2016/2017 Yaz Dönemi Avrupa'dan Transferler

Avrupa'daki transfer piyasası yavaş yavaş hareketleniyor. Avrupa takımlarının transferlerini kendi transfer başlığımızda değil bu başlık altında konuşup; takımların özellikle de Euroleague/Eurocup takımlarının hamlelerini ve kadro kimyalarını değerlendirelim.

CSKA'nın Vesely ve Udoh'u istediği söyleniyor.

FB için Kuzminskas ve Claver dedikoduları var.

Claver için Real Madrid'in de adı geçiyor.

Barcelona Darius Adams' la anlamaya çok yakınmış.

Campazzo'nun da Real Madrid'e geri döneceği söyleniyor.

Parlayan yıldızları bize kolay kolay yedirmezler, Madrid, Barcelona, CSKA toplayacak ilk sıradakileri. Bize de kalanlardan artık Lasme gibi şansımıza iyi oyuncu düşer umarım.

Valencia İtalya'da parlayan oyunculardan Alex Kirk ile ilgileniyormuş.

Muhtemelen sezon sonu kaybededeklerı Hamilton'un yerine çalılmalara basladılar

Malaga Kusminkası kaybedecek muhtemlen yerıne adını yazmakta zorlacağım Polonyalı Forvetle ılgılnmeye baslamıs

Kuban kesin gidecek olan Delaney yerine Khostovu aldı denıyor

Oly gideceği kesin gibi olan Hunter yerıne hemen Birche yazılıyor

GS'de soyle bir sistemın oturdugunu gorebılcek mıyız bakalım

Real Madrid,Barcelona ve Fenerbahçe geçen sezon Avrupada Zalgiris formasıyla mücadele eden James Andersonu kadrolarına katmak için çalışmalara başladı.

James Anderson avrupa ya dönmek istiyormuş Madrid Barça ve fener le adı geçiyormuş.
Khem Birch kendini geliştirmedikce birsey yapamaz, repertuarı çok kısıtlı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca ilk olarak, adam gibi yabancısı kalmamış, yedek guardı soner, yedek iki numarası muhammed baygül olan, yönetimi ve başkanı dahi şu anda olmayan karşıyakayı bi zahmet eliyecek basketbolu oynatsın, sonra transfer istesin. Sezon bitmeden bitti havasına girildi, tecrübeli bir spor adamı olarak ilk önce sorumluluklarını yerine getirmesi gerek. Daha sonra kimi isterse istesin ama ilk önce herkes işini yapsın. Yönetim zaafiyetinde saçma sapan bir ortam oluştu. Yalova kaymakamı gibi başkan olunca tabi herkes maksadını aşan konuşmalar ve hareketler yapıyor. Ergin hoca içinde aynı şey geçerli. Gider veya kalır ama bunu iki haftadır basında ha boyuna temcit pilavı gibi konuşulacak zaman playoff zamanı değil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Venezia Pargoyu aldığından bu yana maçlarını takip ediyorum Pargo Veneziayı şampiyon yaparsa kimse şaşırmasın çok dominant bir oyuncu.

Pargo'nun gelecek sezon Çinde kontrattı devam ediyordur muhtemelen.Efes Perosovic iddaları epey bir yaygınlastı.

Maçı izledim, Pargo çok kötüydü.4 Sayı, 3 asist, 4 top kaybı 0 verimlilikle oynadı.Maçın genelinde Mike Green point guard oynadı ve gayet iyi yönetti takımı.Michael Bramos'ta çok yüksek yüzdeli üçlük attı.Armanide Rakim Sanders tek başına oynadı diyebilirim.Armani çok ruhsuz oynadı.

Barselona ve Real'in kontrattan çıkacağı oyuncuları iyi takip etmek lazım. CSKA'da çok değişiklik olmaz. Perasovic giderse Vitoria'nın akıbetini de merak ediyorum. Bartzokas'ın adı da iyice Daçka ile geçmeye başladı. Benim duyumuma göre Oktay Mahmuti Daçka'yı şampiyon yaparsa takımda 99% kalacak, kaybederse gidecek. En büyük aday da Bartzokas şu an...

Pana Djordjevic ile yolları ayırmış. Pedoulakis ile sezon sonuna kadar anlaşmış. Yunanistan liginde şampiyon olurlarsa devam edecekler muhtemelen ama olamazlarsa Pana da koç arayışına girecektir.