2016/2017 Yaz Dönemi Avrupa'dan Transferler

De Colo,Cska Moskova ile olan sözleşmesini 3 yıl uzattı.

Alessandro Gentile'nin de Milano'dan ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu,Barcelona ve Cska'nın kendisine talip olduğu ve muhtemel buyout bedelinin 750 bin euro civarında olacağı konuşuluyor.

Gentile farklı yeteneklere sahip ve sert mücadeleci bir oyuncu. Bizde oynamasını çok isterdim

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gentile için ne yazık ki tek sorun buyout değil. Barcelona'nın böyle bir çılgınlık yapacağına pek ihtimal vermesem de aşağıdaki gibi bir haber var.

''Barcelona Gentile için çılgın bir kontrat önerdi. El Mundo Deportivo’nun haberine göre; İspanyol devi, İtalyan yıldıza 2 yıl için 7 milyon Euro teklif etti.''

Milano'daan ayrılıyorsa bize niye gelsin ki? Senelik en az 2,5m euroya Barca veya Cska yapar. Milano'dan aldığı para bile baya iyiydi Gentile'nin.

Barcelona çıkan haberlere göre Gentileye 2 yıl için 7m euro teklif edecekmiş muazzam bir rakam kesinlikle tabi vergileri işin içine katarsak bu rakam yarı yarıya düşer.

Çok iyi bildiğimi iddaa etmiyorum fakat benim izlediğim Gentile bu paraları almayı hakeden bir oyuncu değil. Tam olarak hangi gerekçelerle bu arkadaş bu kadar önemli bir oyuncu ve büyük paralar konuşuluyor? Gerçekten merak ediyorum. Tüm foruma soruyorum

Gentile çok özel oyuncu, bencil olması tamamen takımından kaynaklanıyor bana göre, Milano'da harcandı, başka takımda izleyince değerini daha iyi anlarız, şöyle ki Wanamaker'in 1,5m dolar istediği Shved'in yıllık 2,5-3 civarı kazandığı, De Colo'nun (tartışmasız en iyi adam) 3,5m euro civarı kazandığı yerde fazla seçenek de olmadığından uçuyor fiyatlar özel oyuncular için.

Barcelona'nın üzerine takım kuracağı bir oyucuya ihtiyacı var. Gentile de bunu yapabileceğin Avrupa'da büyük takımlarda olmayan tek oyuncu. Yani bence na pahasına olursa olsun alacaklar Gentile'yi.

Vallahi piyasa bu kadar yüksekken bizim hamle yapmamız normal.
Yapmayalım da bir şekilde piyasa düşecektir. Konuşulan rakamlar cidden fazla abartı. Bunda nbade artacak bütçenin de etkisi var çok fazla üst düzey oyuncu kalmadı avrupada. Olanlar da çok pahalı oluyo doğal olarak. Biz nbaden oyuncu düşünebilir miyiz acaba?

Gökmen Özdemir â€￾@gokmnozdmr <small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 18px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 20 sn.</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">20 saniye önce</small>
Galatasaray, Ergin Ataman ile yeniden anlaştı. Ataman'ın geçen sezon 500 bin Euro'ya inen ücreti yeniden 800 bin Euro'ya yükseldi
Sanırım güvenilir bir kaynak.

Piyasa acayip yüksek geçen sezon fazla iyi performasn göstermeyen Harangody, Redding gibi adamları düşünmeliyiz bence. Blake yerine Redding çok iyi olur bence. Lasme sonrası hocanın planları ne oldu o da yeni planlamayı etkileyecek olaylardan bence.

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr <small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 18px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 15 dk.</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">15 dakika önce</small>
Can Topsakal dün yapılan yönetim toplantısında anlaşmayı arkadaşlarına duyurdu. Topsakal ayrıca 5 numara için Lasme ile yeniden anlaşma ++
Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr <small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 18px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 14 dk.</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">14 dakika önce</small>
Sağlamayacaklarını çünkü Lasme'nin aynı hatayı yeniden yapabileceğini ve bunun riskli olduğunu söyledi

Gökmen Özdemir ‏@gokmnozdmr <small class="time" style="font-family: Arial, sans-serif; line-height: 16px; font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);"> 12 dk.</small><small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166);">12 dakika önce</small>
Topsakal yönetimde 5 numara için Canaria'dan Omiç'e, Laboral'den de Bourousis'e teklif yaptıklarını ve beklemeye geçtiklerini açıkladı
Böyle bir plan varsa diğer 5 numara defansı çok sağlam biri olmalı ayrıca alınaca 4 numaralardan biri de defans yapabilen atletik biri olmalı.
Not: Yanlış başlık olmuş pardon.