2017-2018 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Şükürler olsun bu maçı da 3-0 kaybettik. Hedef adım adım küme düşmek galiba!

İlgilenmeyecekseniz kapatın arkadaşım her takıma 3-0 yenilmekten zevk mi alıyorsunuz? Biz taraftar olarak hiç almıyoruz bunu bilin!
 
6y5OA0.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 4. haftasında Ziraat Bankası ile deplasmanda karşılaştı. Takımımız Ankara Başkent Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşmada ilk set başa baş mücadeleye sahne oldu. Filenin Aslanları, birinci set teknik molaya 11-12 üstün girdi. Teknik molanın ardından üst üste bulduğu sayılarla farkı açan ev sahibi ekip ilk seti 25-21 kazandı.

Mücadelede 1-0 öne geçen Ziraat Bankası, ikinci sete de güzel bir başlangıç yaptı. Teknik molaya 12-11 üstün giren taraf Ziraat Bankası olurken, yeni transferimiz Ufuk Minici’nin sayısıyla 14-14’ü yakalayan takımımız sette bir ara farkı 4’e kadar çıkardı. Set sonu karşılıklı sayılara sahne olurken ev sahibi ekip ikinci seti de 25-23 kazanarak setlerde durumu 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın üçüncü setinde etkin taraf ev sahibi ekip oldu. Teknik molaya 12-10 önde giren Ziraat Bankası sette farkı 8 sayıya kadar çıkardı. Takımımız, üçüncü seti 25-17 maçı da 3-0 kaybetti.

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi 5. haftasında İnegöl Belediye ile karşılaşacak. 15 Ekim 2017 Pazar günü Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18.00’de başlayacak.
 
Efeler Liginde küme düşecek iki takım belli. Torul ve Beşiktaş. O yüzden alttaki diğer takımlar için rahat bir sezon olacak.

Böyle bir sezonda keşke genç ve aşağıdan gelen oyuncularımıza kazanmaya çalışsaydık. Ama Adis gibi bir yeteneği bile kaybedebilen bir kafadan bunu beklemek hayli zor.

Saygılar.
 
Efeler Ligi'nde 4. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 5. Haftanın Maç Programı:


4. Haftanın Sonuçları:

Maliye Milli Piyango 3-1 Fenerbahçe

Ziraat Bankası 3-0 Galatasaray

İnegöl BLD 1-3 Arkas Spor

Beşiktaş 0-3 Kula BLD

İstanbul BŞB 3-1 Halkbank

Afyon BLD 3-0 Gümüşhane Torul


LOADm1.png



5. Haftanın Maç Programı:

Arkas Spor - Afyon BLD

Maliye Milli Piyango - Ziraat Bankası

Gümüşhane Torul - Beşiktaş

Galatasaray - İnegöl BLD

Kula BLD - İstanbul BŞB

Fenerbahçe - Halkbank
 
Son düzenleme:
pGEWlJ.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 5. haftasında İnegöl Belediye’yi konuk etti. Filenin Aslanları, Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

Birinci setin ilk teknik molasına 12-8 önde giren taraf konuk ekip İnegöl Belediye oldu. Takımımız 24-24’te durumu eşitlese de seti 25-27 tamamlayan İnegöl Belediye setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete de etkin başlayan taraf İnegöl Belediye oldu. Teknik molaya 8-12 geride giren Filenin Aslanları, molanın ardından bulduğu sayılarla farkı açarak seti 25-21 kazandı ve setlerde durumu 1-1’e getirdi.

Karşılaşmada üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Teknik molaya 9-12 önde giren İnegöl Belediye olsa da set sonucunu iyi oynayan takımımız, üçüncü seti de 25-23 kazanarak mücadelede 2-1 öne geçti.

Maçta dördüncü set başa baş mücadeleye sahne oldu. 8-8 beraberliğin ardından bir sayı farkla 11-12 teknik molaya önde girmeyi başaran konuk ekip İnegöl Belediye, takımımızın üst üste bulduğu sayılara karşılık veremedi. Galatasaray HDI Sigorta dördüncü seti 25-21, maçı da 3-1 kazandı.

Takımımız, Efeler Ligi 6. haftasında Afyon Belediye Yüntaş ile deplasmanda karşılaşacak. 22 Ekim 2017 Pazar günü oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak.
 
Efeler Ligi'nde 5. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 6. Haftanın Maç Programı:


5. Haftanın Sonuçları:

Arkas Spor 3-1 Afyon BLD

Maliye Milli Piyango 0-3 Ziraat Bankası

Gümüşhane Torul 0-3 Beşiktaş

Galatasaray 3-1 İnegöl BLD

Kula BLD 0-3 İstanbul BŞB

Fenerbahçe 1-3 Halkbank


0GyzdW.png



6. Haftanın Maç Programı:

Afyon BLD - Galatasaray

Halkbank - Kula BLD

Ziraat Bankası - Fenerbahçe

İnegöl BLD - Maliye Milli Piyango

Beşiktaş - Arkas Spor

İstanbul BŞB - Gümüşhane Torul
 
Son düzenleme:
Haftaya oynayacağımız Afyon maçı çok kritik bir hal aldı ligdeki puan durumu açısından. Mutlak 3 puanla dönmemiz gereken bir maç.İnşallah filenin aslanları haftaya yüzümüzü güldürür.
 
6y9dvP.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 6. haftasında deplasmanda Afyon Belediye Yüntaş ile karşılaştı. Takımımız Afyonkarahisar Atatürk Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı.

Karşılaşma karşılıklı sayılarla başladı. Filenin Aslanları, birinci set teknik molasına 10-12 giren taraf oldu. Teknik molanın ardından üst üste bulduğu sayılarla önce 12-12’de durumu eşitleyen ev sahibi ekip farkı açarak öne geçti ve ilk seti 25-23 kazandı.

Mücadelede 1-0 öne geçen Afyon Belediye Yüntaş, ikinci sete de etkili bir başlangıç yaptı. İkinci set teknik molasına 4 sayı farkla 12-8 önde giren ev sahibi ekip, farkı daha da açarak ikinci seti de 25-19 kazanarak setlerde durumu 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın üçüncü setine de etkin başlayan taraf Afyon Belediye Yüntaş oldu. Üçüncü set teknik molasına 8 sayı farkla 12-4 önde girmeyi başaran ev sahibi ekip seti 25-16, maçı da 3-0 kazandı.

Filenin Aslanları, Efeler Ligi 7. haftasında 29 Ekim 2017 Pazar günü Beşiktaş’ı konuk edecek. Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak.
 
Efeler Ligi'nde 6. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 7. Haftanın Maç Programı:


6. Haftanın Sonuçları:

Afyon BLD 3-0 Galatasaray

Halkbank 3-1 Kula BLD

Ziraat Bankası 3-2 Fenerbahçe

İnegöl BLD 1-3 Maliye Milli Piyango

Beşiktaş 1-3 Arkas Spor

İstanbul BŞB 3-0 Gümüşhane Torul


o6jGk7.png



7. Haftanın Maç Programı:

Fenerbahçe - Kula BLD

Maliye Milli Piyango - Afyon BLD

Ziraat Bankası - İnegöl BLD

Gümüşhane Torul - Halkbank

Galatasaray - Beşiktaş

Arkas Spor - İstanbul BŞB
 
Son düzenleme:
a1znpz.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 7. haftasında Beşiktaş’ı konuk etti. Filenin Aslanları, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan Galatasaray HDI Sigorta, Daudi Okello ile ilk sayısını aldı. Emin Gök’ün blok sayıları ve Teodor Todorov’un başarılı servis sayılarıyla Beşiktaş karşısında farkı açan Filenin Aslanları, teknik molaya 6 sayı farkla 12-6 önde girdi. Farkı bir türlü kapatamayan konuk ekip Beşiktaş, takımımızın etkili servislerine karşılık veremedi ve ilk set 25-17 Galatasaray HDI Sigorta’nın üstünlüğüyle sona erdi.

Mücadelede 1-0 öne geçen takımımız ikinci sete de güzel bir başlangıç yaptı. Galatasaray’ın sayılarına genç oyuncularıyla karşılık veren konuk ekip farkı önce 1’e indirdi ardından 8-8’de durumu eşitledi. Mücadelede 3 sayılık seri yakalayan Beşiktaş’a anında karşılık veren Filenin Aslanları, farkı yeniden açarak teknik molaya 12-11 önde girdi. Teknik molanın ardından aradaki farkı koruyan takımımız, ikinci seti de 25-23 kazandı ve Beşiktaş karşısında 2-0 öne geçti.

Üçüncü set Galatasaray HDI Sigorta’nın sayısıyla başladı. Takımımız, ilk iki sette olduğu gibi üçüncü set teknik molasına da önde giren taraf oldu. 12-9’luk teknik molanın ardından başantrenör Nedim Özbey genç oyuncularını oyuna soktu. Farkı giderek açan Filenin Aslanları, etkili servisleri ve blok sayılarıyla üçüncü seti 25-13 maçı da 3-0 kazandı.

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 8. haftasında İstanbul BBSK ile deplasmanda karşılaşacak. 5 Kasım 2017 Pazar günü Haldun Alağaş Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 17.00’de başlayacak.
 
Efeler Ligi'nde 7. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 8. Haftanın Maç Programı:


7. Haftanın Sonuçları:

Fenerbahçe 3-1 Kula BLD

Maliye Milli Piyango 3-0 Afyon BLD

Ziraat Bankası 3-1 İnegöl BLD

Gümüşhane Torul 0-3 Halkbank

Galatasaray 3-0 Beşiktaş

Arkas Spor 3-0 İstanbul BŞB


lbOQRJ.png



8. Haftanın Maç Programı:

Afyon BLD - Ziraat Bankası

Halkbank - Arkas Spor

İnegöl BLD - Fenerbahçe

Kula BLD - Gümüşhane Torul

Beşiktaş - Maliye Milli Piyango

İstanbul BŞB - Galatasaray
 
Son düzenleme:
7yB8Ev.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 8. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu oldu. Takımımız, Haldun Alagaş Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0 mağlup ayrılarak ligdeki beşinci yenilgisini aldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Teknik molaya 3 sayı farkla 12-9 önde giren İstanbul BBSK, Galatasaray HDI Sigorta karşısında farkı daha da açarak seti 25-21 kazandı ve mücadelede 1-0 öne geçti.

Mücadelede ikinci set karşılıklı sayılarla başladı. Üst üste bulduğu 4 sayıyla 9-5 öne geçmeyi başaran takımımız, ikinci set teknik molasına 12-9 önde girdi. Teknik molanın ardından oyunun üstünlüğünü alan İstanbul BBSK önce 17-17’de skoru eşitledi. Ardından etkili servisleriyle farkı açan ev sahibi ekip ilk sette olduğu gibi ikinci seti de 25-21 kazanarak setlerde durumu 2-0 yaptı.

İlk iki seti kazanan İstanbul BBSK, üçüncü sete de güzel bir başlangıç yaptı. Üçüncü sete 4-0’lık seriyle başlayan ev sahibi takım, teknik molaya da 12-9 önde girdi. Takımımız, setin son bölümünde skoru dengelese de İstanbul BBSK’nın sayılarına karşılık veremedi. Galatasaray HDI Sigorta, üçüncü seti 25-23 maçı da 3-0 kaybetti.

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 9. haftasında Halkbank’ı konuk edecek. 12 Kasım 2017 Pazar günü Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak.
 
Efeler Ligi'nde 8. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 9. Haftanın Maç Programı:


8. Haftanın Sonuçları:

Afyon BLD 0-3 Ziraat Bankası

Halkbank 3-0 Arkas Spor

İnegöl BLD 1-3 Fenerbahçe

Kula BLD 3-0 Gümüşhane Torul

Beşiktaş 0-3 Maliye Milli Piyango

İstanbul BŞB 3-0 Galatasaray


V3QyLv.png



9. Haftanın Maç Programı:

Maliye Milli Piyango - İstanbul BŞB

Ziraat Bankası - Beşiktaş

İnegöl BLD - Afyon BLD

Galatasaray - Halkbank

Arkas Spor - Kula BLD

Fenerbahçe - Gümüşhane Torul
 
Son düzenleme:
rJNr7B.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 9. haftasında Halkbank’ı Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda konuk etti. Takımımız, karşılaşmadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Mücadeleye iyi başlayan taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. Birinci set teknik molasına 12-8 önde giren takımımız, setin sonunda konuk ekibin etkili servislerine karşılık veremedi. Takımımız ilk seti 23-25 kaybetti.

İlk seti kazanan Halkbank karşısında ikinci sete etkili servislerle başlayan Filenin Aslanları, teknik molaya 12-8 önde girmeyi başardı. Başa baş devam eden set sonunda farkı açan taraf ev sahibi oldu. Takımımız, ikinci seti 25-23 kazanarak setlerde beraberliği yakaladı.

Karşılaşmada üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Teknik molaya 7-12 önde giren konuk ekip, ardından farkı daha da açtı. Takımımız yaptığı basit hatalarla seti 15-25 kaybetti.

Setlerde 2-1 öne geçen konuk ekip Halbank, dördüncü set teknik molasına da 2 sayı farkla 10-12 önde giren taraf oldu. Halkbank karşısında beraberliği yakalayan Galatasaray HDI Sigorta, üst üste bulduğu sayılarla farkı daha da açarak dördüncü seti 25-18 kazandı ve setlerde durumu 2-2’ye getirdi.

Mücadelenin kazanın belirlendiği tie-break setinde ise Halkbank etkili oldu. Beşinci seti 13-15, maçı da 3-2 kazanan konuk ekip, 2 puanı hanesine yazdırdı.

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi 10. haftasında Jeopark Kula Belediye’nin konuğu olacak. 19 Kasım 2017 Pazar günü oynanacak mücadele saat 15.00’te başlayacak.
 
Son düzenleme:
Efeler Ligi'nde 9. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 10. Haftanın Maç Programı:


9. Haftanın Sonuçları:

Maliye Milli Piyango 1-3 İstanbul BŞB

Ziraat Bankası 3-0 Beşiktaş

İnegöl BLD 3-1 Afyon BLD

Galatasaray 2-3 Halkbank

Arkas Spor 3-0 Kula BLD

Fenerbahçe 3-1 Gümüşhane Torul


1Ga0XD.png



10. Haftanın Maç Programı:

Afyon BLD - Fenerbahçe

Halkbank - Maliye Milli Piyango

Gümüşhane Torul - Arkas Spor

Beşiktaş - İnegöl BLD

Kula BLD - Galatasaray

İstanbul BŞB - Ziraat Bankası
 
Son düzenleme:
rJvgPN.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 10. haftasında Jeopark Kula Belediye’nin konuğu oldu. Filenin Aslanları, Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Filenin Aslanları oldu. 2 sayılık seriyle maça başlayan takımımız, farkı koruyarak ilk set teknik molasına 8-12 üstün girdi. Teknik molanın ardından farkı açan takımımız ilk seti 19-25 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

Mücadelede ikinci set karşılıklı sayılarla başladı. 4-4’lük eşitliğin ardından farkı açan Galatasaray HDI Sigorta, teknik molaya ilk sette olduğu gibi 8-12 üstün girdi. Teknik molanın ardından oyunda üstünlüğü sağlayan takımımız, ikinci seti de büyük bir farkla 14-25 kazanarak setlerde 2-0 öne geçmeyi başardı.

İlk iki seti kazanan Filenin Aslanları, üçüncü sete de güzel bir başlangıç yaptı. Jeopark Kula Belediye karşısında üstünlüğünü koruyan takımımız, üçüncü set teknik olmasına 9-12 önde girdi. Mücadelede baştan sona rakibine üstünlük kuran Galatasaray HDI Sigorta üçüncü seti de 22-25 kazandı.

Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan takımımız, Efeler Ligi’nin ilk yarısının son mücadelesinde TKF Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik takımını konuk edecek. Karşılaşma 26 Kasım 2017 Pazar günü Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda oynanacak.
 
Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 10. haftasında karşılaştığı Jeopark Kula Belediye’yi 3-0 mağlup etti. Başantrenör Nedim Özbey, yardımcı antrenör Umut Çakır, kaptan Hüseyin Koç ve oyuncumuz Emin Gök, karşılaşma sonrası Galatasaray Televizyonu’ndan Merve Ergü’nün sorularını yanıtladı. Açıklamalar şu şekilde:

NEDİM ÖZBEY:


"Bu galibiyete ve 3 puana ihtiyacımız vardı. Gerçekten çok iyi çalıştık. Söylediğimiz her şeyi taktik anlamında uyguladığımız bir maç oldu. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Haftaya burada Torul Gençlik takımını ağırlayacağız. Sonra devre arasına giriyoruz. İkinci yarı bizi beklesinler."


UMUT ÇAKIR:

"Hafta içi iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Kula Belediyesi’ne çok çalıştık. Galibiyet almamız, puan almamız gereken bir maçtı. Önümüzdeki maçta Torul Gençlik ile karşılaşacağız. Puan kayıplarımız var. Çalışmaya devam edeceğiz. İkinci yarı daha iyi oyun oynayacağımızı düşünüyorum. İnşallah ilk yarıdaki puan kayıplarımızı telafi edeceğiz."


HÜSEYİN KOÇ:

"Bugün kazandık. Galibiyetten daha önemli bir şey yok bizim için. Biz onunla yaşıyoruz. Kula Belediye ile puanlarımız yakındı. 3 puanı almak çok iyi oldu. Torul Gençlik maçını kazanıp, en azından ilk yarıyı 17 puanda bitirmek istiyoruz. İkinci yarı ilk 4’te olabilmek için savaşmaya devam edeceğiz. Biz Galatasaraylıyız. Futbol, basketbol, voleybol fark etmez. Nerede olursa olsun bizim için en büyük camia. Dün kaybetmiş olabiliriz, bugün kazandık. Burada olduğum için çok mutluyum. Taraftarlarımızın desteği arttı. Galibiyet için onlara ihtiyacımız var."


EMİN GÖK:

"Bir haftadır iyi çalışmıştık bu maça. Staff ekibini tebrik ediyorum, verdikleri taktikler yüzde yüz tuttu. İlk yarı öncesinde iyi bir galibiyet oldu bizim için. Haftaya oynayacağımız son maçı da kazanarak ilk yarıyı güzel bir şekilde tamamlamak istiyoruz."
 
Son düzenleme:
Efeler Ligi'nde 10. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 11. Haftanın Maç Programı:


10. Haftanın Sonuçları:

Afyon BLD 3-1 Fenerbahçe

Halkbank 3-0 Maliye Milli Piyango

Gümüşhane Torul 0-3 Arkas Spor

Beşiktaş 0-3 İnegöl BLD

Kula BLD 0-3 Galatasaray

İstanbul BŞB 2-3 Ziraat Bankası


rJvQ2M.png



11. Haftanın Maç Programı:

Fenerbahçe - Arkas Spor

Afyon BLD - Beşiktaş

Maliye Milli Piyango - Kula BLD

Ziraat Bankası - Halkbank

İnegöl BLD - İstanbul BŞB

Galatasaray - Gümüşhane Torul
 
Son düzenleme:
Gy7127.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 11. haftasında TKD Enerji Gümüşhane Torul Gençlik’i konuk etti. Filenin Aslanları, Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda oynanan ilk yarının son maçından 3-0 galip ayrıldı.

Takımımız, üst üste aldığı sayılarla karşılaşmaya güzel bir başlangıç yaptı. Filenin Aslanları, ilk set teknik molasına 12-6 üstün girdi. Teknik molanın ardından oyundaki üstünlüğünü bırakmayan Galatasaray HDI Sigorta ilk seti 25-16 kazandı.

Mücadelede ikinci set karşılıklı sayılarla başladı. Konuk ekip Gümüşhane Torul Gençlik, teknik molaya 10-12 önde giren taraf oldu. İkinci set teknik molasının ardından önce beraberliği sağlayan takımımız sonrasında etkili sayılarıyla farkı açarak seti 25-18 kazandı ve karşılaşmada durumu 2-0’a getirdi.

Karşılaşmada üçüncü sete de ilk sette olduğu gibi etkili başlayan taraf Filenin Aslanları oldu. 3 sayılık seriyle üçüncü sete başlayan Galatasaray HDI Sigorta, teknik molaya da 7 sayı farkla 12-5 önde girmeyi başardı. Teknik molanın ardından oyunda üstünlüğünü kaybetmeyen takımımız seti 25-13, maçı da 3-0 kazandı.
 
Son düzenleme:
Efeler Ligi'nde 11. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 12. Haftanın Maç Programı:


11. Haftanın Sonuçları:

Fenerbahçe 3-1 Arkas Spor

Afyon BLD 3-0 Beşiktaş

Maliye Milli Piyango 3-2 Kula BLD

Ziraat Bankası 1-3 Halkbank

İnegöl BLD 0-3 İstanbul BŞB

Galatasaray 3-0 Gümüşhane Torul


POV8qQ.png



12. Haftanın Maç Programı:

Afyon BLD - İstanbul BŞB

Maliye Milli Piyango - Gümüşhane Torul

İnegöl BLD - Halkbank

Beşiktaş - Fenerbahçe

Galatasaray - Arkas Spor

Ziraat Bankası - Kula BLD
 
Son düzenleme:

Üst