F4 açısından kesinlikle katılıyorum çok daha iyi kadrolar, büyük bütçeler ve gelenekli takımlar var ama önceden de yazdığım gibi 7-10 sıraları arasındaki takımlarla denkiz ben F8'e yürüye yürüye gideriz demem tabi de orası için iddialıyım ama F4 çok ayrı bir olay haklısın, Cska koçu bile oraya gideceğinin garantisini veremez.
Silinen transfer başlığında açıklayıp sıralama yapmıştım, bana göre ilk 8'i net yapacak 6 takım:
Cska, Fb, Barca, Real, Oly, Pao
7-10 arası takımlar:
Galatasaray, Maccabi, Laboral, Daçka
11-16 arası takımlar:
Brose, Kızılyıldız, Zalgiris, Unics, Efes, Milano
Efes ve Milano senelerdir takım ruhu konusunda sıkıntı yaşayan takımlar, Unics uzun vadede ilk 8 bence yapamaz. Brose kağıt üstünde zayıflasa da geçen sene iç sahada sadece 2 mağlubiyet aldığını unutmamak lazım, yeni Abd'li guardı iyi çıkarsa ve iç sahada 15'de 11 filan yaparlarsa şansları olur elbet, sadece kadro olarak üstlerinde olduğumuz için aşağımıza yazdım onları da. Kızılyıldız ve Zalgiris kadro olarak zayıf duruyor, ikisi de iç sahada can yakacaklar zaman zaman ama bu sistemde ilk 8 şansları bence yok.
Laboral, Maccabi ve Daçka'dan da çok eksiğimiz olduğunu düşünmüyorum, Efes ile senelerdir nasıl kafa kafaya oynuyorsak Daçka'da da benzer durum olacak bence, Laboral ve Maccabi için de kesin ilk 8 yapar bunlar diyecek bir durum yok.