• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
Sinan Güler, Oly ve Beşiktaş maçlarında 12 asist yaparak acaba muhtemelen yeni gelecek oyun kurucunun yerinde gözümü var dedirtmiştir :) :)

Koç Salı günü Dentmon, Smith ve transfer durumu masaya yatırılacak demişti bir şey çıkmadı. GSTV deki dünkü röportajda sadece FIBA 2017 Avrupa konusuna girdi, başka konu konuşulmadı.

Hala haber bekliyoruz. Barcelona maçı öncesi en azından Dentmon un döndüğü açıklanmalı.

Russ'a da yüklü miktarda faizle borcumuz çıkar birkaç seneye, paralar çarçur oluyor. Umarım oyuncu alınmaz, hocaya güzel bir bütçe ve uzunca bir süre verildi ama başaramadı, elindekilerle yetinsin.

Russ'a da yüklü miktarda faizle borcumuz çıkar birkaç seneye, paralar çarçur oluyor. Umarım oyuncu alınmaz, hocaya güzel bir bütçe ve uzunca bir süre verildi ama başaramadı, elindekilerle yetinsin.
Aynen öyle..Ergin Ataman zaten devam etmemeli ama devam edecekse de transfer filan da yapılmamalı..bu plansızlık ve organizasyonsuzluk çok ciddi zararlar veriyor.atamana kalsa eminim russ Smith'i de dentmonu da gönderip yeni oyuncular almak isteyecektir ama bu şekilde olmaz kusura bakmasın.neredeyse her sezon bu oyuncu sirkülasyonunun,neredeyse iki takım kurulan sezonların başarı gelse bile Galatasaray adına ciddi sonuçları külfetleri var..başarılar gelir geçer,her sezon aynı şekilde başarılı olmak çok da realistçe değil,önemli olan sistem ve planlamadır benim için..

Göründüğü kadarıyla para da yok zaten. Bu sene böyle devam ederiz.

Dentmon geri döndü ama hala adam bakıyoruz, Russ Smith yerine 9.yabancıyı almak saçmalıktır zaten lisans hakkından dolayı şu an lige ismini verebilecek durumumuz da yok.

hoca elindekilerle yetinsin de biz de taraftar olarak kafayı tam sıyıralım :)

transferler zorlanıp bir şekilde yapılsın. galatasaray kim bilir bir daha ne zaman euroleague e katılır ya da katılır mı? bir başarı gelmediği takdirde ertesi sene küçülmeye gidilsin, ergin ataman'la yollar ayrılsın gerekiyorsa, bütün borçlar ödensin. bir düze çıksın şube de sonra önümüze bakalım. bu kadar kötü şöhretle ve yanlış planlamayla bir yere varamayacağımız açık. şubenin nadasa bırakılması gerekiyor.

Nate Robinson da boştaymış. Bize çok gitmez gerçi

Şu an kimi alsak bir şey değişmezki. Daha elimizdekilerinden yeterince faydalanabildikmi ki? En iyi transfer hocanın kendine gelmesi ve elindeki malzemeden maksimum performans alması. Daha sonra transferi düşünürüz....

Ömer Yalçınkaya: Smith yerine oyuncu almayacağız..

Russ yerine adam alsak oynatamıcaz ligde zatn ne kadar faydalı olacak su Euroleague'de bize ? Bence russ için uğraşmalıyız hem göndersek bile parasını ödücez ne yapıp edip bir şekilde yararlanmaya çalışmalıyız herhalde russ ın yetenekleri konusunda şüphesi olan yoktur .

Şu an kimi alsak bir şey değişmezki. Daha elimizdekilerinden yeterince faydalanabildikmi ki? En iyi transfer hocanın kendine gelmesi ve elindeki malzemeden maksimum performans alması. Daha sonra transferi düşünürüz....

Bu takıma hala ümit varken özellikle Euroleague için daha önce defalarca yazdığım gibi pota bekçiliği yapacak uzun boylu savunmacı her halükarda şart,Dentmon'da hazır kalacakken ondan skora katkı için faydalanabiliriz ve onun pozisyonu için düşünülen bir oyuncudan bütçe açısından karımız olur ve pivota bütçe kalır tabii illaki göndereceklerse Russ'dan en az maddi zararla kurtulmak şartıyla.

Koca sezon direksiyonda Sinan ve Emirin olduğu bir takımı izlemek azap gibi gelecek bize desenize.Ben böyle komik bir durum görmedim 8-9m para harcayıpta guardsız oynayan asıl mevkisi guard olmayan oyuncuları kullanmak zorunda kalan bir takım.

Bu takıma bu saatten sonra transfer yapmak çok da bir şey değiştirmez zaten aranılan tarzda oyuncu da yok 2 oyuncu giderse ancak 1 oyuncu alınır yine 9 yabancıya çıkarsak yine verim alamayacağız

Euroleague'e bir sonraki katılış tarihimiz belli değil diye bütçenin üzerine çıkacağız, sonra transfer yasağı gelince de sövecek yer arayacağız. Yok öyle yağma. Euroleague'e gayet yeterli bir bütçeyle katıldık, doğru kullansaydık. Önümüzdeki 10 maçtan 8 galibiyet falan alırsak bütçeyi zorlamak düşünülebilir de ligi 1-2 sıra daha yukarıda bitirmek için gelecek yıllara borç mirası bırakmaya gerek yok.

Alain Digbeu, Lig tv yayınında Rakim Sanders haftaya Türkiye'ye geliyor demiş sanırım. Bize zaten gelmiyordur da, Milano'nun bırakması çok mantıksız geliyor bana.

Alain Digbeu, Lig tv yayınında Rakim Sanders haftaya Türkiye'ye geliyor demiş sanırım. Bize zaten gelmiyordur da, Milano'nun bırakması çok mantıksız geliyor bana.

Milano'nun dün en etkili ismiydi.
Niye ayrılsın ?
Neden bir gelsin ?
Bizim aradığımız oyuncu mu ?

Bende milandan ayrılacagını sanmam ama gelirse daçka alır kesin.

Galatasarayımızın yönetilememe durumu var..Tabi kadromuz iyi kurulmadı ama daha iyi yönetilebilir bu takım..Bu yönetilememe sadece basket şubesiyle sınırlı değil ne yazık ki futbol,voleybol takımlarımızda aynı sorunu yaşıyor!! En baştan bir yönetilememe durumu var..Bu yönetim çok yetersiz bu bir gerçek..

Transfere konusuna gelince yukarıda da yazılmış öyle 1-2 kişinin gelmesiyle durumumuz pek düzelecek gibi değil..Bana kalırsa 4-5 oyuncunun gidip, yerlerine başka oyuncuların gelmesi lazım..Baştan aşağı yanlış kurulmuş bir takımız ama dediğim gibi bu kadro daha iyi yönetilebilir..

bugün twitterdan yanlış anladım falan filan demiş zaten Digbeu ki zaten mantıksız gözüküyordu

Geri