2016/2017 Yaz Dönemi Avrupa'dan Transferler

Hackett 1-3 arası savunabilen, yeri geldiğinde takımı oynatan yeri geldiğinde sayı bulan oyuncu, ayrıca kontratlı bırakacaklarını çok zannetmiyorum. Ha efes olsa bırakırdı :D

Papapetoru,Papanikalou ,lojeski 3 rotasyonunu savunmak için ona ihtiyaçları yok .Spa gibi bir oyunculari var gerektiğinde skor bulmak için Mike James gibi adamla ilgilendiren, şimdi Rochestie ile ilgileniyorlar .Bence istedikleri adamı alırlarsa bir ayar olacak gibi hissediyorum?

Euroleague seviyesinde sözleşmesi biten her guard'ı en az iki sağlam takım istiyor. Biz kimi alıcaz merak ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Maccabi sağlam kadro kuruyor yalnız.

Mekel - ? - Ohayon
S.Weems - DJ Seeley
D.Smith - Landesberg
Q.Miller - ? - Pnini
Zirbes - Mbakwe

Bender kalır mı bilmiyorum ama o kalırsa ve iyi bir guard daha alabilirlerse taş gibi kadro.

Singleton , James, Gist çok sert, savunma ve atletizmi yüksek takım oluşturuyorlar. Yanlış biliyorsam özür dilerim Radu'yu da bıraktılar diye aklımda kaldı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PAO'nun Djordjevic'e bir sene daha sabretmesi lazımdı bence. İstedikleri kadar transfer yapsınlar Pedoulakis ile olmaz o iş. Euroleague'de koçun zayıfsa istediğin kadroyu kur belli bir noktanın üzerine çıkamazsın.

Maccabi çok daha iyi kadro kuruyor ama, koçları sebebiyle o kadro ellerinde patlayabilir. Geçen sene Guy Goodes kaldıramadı mesela...

Bazı EL kulüplerinin resmileşen transferlerini derledim (yenilenen kontratlar dahil);

CSKA: Itoudis (coach), De Colo, Fridzon, Victor Khryapa, Cory Higgins, Semen Antonov, Ivan Lazarevich

Unics Kazan: Evgeny Pashutin (coach), Alexander Karpukhin, Pavel Antipov, Latavious Williams, Keith Langford, Quino Colom

Panathinaikos: Mike James, Chris Singleton

Olympiakos: Vassilis Spanoulis, Khem Birch

Maccabi: Erez Edelstein (coach), S.Weems, Quincy Miller, Maik Zirbes, DJ Seeley

Anadolu Efes: Velimir Perasovic (coach), Alen Omic, Berk Demir, Oğulcan Baykan

Darüşşafaka Doğuş: David Blatt (coach), Mehmet Yağmur, Birkan Batuk, Bradley Wanamaker

Barcelona: -

Real Madrid: -

Laboral Baskonia: Johannes Voigtmann

Will Thomas için Efesin de adı geçiyor. Piyasa yükseltme çalışması mıdır bilmem.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mike Conley'ın NBA'in en çok kazanan oyuncusu olup, Stephen Curry'nin 2 katı ücret alacağına inanabiliyor musunuz? NBA'de ki ücret çılgınlığı nelere kadir.