2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

yenildik ama dünde bugünde rusyadaki maclardada görülen su takim istediginde savunma yapabiliyor. bu mactan önce 1-2 gün dinlenmis olarak gelseydik daha farklida olabilirdi. rakibin eksigi varmi bilmiyorum ama bu takima daha savunmaya sertlik katacak tyus ve bence en önemli oyuncularindan micov gelecek

Maçı seyretmediğimiz için bilemiyoruz, belki de fark açılınca rakip rotasyon yaptı? Bu sayede geri döndük? Neticede bu seviyede yediğimiz farklar iç açıcı değil... EL maçlarında böyle geriye düşersek kolay kolay döndürmezler.

Bu arada @GSBasketbol twitter hesabı #GSlive diye etiket açıyor, toplam 10 tweet ile maçı bitiriyor. Yahu tweet atmak da mı parayla? :)

Hakikaten geceyle gündüz gibi bir takımız. Dün 95 sayı attık 25 sayıdan döndük. Bugün 61 sayı attık 18 sayıdan döndük. Eksik kadro tamamlanınca potansiyeli inanılmaz bir takım olacağız. Bu takım herşeyi yapabilir bence. Burak'a katılıyorum takım hiç dinlenmeden maç yapıyor. Bunu da göz önünde bulundurmak lazım. Artık bir an önce lig başlasa da maçları seyretsek.

İyi tarafından bakarsak bu sene maç koptu dönmez artık diye tribünü terk edecek kimse olmayacak :)

Bu arada göz bebeğimiz Micov'u da çok özledik. O olmayınca eksik kalıyor bir şeyler...

Russ Smith 9 sayı (2/4 üçlük), 4 ribaund, 3 asist
Emir Preldzic 5 sayı, 4 ribaund, 1 asist
Deon Thompson 6 sayı, 6 ribaund
Tibor Pleiss 11 sayı, 15 ribaund
Austin Daye 13 sayı, 9 ribaund, 2 asist
Sinan Güler 5 sayı, 3 ribaund??, 3 asist
Jon Diebler 2 sayı, 2 ribaund
Justin Dentmon 8 sayı, 1 ribaund, 3 asist
Göksenin Köksal 2 sayı
Orhan Hacıyeva ve Can Korkmaz oyuna girmedi

basketfaul

Bu geri düşüp dönüş yapma bir taktik de olabilir. Çünkü çok sık başımıza geldi bu dönemde. Takımı test etmek için olabilir sanıyorum. Tabi bu biraz uçuk gibi görünüyor.

Russ Smith 9 sayı (2/4 üçlük), 4 ribaund, 3 asist
Emir Preldzic 5 sayı, 4 ribaund, 1 asist
Deon Thompson 6 sayı, 6 ribaund
Tibor Pleiss 11 sayı, 15 ribaund
Austin Daye 13 sayı, 9 ribaund, 2 asist
Sinan Güler 5 sayı, 3 ribaund??, 3 asist
Jon Diebler 2 sayı, 2 ribaund
Justin Dentmon 8 sayı, 1 ribaund, 3 asist
Göksenin Köksal 2 sayı
Orhan Hacıyeva ve Can Korkmaz oyuna girmedi

basketfaul

Hoşgeldin Austin Daye ;)

Eurohoops'a göre Cumartesi günü Olympiakos'la oynayacağımız maç halka açık olacakmış. Belki maçın yayını da olabilir. Ama daha önceden yayını yok denmişti.

Skorlardan,geri dönüşlerden,istatistiklerden ziyade daha fazla sakatlık vermeden kapatalım artık şu hazırlık dönemini.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Burdaki tuhaflıklar tespitlerine ek olarak; bi maç uzunlar skor olarak öne çıkıyor diğer maç kısalar. Hakkaten acaip bi takım olduk.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunanistan ile aramızda şuan saat farkı yok. Teyit etmek için baktım. Olympiacos twitter hesabı bugün ki maç ile ilgili bir paylaşım yapmış o paylaşımın son paragrafında yazıyor. çeviri ile baktım tabi ki :)