2016/2017 Yaz Dönemi Avrupa'dan Transferler

Büyükler fellik fellik guard ararken Brose Causeur'u alırsa büyük iş yapmış olur. Laboral serbest bıraktıysa bizde düşünebiliriz.

Ben de aynı görüşteyim, Causeur önemli bir ekleme olur ama zaten ellerinde Zisis varken aynı profilde bir oyuncu düşünürler mi orasını bilemedim. Wannamaker sonrası delici bir guard arayışına girerler diye düşünmüştüm ben belki de 2 numaradan süre vermeyi düşünüyorlar.

Bartzokasi yazacaktim ama yazılmış zaten. Pascual isimli prangadan kurtulduktan sonra gayet iyi tercih. Doğru hamlelerle kupanın 1 numaralı favorisi olabilirler

[FONT=&quot]Fenerbahçe'de önceki sezon forma giyen Andrew Goudelock İspanya yolcusu...[/FONT]
[FONT=&quot]ABD'li skorer ile Barcelona'nın ilgilendiği öne sürüldü. Piratas del basket'in haberine göre Bartzokas'ı takımın başına getiren Katalanlar, Houston Rockets'ın serbest bıraktığı 28 yaşındaki yıldızı renklerine bağlayıp oyun kurucu pozisyonundaki krizi aşmak istiyor.[/FONT]
[FONT=&quot]Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra geçen sezonu verimsiz geçiren Goudelock önceki yıl BSL'de 11 sayı, Euroleague'de 17 sayı ortalamalarını yakalamıştı.[/FONT]

Sene 2002-2003 filandı. Efes EL'de AEK ile 2 maç yapmıştı. Bourousis'i ilk orda görmüştüm yeni yeni kadroya giriyodu 10-15 dk civarı süre alıyordu.
bu adam nasıl basketçi olmuş diyodum, en temel yetileri dahi yoktu profesyonellik adına.

adam kendini geliştirip önce vasat Yunan pivot statüsüne, sonra elit Avrupalı pivot seviyesine yükseldi. Yıllardır yerinde sayan Türk basketbolcularına ilham olsun.

Fenerbahçe'de önceki sezon forma giyen Andrew Goudelock İspanya yolcusu...

ABD'li skorer ile Barcelona'nın ilgilendiği öne sürüldü. Piratas del basket'in haberine göre Bartzokas'ı takımın başına getiren Katalanlar, Houston Rockets'ın serbest bıraktığı 28 yaşındaki yıldızı renklerine bağlayıp kısa oyuncu krizini aşmak istiyor.

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra geçen sezonu verimsiz geçiren Goudelock önceki yıl BSL'de 11 sayı, Euroleague'de 17 sayı ortalamalarını yakalamıştı.

--Goudelock'ta elden kaçıyor gibi--

Madrid bile yokluktan Draper ı almış. Llull ü direksiyona koyup Draper ile back up yapacaklar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pana Claver ile imzalamış burda daçka yazılmıştı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pana bu sene işi ciddiye alıyor galiba..
Pana ve Maccabi geri döndü..
Hatta ben Real ve Barça'da geri döndü diyorum..
Fener ve Cska zaten olacaklar..
Olympiakos, Zenit,Efes, Daçka ve Biz geri kalan 2 takım için çekişme halinde olacağız gibi...

Randolph - Thompkins - Nocioni

Ayon - Hunter - Reyes

Real Madrid bu yoklukta müthiş bir uzun rotasyonu kurdu. Çok fark yaratacaktır elit uzunları.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Real geçen sene dar ve yaşlı olan uzun rotasyonun hem gençleştirdi hem de genişletti. FB serisinde belirleyici olan uzunlar olmuştu. Rodriguez yerine Draper bile olsa şu haliyle FB'nin bir adım önüne geçti. Bakalım süreç daha nasıl ilerleyecek.

Real geçen sene dar ve yaşlı olan uzun rotasyonun hem gençleştirdi hem de genişletti. FB serisinde belirleyici olan uzunlar olmuştu. Rodriguez yerine Draper bile olsa şu haliyle FB'nin bir adım önüne geçti. Bakalım süreç daha nasıl ilerleyecek.

Yalnız, geçen sene, ayon, reyes, tompkins, nocioni, hernangomes, lima rotasyonu ile udoh-antic-kalinic e karşı zayıf kalmışlardı, bu sende sakatlık olmazsa vesely de dahil olacak rotasyona. Bence serrod/draper değişikliği ile daha da güç kaybettiler.