesi %35....

bu arada guard rotasyonu da hem size hem de oyun çeşitliliği olarak efso oldu. Evet size diyorum çünkü her şey boyda bitmiyor, 2 tane zenci azmanı guarddan bahsediyoruz hele russ avrupada westbrook etkisi yaratabilir patlayacılık konusunda.

Euroleague için geniş ve kaliteli bir kadromuz var.
Ama Türkiye Ligi için böyle bir şey demek malesef çok zor.
Bizim Semih gibi bir potaaltı oyuncusuna ihtiyacımız vardı.
Keşke Kristic ve kalan 500K'yı Semih'e verseydik.
Çok daha eksiksiz bir kadro olurduk.

ben en çok Dieblere burun kıvıranları anlamıyorum. Avrupanın en iyi 3 şutöründen 1ini aldık ki tutup 1e yazsaN kimse yadırgamaz. Çember dövmek hoşunuza gidiyor sanırım, Diebler gelene kadar takımın en iyi şutörü dediğimiz Micovun 3pts yüzdesi %35....

Schilb'e, Sinan'a şutör diyenler Diebler'ı beğenmiyor. En komiği de bu.

Istanbul daki taraftarlar söz sizde..

7d104fa7ff0b1ec27428e37273c09bd8.jpg

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ergin Ataman : transferi bitirdik. yonetim sozünü tuttu süper bir kadro kurduk, şimdi sıra taraftarımızda hedef 7000 kombine, biz hep en iyi olmalıyız!

Ergin Reis takım süper diyorsa istediklerini çok büyük ölçüde almış demektir. Takım kimyası konusunda ona %100 güveniyorum

Krstic ve Tyus istenilen seviyelere gelirse bence de müthiş bir takım oldu..

İstanbul'da yaşasam yapacağım ilk iş kombine almak olurdu. Şimdi de alasım var ama gelemeyeceğim maçlarda o koltuğun boş olmasını istemiyorum

edit : imla

Öncelikle yeni sezon hayırlı olsun. Hoca da kadrodan memnun olduğuna göre söz artık taraftarda ve hocada. Kimyayı yakaladığımız takdirde çok değişik bir takım olacağımızı düşünüyorum. Savunulması güç olacak kadromuz olduğunu düşünüyorum. Savunma işi de biraz konsantrasyon ve çalışma ile ilgili olduğundan bu konuda hocanın üstüne düşeni yapacağına inanıyorum. Geniş bir kadromuz var. Umuyorum ki sakatlıksız ve ödeme sıkıntısı olmayan bir sezon olur. Benim içimden geçen diebler ve russ bu sezon beklenenin fazlasını verecek gibi. Daye micov dentmon tyus gibi oyunculardan herkesin beklentisi hemen hemen aynı. Tekrar yeni sezon hayırlı olsun.

Diebler'ı şut yüzdesiyle savunmak çok saçma adam zaten sabit şutör pozisyon hazırlıyorsun atıyor.Schilb'e kızıyorsunuz o kendi şutunu da yaratarak geçen sene ligde %40 Eurocup'ta %43'le atmış.

Diebler'ı şut yüzdesiyle savunmak çok saçma adam zaten sabit şutör pozisyon hazırlıyorsun atıyor.Schilb'e kızıyorsunuz o kendi şutunu da yaratarak geçen sene ligde %40 Eurocup'ta %43'le atmış.
Munih serisinde 1/9 atmıştı Schilb 3pt

Bomba gibi geliyoruz, top 8 beni kesmez.

bence schilb klay thompsondan da iyi şutör, curryle kıyaslayamıyorum çünkü ikisinin de stili aynı kendi şutlarını yaratıyorlar aynı maçta bir izlemek lazım öyle karar verilebilir. şutörü şut yüzdesiyle yorumlamakta bizim eşşekliğimiz.

bence schilb klay thompsondan da iyi şutör, curryle kıyaslayamıyorum çünkü ikisinin de stili aynı kendi şutlarını yaratıyorlar aynı maçta bir izlemek lazım öyle karar verilebilir. şutörü şut yüzdesiyle yorumlamakta bizim eşşekliğimiz.

Klay thompson rio'da dökülüyor :D

Munih serisinde 1/9 atmıştı Schilb 3pt

Münih serisinde 35 dakika ortalama ile oynamış 1/9 değil 3/14 atmış,kötü yüzde ama sezon ortalaması daha belirleyici bir istatistik.Diebler'da geçen sene 0/4 1/6 attığı maçlar var.Schilb Diebler gibi sadece sabit şut üzerinden de oynamıyor ve oyuncu özellikleri sadece şut ile sınırlı da değil.

Klay thompson rio'da dökülüyor :D

sen bi de schilbi görecektin rioda en az %40la atardı. hayır yani schilb çok sevdiğim bir topçu ve takımda kaldığı için de memnunum ama tutupta şutunu keskin şutörlerden de övecek noktaya getirmek yapılacak en son şeylerden biri.

sen bi de schilbi görecektin rioda en az %40la atardı. hayır yani schilb çok sevdiğim bir topçu ve takımda kaldığı için de memnunum ama tutupta şutunu keskin şutörlerden de övecek noktaya getirmek yapılacak en son şeylerden biri.

Ben şut yüzdesinden ziyade kritik anları oynayabilen oyuncuları severim, winner özellikli.. Shilb biraz dengesiz ama dentmon bu konuda iyi çıkıcak..

Arkadaslar bu saatten sonra hocaya destek cikmak gerek.Ergin hoca super dediyse ki bence de oyle, super bi kadro kuruldu 8 milyona. Simdi kombineye yuklenme zamani.Inaniyorumki guzel bi sezon bekliyor bizleri.

Schilb Diebler'dan iyi şutör diyen yok zaten Diebler sadece sabit şut attığı için bu seviyede basketbol oynuyor.Schilb oyun tarzı olarak daha farklı oyuncu onun kadar statik şutör değil ama Diebler'dan farklı olarak hareketli şut da atabiliyor ve topu yere vurup yaratıcı özelliği de var.

Geri