2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Hücum gücümüz bu kadar düşük değil. O yüzden hücum konusunda hiç can sıkmaya gerek yok. Bugün 60 sayı yesek bile savunmada sorun yaşayacağımız gerçeği değişmeyecek.

Arkadaşlar merhabalar bu sene Türk takımlarıyla maç yapmamamızın herhangi bir özel sebebi varmı. Bilen biri varsa cevaplarsa çok memnun olurum. Eğer yanlış hatırlamıyorsam yabancısı olmayan Antalya dışında yerli hiçbir takımla maç yapmadık.
Hem Türk takımlarının kalitesini, hem de seyahatleri düşündüğümüzde arada birkaç Türk takımı fena olmazdı sanki.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu savunma sorunu çözülmediği veya istikrarlı ve düzenli bir savunma formatımız olmadığı sürece hep geçici sevinçler yaşarız.Ben takım savunması iyi,savaşan bir ekip görmek isterdim.Hoca işin hep hücum yönüne bakıyor.Bu yıl en merak ettiğim konu savunmamız

Bu tarz maçlara keşke daha dinlenmiş bir takım olarak çıksaydık..Bu fark kapanır, öne de geçersin sonuçta hazırlık maçı ama ilerisi adına sağlıklı maçlar olmaz bence..Dünkü bazı pozisyonlarda el kaldıramadı takım yorgunluktan!! Sezon öncesi gerçekten çok önemli takımlar için..15 maç yapacağına daha sağlıklı 10 maç yap ama öz yap istediğin meyveleri topla bu maçlarda..Özellikle sakatlık yaşanmaması için bazı maçlarda 1-2 gün araya gün eklemek lazımdı..

Yarım saat önce dile getirmiştim bu tarz hazırlık maçlarında ani farklar olur ve nitekim sonradan kapanır..Ama burada önemli olan hocanın takımdan istediklerini yapmasıdır..Sonuçlara fazla takılmamak lazım..Her şeyden önce sakatlık olmasın da artık inanın bitsin istiyorum şu sezon öncesi hazırlık..Şöyle takım 3-4 gün bir dinlensin kendine gelsin..