Aslında Delaney ve Satoransky e çok vermediler ama albenisi çok işte Nba'nin ve ikiside oynayabilecekleri takıma gittiler . .Barca da 2 milyon buy out almış .NBA bu paraları verdiği müddetçe daha çok kalmaz..
Aslında Delaney ve Satoransky e çok vermediler ama albenisi çok işte Nba'nin ve ikiside oynayabilecekleri takıma gittiler . .Barca da 2 milyon buy out almış .NBA bu paraları verdiği müddetçe daha çok kalmaz..
Daha da fazla Curry 12 alacak bu sene ama seneye 40 alır .Bu maaş çılgınlığı biraz daha 2 seneye forma reklamı ile falan .D-League takımları ni da birleştirme planları varmış oda olursa heralde yerel oyuncularla oynamak zorunda kalacak tüm takımlar.Mike Conley'ın NBA'in en çok kazanan oyuncusu olup, Stephen Curry'nin 2 katı ücret alacağına inanabiliyor musunuz? NBA'de ki ücret çılgınlığı nelere kadir.
Rodriguez de gitti nba e. Sixers ile 1 yıl 8M .
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerin geçen seneki Dixon-Sloukas hamleleri bu sezon daha da değer kazandı.
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Başımızda,Galatasaray Spor Kulübünü arazi mafyasına peşkeş çekip zengin olmak isteyen bir insan olduğu müddetçe hiçbir branşta başarı beklemiyorum. Bugün Bank Asya'da bile kadroda yer bulamayacak Sabri'ye 4 milyon tl garanti ücret veren yönetimin Schilb' i neden ısrarla tutmak istediğini daha iyi anladım. Şahsi kanaatim, sizde o gelse bu gelse iyi olur, şu adam çok kaliteli ve ucuz alalım gibilerinden boşuna kendinizi yormayın. Nerde yeteneği düşük oyuncu varsa yüksek ücretle transfer edilir, elde var ise yüksek ücretle takımda tutulur. Sonra biz ahlar vahlar arasında üzülüyoruz.
Dontaye Draper,eski takımı Real Madrid ile yeniden anlaştı.
Bazı EL kulüplerinin resmileşen transferlerini derledim (yenilenen kontratlar dahil);
CSKA: Itoudis (coach), De Colo, Fridzon, Victor Khryapa, Cory Higgins, Semen Antonov, Ivan Lazarevich
Unics Kazan: Evgeny Pashutin (coach), Alexander Karpukhin, Pavel Antipov, Latavious Williams, Keith Langford, Quino Colom
Panathinaikos: Mike James, Chris Singleton
Olympiakos: Vassilis Spanoulis, Khem Birch
Maccabi: Erez Edelstein (coach), S.Weems, Quincy Miller, Maik Zirbes, DJ Seeley
Anadolu Efes: Velimir Perasovic (coach), Alen Omic, Berk Demir, Oğulcan Baykan
Darüşşafaka Doğuş: David Blatt (coach), Mehmet Yağmur, Birkan Batuk, Bradley Wanamaker
Barcelona: -
Real Madrid: -
Laboral Baskonia: Johannes Voigtmann