Milano Janis Strelnieks' i istiyormuş.
Anadolu Efes-Bourisis
Bizim scoutlar da İtalya ligini çok iyi takip etmeli.
Kim diyor ?
Bir kaç yerde gördüm ama öyle güvenilir birileri yok. En son Fersu Deniz Yahyabeyoğlu da yazmış. Buraya yazayım dedim ama dediğim gibi çok fazla güvenilecek kimse yok söyleyen
Bu sezon artık yoğurdu üfleyerek yemeliyiz. Her sezon artık 1 istikrarlı sakat oyuncu transefirimiz oluyor. Paul Davis iyi bir oyuncu fakat son yıllarda sakatlıklar yakasını bırakmıyor, bütçe olarak da genellikle tek sıkımlık kurşunumuz olduğunu düşünürsek karavana ihtimalimiz yok, nokta atışı yapmalıyız. Pota altına Lasme ve Davisin kaldığını düşünürsek (Davisi ekonomik kullanma şartı ile), pota altına alacağımız isimlerin takım kimyasına uygun, savunması belli bir standartta isimler olması gerek. Ege+Duşan tüm sezon boyunca kenarda oturdular. Duşan kesin gidici bu belli, Ege ise umutlu olduğumuz fakat hocanın çokda düşünmediği bir isim gibi duruyor. Eğer bu yılki gibi olacaksa Egenin kiraya verilmesi hem gelişimi açısınından hem de bizim açımızdan daha iyi olur ama yok hoca üzerinde durursa Egenin faydalı olabileceğini düşünüyorum şahsen.
4 Numara: Transfer(Savunması iyi olsun +Yerli Uzun+Ege
5 Numara: Transfer( En az 2.10 olsun mümkünse, yeterince kısayız zaten +Lasme+Davis
Çokmu şey istedim acaba...