• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Yeni Kadro Yapısı ve Hazırlık Dönemi

Arkadaslar selam. Bir bilgim yok ancak belki yarin ki hazirlik macimiz burdan yayinlanabilir, bulunsun. Su an Milano'nun maci var, rakipleri fortitudo da sanirim yarin karsilasacagimiz ekip olmali.

Radio Nettuno TV

yarın ki maçımız saat kaçta acaba?

Uşaklar yarınki maç için acayip heyecanlıyım..saat kaçta maç.takip edemeyebilirim ..takip edenler lütfen istatistikleri paylaşsın..Benn bu hayatta iki insana güvendim..Birisi İMPARATOR EKREM MEMNUN birisi de diğer İMPARATOR ERGİN ATAMAN..Ergin Hocanın varlığıyla EUROLEAGUE de alacaz İNŞALLAH. ..

Kadro yapılanması gayet başarılı oldu. Eurolig için kesinlikle F8 hayal edebiliriz. F4 hayali çok zor bi ihtimal. Fakat bence yerli transferler konusunda sınıfta kaldık. Kesinlikle Simmons Emir Kenan üçlüsünden birini almalıyız. Benim tercihim Simmons olur. Bu yerli rotasyosu ile ligde yine yarı finalde takılırız. Göksenin in de deplasmanlarda katkı veremediğini düşünürsek 6 yabancı+Sinan kesinlikle ligde yeterli olmaz. Umarım Simmons yada Emir hamlesi olur. Yarınki maçı da heycanla bekliyorum...

bugun macimiz var *big hug**big hug**big hug**big hug**big hug**big hug* icim kipir kipir *big hug*

Maç hakkında bilgilendirme yapan, paylaşan arkadaşlara teşekkürler, ben herşeyi burdan takip ediyorum :)

Italya bizden 1 saat geride.

Maçkolik te 18:00 diye gösteriyor.Kafalar çok karışık :)

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CrVatyjUEAEMwAw.jpg

mücadele 19.00'da internet üzerinden***Nettuno TV'den yayınlanacak.

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç şimdi tam olarak kaçta?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rakip: Fortitudo Bologna
Maç saati: 19:00
Yayın: Nettuno.TV
Radio Nettuno TV

Hotbird frekans bilgilerini bulan var mı ?

Resmi hesap 19.00 yazdı.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaslar dunya uzerinde bir yayin soz konusu ise napar eder allahin izniyle buraya link atarim. yeterki bir yayin olsun,

maçı kaydedebilecek bir baba yiğit de çıkar mı merak ediyorum :)

Geri