2016/2017 Yaz Dönemi Avrupa'dan Transferler

Olympiacos Mike James ve Brad Wanamaker ile ilgileniyormuş. Sizce bunlardan birini alırlarsa Hackett'i bırakırlar mı?

İkisini de alsalar bırakmayabilirler Umut.Hackett üniversite kariyeri boyunca 1. Avrupa kariyeri boyuncada 1-2-3 hepsinde tamamlayıcı parça oldu. Kısa rotasyonunda savunması çok iyi ve hücumda her görevi üstlenen birini, kimi alırlarsa alsın bırakmayabilirler.

Hackett'ı çok istesem de Oly'nin kimyasında önemli yeri var. Seneye Patrick Young da dönerse artık takımın ana rotasyonunda bu iki isim olacaktır. Genç, atlet ve başarıya açlar çünkü.

Benim okuduğum yerde guard adayı olarak wanamaker ve mike james düşünülüyomuş. İkisini birlikte alacaklarını hiç sanmıyorum mantzaris, hackett hala onlarda. Ki bu adamları kriz vurmuyor mu hala :D

Toolson Zenit'le uzatmış.

Eurocup @Eurocup <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 30 May</small><button type="button" class="btn-link js-translate-tweet translate-button expand-stream-item" data-nav="translate_tweet" style="color: rgb(136, 153, 166); font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; font-size: 12px; line-height: 12px; font-family: inherit; margin: 3px -2px -2px 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px; border-radius: 0px; box-shadow: none; display: block; text-align: left; float: right; background-image: none; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Çeviriyi görüntüle</button>
.@zenitbasket re-signed Ryan Toolson to a 1+1 deal. Toolson was the second-best scorer in the 2015-16 Eurocup http://www.eurocupbasketball.com/eurocup/news/i/6x4q8h6vqrpvrdom …

Maccabi iyi transferler yaptı ama, koç seçimi biraz tuhaf oldu. Edelstein ismini İsrail ligini yakından takip edenler hariç pek tanıyan yoktur muhtemelen.

İvkovic = iyi oyuncu transferleri, sonuç malum. Maccabi yine koş koş takımı kuruyor atlet oyunculardan.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek istediğim bi üst yorumda arkadaşımız Maccabi koçu nun pek popüler olmadığını yazmış. Ben de İvkovic in başarısızlık örneğini verdim

Ben Maccabi'nin yerinde olsam alırdım İvkociv'i.Efes'te harcanmak onunda kaderiymiş.Şu an eminim daha hırslıdır.Ben sert ve fırça atan koçları ayrı bir seviyorum

Spa Oly'le 2 senelik sözleşme uzatmış. Langford ve Colom 2, Kaimakoglou 1 senelik sözleşmeye imza atmış Kazan'la. Suns Bogdan'la sözleşme görüşmelerine başlamış. Kc Rivers için Valencia, hamilton için Khimki söylentisi var. Bilan için Pao ve Daçka devrede, Daçka ayrıca Lauveregne ve Udrih'i takip ediyormuş. Son olarak Birch-Oly söylentisi ve Gentile. Milano'da son maçımı oynamış olabilirim demiş.

Oly, maccabi gibi baş altı gözüken takımlarda iyi kadrolar kuracaklar gibi. Biz de hamle yapsak ne güzel olur. Bir yanım diyor ki acaba bizimkiler çok derinden mi yürütüyorlar transfer çalışmalarını (aslında basına sızmasını istemem olacakların) ama diğer tarafım da diyor ki evet o kadar sessiz ki transfer çalışmaları kendilerinin bile haberi olmayabilir :/ :)

Daha önce yazdım belki gözden kacmistir unutulmustur ; temmuz da imzalar atılacak dedi Ömer Yalçınkaya . Haziran ayından bi hareketlilik veya isim beklemeyin. Temmuz ortasi dedi hatta imzalar atılacak diye.

Galatasarayda her zaman oyuncularla once anlasildi deniyor sonra imzalar atiliyor.Su siralarda anlasildi gibi haberlerin yapilmasi normal.Ornek veriyorum hawkinsle gs anlasti haberi 17 haziranda ise,imzalar atildi 10 temmuzda olmustur.