2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Yarınki AEK maçı Yunanistan TV'si aracılığıyla canlı yayınlanacak. İnternet yayını da muhtemelen olur.

Galatasaray'ın Atina'da Olympiakos ile oynayacağı iki maçın da yayını olmayacak.

Orayi yikarlar .

Hoca istemiyor sanırım yoksa başka açıklaması olamaz diye düşünüyorum :) aek maçını izlesek bari netten yayını varsa.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray Spor Kulübünde taraftarı düşünen 2 3 isimden biri olan Ergin Ataman'ın böyle bişeyin içinde olacağına pek ihtimal vermiyorum şahsen.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuncuların hepsine teker teker bakıyorsun, çok önemli artıları ve çok bariz eksileri var. Bu kadroyu Euroleague zirvesine aday bile yapabilirse Ergin Ataman'ın bizim basketbol liderimiz olduğu için bir daha şükredeceğim. Tabii böyle bi mühendis kafasını basketbola kaptırdığımız için mühendis camiası olarak hayıflanacağım :)

Haha saçmalığa bak ne alaka şimdi Olympiakos maçı yayınlanmıyor!! Hayır şimdiye kadar maçları yayınlayıp bu 2 Olympiakos maçını, teknik-taktik açısından yayınlanmasa mantıklı bir açıklaması olabilir..Hocanın da bu saçma olayda olacağını düşünmüyorum..Kulüp bir nevi hocanın üstüne atmaya çalışıyor..Yoksa gidip Antalyaspor ile yaptığın hazırlık maçı taktik açıdan yayınlansa ne olur yayınlanmasa ne olur :)

bence ergin hoca kazanmak söz konusu olduğunda yine sahada iyi kalan oyuncuyu 30-35 dakikalara varan sürelerde oynatacak ve bu hazırlık maçlarındaki görüntüden çok farklı bir galatasaray izletecektir. şu an oynattığı deneysel 5ler ve setler izleyeceğimiz gerçek galatasaray olmadığından taraftarın kafasının şu anki tabloyla karışmasını istemiyor olabilir.

Şahsen maçların yayınlanıp yanınlanmamasına hiç takılmıyorum. Ama bu konuda çıkıp bir açıklama yapılmamasına takığım.

Birinin çıkıp hoca istemiyor, biz istemiyoruz ya da keyfimizin kahyasımısınız canımız istemiyor vs. vs. açıklama yapması lazım. Onun dışında yine söyleyeyim yayın olmaması çok da geren bir şey değil beni. Hatta yayın yokken ki eleştirilere bakınca iyi ki yayın yok olsa neler söylenirdi burada diye düşünmüyor değilim.

Ben hala neden takımın saklandığını çözemedim..Hoca neden böyle bir plan içine girdi anlamak mümkün değil..Diğer takımlar bu işi bilmiyor mu acaba ? Daçka ve FB boy boy yayınladı tüm hazırlık maçlarını...Hayır takım CSKA'dan saklanıyorsa adamlar zaten Çin'de özel turnuvada pek bizle meşgul değiller..Bu gidişle gidip Lig Tv'den ilk lig maçımızı yayınlamayın takımı saklıyoruz diyebiliriz!!

Ayrıca şöyle denilmiş Gshoops'ta:

OTE Sports 8 bu akşamki maçı canlı yayınlayacak. Olympiakos-Galatasaray maçları iki kulübün anlaşması gereği yayınsız. Seyirci de olmayacak.

Yani Oly maçında yayın olmayacak gibi.

Diğer hiçbir takım bunu düşünmezken bizim takım saklamak gibi bir şey yapacağımız pek akla mantıklı gelmiyor. Bu sadece yönetimin bu konudaki beceriksizliği ve bilgisizliğiyle açıklanabilir.

Son hazırlık maçımız 1 Ekim'de Olympiakos ile görünüyor. İlk lig maçımızı ise 9 Ekim'de yapacağız. Aradaki 8 gün hiç hazırlık maçı oynanmayacak mı?