2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Y4ELD2.jpg

Sonunda kazanmak , kazanma alışkanlıgı açısından cok önemli . Yalniz son maclarda daye skor yönünden felaket . İki kez uzayan, tibor 'un dördüncü ceyrekte besledigi , tyus'un olmadigi günde 3 sayı düsündürücü.

Emir tam micov katkısı vermiş . Lig icin cok iyi hamle oldu.

Tamam geçen seneki kadroya göre çok önemli isimler gitti ama Khimki kadrosu gayet ortalama isimlerden oluşuyor.
Thompson 8 asist yapmış sanırım, 11 de ribaund
Daye 10 ribaund

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shved'den yoksun Khimki'yi uzatmada yenebilmek EL için düşündürücü... Oly maçları takım ve EL sezonu için daha net fikir verir. Bakalım Efes'in hallaç pamuğu gibi attığı Oly'e biz ne yapabileceğiz?

Yorgunluk mudur nedir bilmiyoruz ama kısa bir oyuncunun böyle bir yüzde ile serbest atis kullanmasi kabul edilemez .

Russ Smith 1/5 üclük . 3/13 serbest atiş ?

Sinan güler 0/5 üclük 2/10 serbest atis

Daye 1/7 serbest atis.

Tamam geçen seneki kadroya göre çok önemli isimler gitti ama Khimki kadrosu gayet ortalama isimlerden oluşuyor.
Thompson 8 asist yapmış sanırım, 11 de ribaund
Daye 10 ribaund

Monya hariç EL seviyesinde oyuncuları yok. Thompson'ın 8 asisti çok güzel kısaların oyun kurma yönündeki zaaflarını uzunlardan kapama gibi bir plan var belli ki.

Ben anlamadım olayı istatistik kağıdında A harfinin açılımı "asistler" yazıyor, AT harfinde ise "toplam asistler" diye anlamsız bir açıklama yazmışlar. ikinci ise doğrusu ilki ne oluyor? Takım toplamlarına falan da bakınca ilk rakam daha gerçekçi duruyor. Çünkü eğer asist değerini veren AT olsaydı Khimki'nin asistlerin karşılığı olarak minumum 92 sayı atması gerekirdi.

Yorgunluk mudur nedir bilmiyoruz ama kısa bir oyuncunun böyle bir yüzde ile serbest atis kullanmasi kabul edilemez .

Russ Smith 1/5 üclük . 3/13 serbest atiş ?

Sinan güler 0/5 üclük 2/10 serbest atis

Daye 1/7 serbest atis.

Net sekilde yorgunluk ve hatta seyahat bikkinligi olabilir. Karis karis Anadolu gibi kah Antalya, kah Rusya. Ben buradan kalkip 20 dakikalik yola useniyorum bazen. Sacma sapan bir program, NBA takimlari bu kadar seyahat etmiyordur.

Monya hariç EL seviyesinde oyuncuları yok. Thompson'ın 8 asisti çok güzel kısaların oyun kurma yönündeki zaaflarını uzunlardan kapama gibi bir plan var belli ki.
Tamam Euroleague seviyesi değiller ama kadroda Sokolov, Vyaltsev, Boungou Colo, Likhodey gibi fena olmayan isimler ve NBA den gelmiş Perry Jones var.

Khimki 28 şut isabetiyle 46 asist yapmış olamayacağına göre o AT yazdığı şey farklı bir şey, asist öncesi pasları filan saymış olabilirler, aklıma o geliyor.