• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Eksik belli oynatan savunma yapabilen gard ve çember savunucusu.

Russ ve Deon yerine Eric ve Lasme olsaydık şimdi 2 tık çok daha iyi takımdık..

8 yabancıya düşmenin hem koçun tarzına hem de oyuncuların form tutmasına olumlu etki edeceğini düşünüyorum. Dentmon Russ ve Diebler'la yolları ayırıp Toney Douglas ve Brandon Paul'u alabilsek keşke.

8 yabancıya düşmenin hem koçun tarzına hem de oyuncuların form tutmasına olumlu etki edeceğini düşünüyorum. Dentmon Russ ve Diebler'la yolları ayırıp Toney Douglas ve Brandon Paul'u alabilsek keşke.

Abi sezonun geri kalanını Toney Douglas-Sinan Güler PG rotasyonu ne kadar götürebilir? Biri kalsa bile ikili olarak ikisi de tarz olarak uygun değil ve Toney için para çıkışacağını sanmıyorum. PG'lerle bi şekilde devam edip ilk etap için bi kanat almak daha mantıklı sanırım.

Galiba Russ gitti gibi, dün maçta yoktu. Şimdi yeni bir oyuncu bakacağız sanırım. Herkes kendi fikrini beyan edebilirse belki (olmazda) burayı okuyan staff veya yönetim ilham alır. Buradaki arkadaşların alınması gereken oyuncu ile ilgili fikirleri ve yorumlar cidden beni mutlu ediyor.

İnşallah yine Patric Young gibi bize yarayacak bir isimm bu sayfalardan yazılır ve o oyuncu alınır.

Galiba Russ gitti gibi, dün maçta yoktu. Şimdi yeni bir oyuncu bakacağız sanırım. Herkes kendi fikrini beyan edebilirse belki (olmazda) burayı okuyan staff veya yönetim ilham alır. Buradaki arkadaşların alınması gereken oyuncu ile ilgili fikirleri ve yorumlar cidden beni mutlu ediyor.

İnşallah yine Patric Young gibi bize yarayacak bir isimm bu sayfalardan yazılır ve o oyuncu alınır.
O kontratla zor hocam gitmesi. Hoca aklı sıra yildirmaya çalışıyor açıklamalarıyla. Kendi gitmek istesin diye. Öteki türlü parayı söke söke alir.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Russ maçtaydı dün. Keyfi gayet yerindeydi ama Instagram'da ki GS paylaşımlarını silmiş diyorlar.

Lance stephenson da pelicans tarafindan gonderilmis :(

Jordan Farmar serbest bırakılmış

Pelicans, sakatlanan Stephenson'u serbest bıraktı ama epey de tepki aldılar bu olay yüzünden ama yerine Archie Goodwin'i aldılar. Stephenson ameliyat olacakmış.

Sezon başında şu tarz bi kadro kurmak çok mu zordu.

Rochestie - Markovic - Can
Sinan - Justin Carter - Göksenin
Micov - Honeycutt - Emir
Daye - Julian Wright - Ege
Tyus - Colton İverson - Sertaç

Donatas Motiejunas neden boşta? Sırtı dönük oyunu olan hücumda çok etkili bir oyuncu NBA'den teklif almaması ilginç.

Transferden önce bu takımın herhangi bir yöneticisinin bu kabus dolu sezon başlangıcı ile alakalı birkaç kelime etmesini bekliyorum ama sanırım nafile bekliyorum. Bu yönetim kurulu içerisinde basketbola gönül veren tek bir kişi dahi yok mu Allah aşkına. Can Topsakal adında ki vasıfsız adam dışında bir muhattabımız olmaması ne kadar umut kırıcı. Bu forumda ağır eleştirilere maruz kalan ve yerden yere vurulan Ahmet Dedehayır bile olsa bu takımın bu hale gelmesine müsade etmezdi.

Tanju abi, twitter da kendisine sorulan Russ'ın yerine Arroyo mu başka isim var mı sorusuna 2-3 isim var ama savunmacı kimseyi göremedim yazmış.
Gelen gideni aratmasın :)

klasik ataman suçlu arama şenliklerine hoşgeldiniz.

Alınan guard'da tutmazsa maaşlar geç ödeniyor'a bağlanır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tanju abi, twitter da kendisine sorulan Russ'ın yerine Arroyo mu başka isim var mı sorusuna 2-3 isim var ama savunmacı kimseyi göremedim yazmış.
Gelen gideni aratmasın :)

Hahaha hiç şaşırmadım nedense :)

Evettt 3 ay geriye döndük oyuncu aramalara başladık. Jordan Farmar ismi de çıktığına göre sezonu açmış bulunuyoruz arkadaşlar hayırlı olsun :) Birazdan kadrolarımızı da yaparız 1 aylık sürece gireriz :) Sonra bir bakmışız sezon bitmiş :)

Koç takımı toplayacak.Arroyo ,Bonsu,Marko Paşa .Diebler,Smith,Pleiss yolcu ?

Geri