• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
BİLGİ | Ergin Ataman'ın Krstic'in sözleşmesine koydurduğu "diz sakatlığı tekrarlanırsa kontrat iptali" maddesi sayesinde bir kaybımız yok.

BİLGİ | Galatasaray Odeabank, Nenad Krstic'e kendisinin de isteğiyle bugüne kadar hiç ödeme yapmadı.via: Gamaspor..

Mantıklı olanda bu zaten . İki yıl basketbol oynamayan bir sporcuya kapılarımızı açıp bir şans verdik kendisini denemek için ve olmadı . Hayatında başarılar Nenad ...

"bedelsiz kontrat iptali" cümlesinin üstüne vurula vurula söylenmesi bana teknik ekibin gereksiz inadının üstünü kapatmak gibi geliyor. Zira yerine Krstic'e verilen paralar canlanıp oynamayacak. O paraya da oyuncu alacağız.

Misko twitter hesabından Emir transferini doğruladı.
Emir 2 yıl Galatasaray'da.
Hayırlı olsun...

Aslında hatalarımızı düzeltmemizin tam zamanıydı Emir hamlesiyle yine bir hata yaptık. Emir yerine Simmons olsaydı bence tadından yenmezdi tabi Schilb yerine atletik 2-3 de güzel giderdi neyse.
Krstic yerine atletik bir pivot alırız en azından bir eksiğimizi kapatmış oluruz.

Kişisel olarak değil genel olarak söylüyorum; Emir'in bu takımda oynamasına midesi kaldıranın, Melih'in oynamasına bir şey demesi trajikomik olur.

Simmons aynı paralara gelecek miydi ama bir de o var.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zorlasak gelirdi bence

Krstic gittiğine göre şu andan itibaren dünyanın en iyi basketbolcusu ilan edilecektir forumda :)

Eski kadrolar yine ortaya çıksın da pivot kaldı mı piyasada

Casper_VIA_V6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mavrokefalidis, Jarnell Stokes, Caman, zannetmiyorum ama Pleiss konuşulan isimler pivot için.

Mavrokefalidis diyorlar ..

Eşşekden inipp eşşeğe binmek bu olsa gerek , oyuncu kalmamış gibi.

Vidmar'ı düşünmeyin sakın. Aman düşünmeyin emi. Sert, caydırıcı pivota ne gerek var sonuçta. Takımda herkes üst düzey savunmacı sonuçta.

vidmarın maaş+bonservisi 600k eurodan daha az olacaktır, banvit zaten bütçeyi çok küçülttü 100-150 teklif edersek kabul ederler diye düşünüyorum.

Serbest atış atamıyor vs. meselesine gelirsek takımda bol bol şütor var,hücumda hücum ribaunduna iyi girer, dağıtır aldığı ribauntlardan, daha iyi savunma yapan kimseyi bulabileceğimizi de zannetmiyorum, almamamız için hiçbir neden yok, canını dişine takar taraftar çok sever.

Yeterince atacak adam var takımda. Burnumuzun dibinde taş gibi bir pivot duruyorken hala sağa sola bakmayı aklım almıyor. Üstelik Preldzic gibi bir kifayetsiz dahi gelmişken Vidmar'ın düşünülmemesi akıl alır gibi değil.

Mavrokefalidis, Jarnell Stokes, Caman, zannetmiyorum ama Pleiss konuşulan isimler pivot için.

Nerede konuşuluyor bu isimler,bir kaynağı ya da çıkış noktası var mı..?

Nerede konuşuluyor bu isimler,bir kaynağı ya da çıkış noktası var mı..?
Şimdilik duyum diyelim. Gerçi Ergin Hoca hep ters köşe yaptı bu transfer dönemi. Umarım Pleiss olur. Mavrokefalidis'in isminin geçmesi bile korkutucu.

Önümüze bir fırsat geldi, mutlaka doğru değerlendirmek gerekiyor. Mavro iyi bir uzun; alçak post etkinliği, orta mesafe, 3 sayı, size avantajı gibi birçok artısı var lakin Deon Thompson varken bir tane daha hantal sayılabilecek uzun almak doğru değil bana kalırsa. Savunma zaafiyeti de diğer bir sorunu. Bakış açısını genişletirsek; sakatlığı dolayısıyla ayrıldığımız Krstic yerine sağlık sorunları olan birini almak "komik" kaçar. Mavro sakatlığı dolayısıyla zannedersem Maccabi tarafından alınmadı. Kişisel olarak sevdiğim bir uzun Mavro ama Deon varken aradığımız oyuncu değil.

Geri