Emirin sorumluluk alması güzel. Thomson, Pleiss, Dentmon un istatiksleri sadece skor değil diğer açılardan da dikkat çekici. Daye skor da sıkıntı çekiyor am 10 ribaund gayet iyi.
Bu sezonun en sürpriz takımı biz olacağız şüphesiz. Oyuncular ve teknik heyet hariç hiç kimsenin takımın ne durumda olduğundan haberi yok çünkü. Periyot sonuçları ve skor dağılımı hariç hiçbir şey öğrenemiyoruz. Sır gibi saklıyorlar takımımızı bizden..
bu maç yayını olayında ciddi ciddi hocanın bir rolü olduğunu bende düşünmeye başladım artık.
Ne olabilir ki ? Bende cidden düşünüyorum hocam ama hiç mantıklı gelmiyor..Yani playofflar öncesi olsa neyse dersin veya final maçın olur neyse dersin de zaten takım ilk lig maçında kabak gibi ortaya çıkacak!! Neyi kimden saklıyorlar gerçekten akıl alır gibi değil..Bence tamamen iş bilmezlikten kaynaklanıyor..
CSK maçı liğ maçından evvel olsa, diyeceğim ki hoca CSK ya hazırlıyor takımı ama, seninde söylediğin gibi ondan evvel zaten liğ de herkes izleyecek. kimsenin çıkıp konuşmaması zaten başka bir acayiplik.
Takım iyi yolda. Ritmini bulmaya başladı. Nolursa olsun rusyaya gidip 2 maçı da kazanıp dönmek önemli. Bu sene oldukça umitliyim takımdan. Ozellikle pleiss hamlesinin son derece doğru olduğunu düşünüyorum. Tyus bana göre savunmamizdaki kara delik. Son maçlarda performansi da oldukça düştü daye ile birlikte. Dentmon da toparlanma var bu sevindirici. Schilb de bu takımda her zaman önemli bir parça olmuştur. Kalması bence iyi oldu. Dediğim gibi pleiss hamlesi bizim için çok kritikti. Umarim bu sekilde devam ederiz.
Takım iyi yolda. Ritmini bulmaya başladı. Nolursa olsun rusyaya gidip 2 maçı da kazanıp dönmek önemli. Bu sene oldukça umitliyim takımdan. Ozellikle pleiss hamlesinin son derece doğru olduğunu düşünüyorum. Tyus bana göre savunmamizdaki kara delik. Son maçlarda performansi da oldukça düştü daye ile birlikte. Dentmon da toparlanma var bu sevindirici. Schilb de bu takımda her zaman önemli bir parça olmuştur. Kalması bence iyi oldu. Dediğim gibi pleiss hamlesi bizim için çok kritikti. Umarim bu sekilde devam ederiz.