Sinan Güler, Oly ve Beşiktaş maçlarında 12 asist yaparak acaba muhtemelen yeni gelecek oyun kurucunun yerinde gözümü var dedirtmiştir

Aynen öyle..Ergin Ataman zaten devam etmemeli ama devam edecekse de transfer filan da yapılmamalı..bu plansızlık ve organizasyonsuzluk çok ciddi zararlar veriyor.atamana kalsa eminim russ Smith'i de dentmonu da gönderip yeni oyuncular almak isteyecektir ama bu şekilde olmaz kusura bakmasın.neredeyse her sezon bu oyuncu sirkülasyonunun,neredeyse iki takım kurulan sezonların başarı gelse bile Galatasaray adına ciddi sonuçları külfetleri var..başarılar gelir geçer,her sezon aynı şekilde başarılı olmak çok da realistçe değil,önemli olan sistem ve planlamadır benim için..Russ'a da yüklü miktarda faizle borcumuz çıkar birkaç seneye, paralar çarçur oluyor. Umarım oyuncu alınmaz, hocaya güzel bir bütçe ve uzunca bir süre verildi ama başaramadı, elindekilerle yetinsin.
Russ'a da yüklü miktarda faizle borcumuz çıkar birkaç seneye, paralar çarçur oluyor. Umarım oyuncu alınmaz, hocaya güzel bir bütçe ve uzunca bir süre verildi ama başaramadı, elindekilerle yetinsin.
Şu an kimi alsak bir şey değişmezki. Daha elimizdekilerinden yeterince faydalanabildikmi ki? En iyi transfer hocanın kendine gelmesi ve elindeki malzemeden maksimum performans alması. Daha sonra transferi düşünürüz....
Alain Digbeu, Lig tv yayınında Rakim Sanders haftaya Türkiye'ye geliyor demiş sanırım. Bize zaten gelmiyordur da, Milano'nun bırakması çok mantıksız geliyor bana.
Alain Digbeu, Lig tv yayınında Rakim Sanders haftaya Türkiye'ye geliyor demiş sanırım. Bize zaten gelmiyordur da, Milano'nun bırakması çok mantıksız geliyor bana.