2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Emirin sorumluluk alması güzel. Thomson, Pleiss, Dentmon un istatiksleri sadece skor değil diğer açılardan da dikkat çekici. Daye skor da sıkıntı çekiyor am 10 ribaund gayet iyi.

Khimki'nin çok üst düzey bir takım olduğunu sanmıyorum. Geçen yıldan çok fazla güç kaybetmişler. Üstelik en iyi oyuncuları Alexey Shved oynamamış.

Bizde de çok fazla eksik var ama yine de 2 maçı da daha rahat alabilirdik ya da almalıydık. Ama açıkçası ben takımın zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Bu kadar seyehat et, tam takım çalışama yeni kurulmuş bir takım. Gerçi Daçka'yı da seyrettik mağlubiyetleri yok şu ana kadar. Ama ben durumun değişeceğini düşünüyorum. Biz iyi oynamaya başlarız, Daçka, Efes te düşüşe geçer.

Daye'in durumunun da geçici olduğunu düşünüyorum. İlk maçlarda çok iyiydi zaten bu maçta da çok fazla süre almamış. Russ Smith, Dentmon'un şut adetleri fazla ve yüzdeleri düşük, umarım düzelir.

Olympiakos'un Galatasaray ile yapacağı 2 hazırlık maçının yayınlanması için Olympiakos kulübüne mesaj atalım da maçları en azından kendi sitelerinden yayınlasınlar(!) Yoksa maçları izlememiz mümkün değil,..!!!

Vallahi izleyemediğimiz maç hakkında bir yorum bulunamıyorum!! İstatistikler belli şeyleri gösterir ama yetmez..Khimki'nin şu hali kıyas alınmaz çünkü bir Euroleague takımı değiller bu sezon..Eğer izleyebilirsek asıl sınav Olympiakos ile oynanan maçlarda olacaktır..

BJKTV bile çarşamba günü Banvit ile oynayacakları maçı canlı yayınlayacağını bugünden duyurdu. GSTV olayı rezaletin ta kendisidir. Canlı yayını geçtim banttan bile maçın verilmemesi kabul edilemez. Ergin Ataman bu maçları tekrar izleyip analiz yapma ihtiyacı duymuyor mu? Taraftarın tüm baskı ve ısrarlarına rağmen bu çağda işkence yapıyorlar. Takımı konuşacağımıza yayın var mı yok mu bunu konuşuyoruz. Sonrada 7000 kombine istemeyi biliyorlar.

CSKA, Çin'deki Maçlara Hazır - Eurohoops Eurohoops

Yukarıda paylaştığım haber CSKA'nın Çin turuna ait..Bunu şimdi neden paylaştım..Sebebi şu; Euroleague'deki ilk maçımız bu adamlarla bizim...Aradaki vizyon farkını görebiliyor musunuz? Tamam bizde kalkıp Çine veya Amerika'ya gidelim diye örnek göstermedim..Belki cidden buna ekonomik gücümüz yetmeyebilir ama adamlardaki pazarlama stratejisi ile bizimki arasındaki fark dağlar,ovalar kadar!!

Bizim pazarlama stratejimiz ne peki ? GS markasını nasıl pazarlıyoruz ? Bir dolu maç yapıyoruz Avrupa'nın her şehrinde ama bunların birini bile yayınlayamayan yada kaydını alamayan bir kulübüz biz!! O yüzden bizde CSKA tarzı bir tura çıkalım havasında hiç olmadım ve değilim!! Bunu sağlayanlarda GS'nın büyüklüğünün farkına varamayan yöneticilerdir!!

30 milyona yakın taraftarı olan bir kulübün pazarlama stratejisi sadece maç yayını olmamalıdır ama inanın diğerlerini geçtim yazmıyorum bile..Gerçekten bu tarz anlayışı olan kişilerin bu denli büyük kulüplerde işi olmamalı..Marka pazarlamasından bir haber olan yöneticiler, sadece transfer döneminde veya kupa töreninde boy göstererek işini iyi yaptıklarını zannediyorlar ya sanırım en acısı da bu..

Hoca micovun sakatligindan sonra hep schilbe sans verdi ama simdi sira emirde sf pozisyonunda 3.oyuncu olacaktir schilb

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her maç farklı oyuncuların istatistiklerinin pik yapması sevindirici bir durum. Bu maç temposu da sezon içinde bize ne katacak göreceğiz. Ben bir Türk takımı ile daha hazırlık maçı yapılması düşüncesindeyim.

Bu arada çok güzel fotoğraf.

CtS1ltdWgAA5jt9.jpg

Bu sezonun en sürpriz takımı biz olacağız şüphesiz. Oyuncular ve teknik heyet hariç hiç kimsenin takımın ne durumda olduğundan haberi yok çünkü. :D Periyot sonuçları ve skor dağılımı hariç hiçbir şey öğrenemiyoruz. Sır gibi saklıyorlar takımımızı bizden..

Bu sezonun en sürpriz takımı biz olacağız şüphesiz. Oyuncular ve teknik heyet hariç hiç kimsenin takımın ne durumda olduğundan haberi yok çünkü. :D Periyot sonuçları ve skor dağılımı hariç hiçbir şey öğrenemiyoruz. Sır gibi saklıyorlar takımımızı bizden..

bu maç yayını olayında ciddi ciddi hocanın bir rolü olduğunu bende düşünmeye başladım artık.

Takım hakkında tek bildiğimiz arkadaşlık ortamının çok iyi olduğu..Sanırım bunun dışında bizden takımı sakladıklarına göre ortaya GSW gibi bir takım çıkacak..Bekliyoruz bakalım..

bu maç yayını olayında ciddi ciddi hocanın bir rolü olduğunu bende düşünmeye başladım artık.

Ne olabilir ki ? Bende cidden düşünüyorum hocam ama hiç mantıklı gelmiyor..Yani playofflar öncesi olsa neyse dersin veya final maçın olur neyse dersin de zaten takım ilk lig maçında kabak gibi ortaya çıkacak!! Neyi kimden saklıyorlar gerçekten akıl alır gibi değil..Bence tamamen iş bilmezlikten kaynaklanıyor..

Ne olabilir ki ? Bende cidden düşünüyorum hocam ama hiç mantıklı gelmiyor..Yani playofflar öncesi olsa neyse dersin veya final maçın olur neyse dersin de zaten takım ilk lig maçında kabak gibi ortaya çıkacak!! Neyi kimden saklıyorlar gerçekten akıl alır gibi değil..Bence tamamen iş bilmezlikten kaynaklanıyor..

CSK maçı liğ maçından evvel olsa, diyeceğim ki hoca CSK ya hazırlıyor takımı ama, seninde söylediğin gibi ondan evvel zaten liğ de herkes izleyecek. kimsenin çıkıp konuşmaması zaten başka bir acayiplik.

CSK maçı liğ maçından evvel olsa, diyeceğim ki hoca CSK ya hazırlıyor takımı ama, seninde söylediğin gibi ondan evvel zaten liğ de herkes izleyecek. kimsenin çıkıp konuşmaması zaten başka bir acayiplik.

Yani ortada bir şeyler dönüyor ama çıkar kokusu yakında..Geçen sene Eurocup takımı kuruldu ve en az 4-5 hazırlık maçı izlemiştik..Normal bir durumda tam tersi olması lazım :)

Takım iyi yolda. Ritmini bulmaya başladı. Nolursa olsun rusyaya gidip 2 maçı da kazanıp dönmek önemli. Bu sene oldukça umitliyim takımdan. Ozellikle pleiss hamlesinin son derece doğru olduğunu düşünüyorum. Tyus bana göre savunmamizdaki kara delik. Son maçlarda performansi da oldukça düştü daye ile birlikte. Dentmon da toparlanma var bu sevindirici. Schilb de bu takımda her zaman önemli bir parça olmuştur. Kalması bence iyi oldu. Dediğim gibi pleiss hamlesi bizim için çok kritikti. Umarim bu sekilde devam ederiz.

Takım iyi yolda. Ritmini bulmaya başladı. Nolursa olsun rusyaya gidip 2 maçı da kazanıp dönmek önemli. Bu sene oldukça umitliyim takımdan. Ozellikle pleiss hamlesinin son derece doğru olduğunu düşünüyorum. Tyus bana göre savunmamizdaki kara delik. Son maçlarda performansi da oldukça düştü daye ile birlikte. Dentmon da toparlanma var bu sevindirici. Schilb de bu takımda her zaman önemli bir parça olmuştur. Kalması bence iyi oldu. Dediğim gibi pleiss hamlesi bizim için çok kritikti. Umarim bu sekilde devam ederiz.

"Tyus bana göre savunmamızdaki kara delik" ciddi misiniz acaba???

Bu sene ligin ribaunt kralı olacağız galiba. Uzun süredir bukadar yüksek ribaunt istadiği görmemiştim. Allah'ın izniyle bu sene tüm kulvarda şampiyonluğu yakalarız.

Bence maçları izlemeden istatistik kağıdına bakarak bu tür kesin yorumlar yapmasan daha iyi olur. Bir şekilde maçları izlediysen tabi, yayın vardı da niye foruma haber vermedin :) ? Schilb ve Pleiss konusunda görüşlerine katılıyorum bu arada....

Şu ana kadar hiçbir maçımızı canlı izleyememiş olmamız,iyi ve çok potansiyelli bir takımımız olduğu gerçeğini değiştirmez.Elbetteki eksikliklerimiz olacaktır ve vardır,ama bu takım hemen hemen baştan kuruldu ve en az 1-1.5 ay zarfında bir zamana ihtiyacı var adaptasyon sorununu giderebilmek adına.
Bu sorunun giderileceği süreyi en az kayıpla atlatmak durumundayız.Bu konuda da en büyük sorumluluk bizlere düşüyor.TBL'de nispeten daha kolay maçlarla sezonu açacağız.Fakat Euroleague'de sezona çok zor maçlarla başlayacağız ve birçoğu da evimizde olacak.
Şunun şurasında maça sadece ve sadece 16 gün kalmışken ve bir bilinç uyandırma zorunluluğumuz varken,CSKA maçının konusunun açılmamasını anlayamıyorum.Eğer CSKA maçının konusunun açılması için Balıkesir maçı bekleniyorsa;çok yanlış bir uygulamaya şahit oluyoruz.
Hep beraber daha da konsantre olmamız adına,sevgili adminlerimizden CSKA maçının konusunun açılmasını talep ediyorum ve bu yolla hem taraftarımızın hem de takımımızın algılarının daha da olumlu yönde yönlendirilebileceğini düşünüyorum.