Madem sordunuz bende cevaplayım,EC şampiyonu olupta EL'e katılacağımız kesinleşince ve Laboral'in bahsedilen rakamlarla F 4 yaptığını görünce haliyle kendi hırsınıda bildiği için doğruyu yaparak yönetimi bütçe konusunda sıkıştırmaya çalışıp istediği bütçeyi arttırmaya çalıştı,aslında yönetimin bütçeyi beklediğimiz rakamlara yükseltmeyeceğini kendiside biliyordu ama ne kadar çıkarttırabilirsem kardır deyip topu yönetime attı ve bu günkü bütçe ortaya çıktı,Laboral takımı o rakamlarla ve takımla F 4 yapıyorsa bende bu bütçeyle istediğim oyuncuları aldırıp belki başarabilirim diye düşündü yani kanaatime göre ilham kaynağı Laboral takımı oldu doğru veya değil düşüncemi yazdım,iyi takım kuruldu zaten kabül ediyorum ve defalarca yazdım buraya kadar normal ve istediğini yaptırdı ama mevcut kısıtlı bütçe ile daha mantıklı,sağlamcı hareket edip Schilb'i göndermeliydi vede Krstic'i ilk planda aldırmamalıydı Dünya'da alternatifi yok değilki bu adamın,yani suistimalden kastım EC şampiyonu olunca ve takımın başında hocalık kredisi artınca daha önce defalarca yaptığı gereksiz sakatlık riski yüksek oyuncu hatalarında ısrar etmesi,burayı tekrar ediyorum kısıtlı bütçe ile bu hataları tekralamaması gerekiyordu çünkü telafisi ya çok zor yada imkansız,boşuna zaman ve bütçe kaybına sebep olabilir bu kadar yeterli sanırım.