2017-2018 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

POb2W5.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Kupa Voley erkekler 1. bölüm ilk maçında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaştı. Filenin Aslanları, Akatlar Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya etkili başlayan takımımız, ilk set teknik molasına 9-12 önde girdi. Filenin Aslanları, Beşiktaş karşısında baştan sona önde götürdüğü seti 19-25 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

Mücadelenin ikinci setine de iyi bir başlangıç yapan takımımız, teknik molaya 7 sayı farkla 5-12 önde girmeyi başardı. Teknik molanın ardından farkı daha da açan Galatasaray HDI Sigorta, oyun üstünlüğünü bırakmadı ve ikinci seti 10 sayı farkla 15-25 üstün tamamladı.

Karşılaşmada setlerde 2-0 öne geçen Filenin Aslanları, üçüncü sete de müthiş bir başlangıç yaptı. Teknik molaya 9-12 üstün giren takımımız, teknik molanın ardından farkı korumayı başardı. Üçüncü seti 17-25 kazanan Galatasaray HDI Sigorta maçtan 3-0 galip ayrılarak rövanş öncesi büyük bir avantaj yakaladı.

Beşiktaş - Galatasaray HDI Sigorta karşılaşmasının rövanşı 12 Aralık 2017 Salı günü saat 17.30’da Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda oynanacak.

İki maç sonunda rakibine puan olarak üstünlük sağlayan takım, final etabında mücadele etmek hakkı kazanacak. Puan eşitliği halinde ise ikinci maçın oynandığı salonda 15 sayı üzerinden oynanacak olan altın set, turu atlayan takımı belirleyecek.
 
5GjlXj.jpg


Galatasaray HDI Sigorta, Kupa Voley erkekler kategorisi 1. bölüm rövanş maçında Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda konuk ettiği Beşiktaş’ı 25-16, 25-20 ve 25-20’lik setlerle 3-0 yenerek adını final etabına yazdırdı.

İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan ve final etabına yükselmesi için 2 set alması yeterli olacak olan Galatasaray HDI Sigorta, mücadeleye hızlı bir giriş yaptı. Teknik molaya 12-8 önde giren Filenin Aslanları, setin sonuna kadar kontrolü elden bırakmadı. 21 dakika süren ilk set 25-16’lık sonuçla Galatasaray HDI Sigorta’nın oldu.

İlk sette servislerden elde edilen sayılarda 4-3, smaç sayılarında 14-7 ve blok sayılarında 2-0 üstünlük kuran sarı-kırmızılılar ikinci sette oyunun kontrolünü elinde tuttu. 12-10 önde geçilen teknik molanın ardından farkı açan Filenin Aslanları, seti 25-20 kazanarak durumu 2-0’a getirdi ve finale etabına katılmayı garantiledi.

Üçüncü setin başı ise daha dengeli bir oyuna sahne oldu. Galatasaray HDI Sigorta 12-11 üstün girilen teknik molanın ardından yine farkı açtı. Bu seti de 25-20 ile hanesine yazdıran sarı-kırmızılılar karşılaşmadan da 3-0 galip ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Kupa Voley çeyrek final maçında Efeler Ligi’ni üçüncü sırada tamamlayan Halkbank ile karşılaşacak. Final etabı maçları, 15-16-17 Aralık 2017 tarihlerinde Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda oynanacak.
 
AyWQMz.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Kupa Voley çeyrek final maçında Efeler Ligi’nin ilk devresini üçüncü sırada tamamlayan Halkbank ile karşı karşıya geldi. Takımımız, Şanlıurfa 11 Nisan Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0 mağlup ayrılarak Kupa Voley’e veda etti.

Mücadeleye iyi başlayan taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. Takımımız, etkili servisleriyle farkı 4 sayıya kadar çıkardı. 5-9’un ardından oyuna üstünlüğünü koyan Halkbank, önce durumu 11-11’de eşitledi. Ardından öne geçen Halkbank ilk set teknik molasına 12-11 önde girdi. Farkı korumayı başaran Halkbank, farkı daha da açarak ilk seti 25-29 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete etkili başlayamayan Filenin Aslanları, teknik molaya 12-8 geride girdi. Halkbank karşısında istediği oyunu oynamayan takımımız, ikinci seti de 25-20 kaybetti.

Karşılaşmada 2-0 öne geçen Halkbank, üçüncü sete de iyi bir başlangıç yaptı. Üçüncü set teknik molasına 12-11 önde giren Halkbank, farkın azalmasını önledi ve baştan sona önde götürdüğü üçüncü seti de 25-21 kazanarak maçtan 3-0 galip ayrıldı.

Halkbank’a 3-0 mağlup olan Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Kupa Voley’e çeyrek finalde veda etti. Halkbank ise Kupa Voley’de yarı finale yükseldi.
 
Z9NDRG.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi ikinci devresi ilk maçında Arkas Spor’u konuk etti. Takımımız, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

Mücadele konuk ekip Arkas Spor’un sayısıyla başladı. Arkas’ın sayılarına anında karşılık veren takımımız 2-2’lik eşitliği yakaladı. Eşitliğin ardından üst üste 4 sayı alan Arkas durumu 2-6’ya getirdi. Farkın açılmasıyla başantrenör Nedim Özbey ilk mola hakkını kullandı. Okello’nun sayısıyla 3. sayısına ulaşan Galatasaray HDI Sigorta, Arkas’ın bulduğu etkili servislere karşılık veremedi. Nedim Özbey 4-11’de ikinci mola hakkını kullandı. İlk set teknik molasına 8 sayı farkla Arkas Spor 4-12 önde girdi. Teknik molanın ardından farkı daha da açan konuk ekip, farkı 11 sayıya kadar çıkarmayı başardı. 11-22’nin ardından farkı koruyan Arkas Spor ilk seti 14-25 kazanarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. Uzun süre eşitlikle devam eden sette farkı açan taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. Ufuk Minici’nin sayısıyla 7-5 öne geçen Filenin Aslanları’na üst üste bulduğu iki sayıyla karşılık veren Arkas Spor durumu 8-8’e getirdi. Ufuk ve Melih’in sayısıyla farkı yeniden 2 sayıya çıkaran Galatasaray, teknik molaya da 12-9 önde girdi. Teknik molanın ardından farkı kapatan Arkas sette durumu 14-15’e getirdi. Arkas’ın öne geçmesiyle ilk mola hakkını kullanan takımımız, 18-18’de durumu eşitledi. Galatasaray, 22-22’de ikinci mola hakkını kullandı. Müthiş bir mücadeleye sahne olan ikinci seti kazanan ekip 25-27 ile Arkas oldu.

Setlerde 2-0 öne geçen Arkas Spor, üçüncü sete de iyi bir başlangıç yaptı. Teknik molaya 10-12 önde giren konuk ekip karşısında üst üste 2 sayı elde eden takımımız, durumu 12-12’de eşitledi. 14-16’da ilk molasını kullanan takımımız, Arkas’ın etkili servislerine karşılık veremedi. 15-18’de ikinci mola hakkını kullanan Galatasaray, molanın ardından 4 sayılık seri yakalayarak sette öne geçmeyi başardı. Arkas karşısında etkili bir oyun sergileyen takımımız, üçüncü seti 25-22 kazanarak setlerde durumu 1-2 yaptı.

Dördüncü set karşılıklı sayılarla başladı. 10-10’a kadar başa baş devam eden sette farkı açan taraf Arkas oldu. Teknik molaya 10-12 önde giren konuk ekip, molanın ardından farkı daha da açtı. Arkas’ın sayılarına karşılık veremeyen takımımız, dördüncü seti de 19-25 kaybetti ve mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi 13. haftasında Fenerbahçe’nin konuğu olacak. Fenerbahçe - Galatasaray HDI Sigorta karşılaşması 13 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 19.00’da Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak.
 
Efeler Ligi'nde 12. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 13. Haftanın Maç Programı:


12. Haftanın Sonuçları:

Afyon BLD 3-0 İstanbul BŞB

Maliye Milli Piyango 3-0 Gümüşhane Torul

İnegöl BLD 0-3 Halkbank

Beşiktaş 0-3 Fenerbahçe

Galatasaray 1-3 Arkas Spor

Ziraat Bankası 3-1 Kula BLD


8Ym49Q.png



13. Haftanın Maç Programı:

Gümüşhane Torul 0-3 Ziraat Bankası

Halkbank - Ayfon BLD

İstanbul BŞB - Beşiktaş

Fenerbahçe - Galatasaray

Arkas Spor - Maliye Milli Piyango

Kula BLD - İnegöl BLD
 
Son düzenleme:
Fb'yi deplasmanda 3-2 yendik. Hakemler maçı onlara vermek için baya uğraştı ama yine de kazandık. 2015'ten beri voleyboldaki ilk Fb galibiyetimiz bu.
 
Ygj57D.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 13. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’nin konuğu oldu. Takımımız, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-2 galip ayrıldı.

Derbi mücadelesi karşılıklı sayılarla başladı. Daudi Okello’nun sayısıyla 3 sayılık farka ulaşan Galatasaray karşısında Fenerbahçe mola aldı. Molanın ardından farkı koruyan takımımız durumu 6-10’a getirince Fenerbahçe ikinci mola hakkını kullandı. Teknik molaya 9-12 önde giren taraf Filenin Aslanları olurken, molanın ardından takımımız farkı 5 sayıya kadar çıkardı. 15-18’de başantrenör Nedim Özbey molayı aldı. Galatasaray 16-20’nin ardından Melih’in sayısıyla farkı 5 sayıya çıkardı. 22-23’te ikinci mola hakkını kullanan takımımız, molanın ardından elde ettiği iki sayıyla ilk seti 22-25 önde tamamladı ve setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci set Galatasaray’ın sayısıyla başladı. 0-1’in ardından ev sahibi ekip 4 sayılık seri elde etti. Mola hakkını kullanan takımımız, Fenerbahçe’ye Kaptan Hüseyin’in etkili sayılarıyla karşılık verdi. Teknik molaya önde giren taraf 12-8 ile Fenerbahçe oldu. Molanın ardından farkı koruyan ev sahibi ekip baştan sona önde götürdüğü seti 25-20 kazandı ve setlerde durumu 1-1’e getirdi.

Üçüncü sete etkili başlayan takımımız, Okello ve Yasin’in sayılarıyla farkı açmayı başardı. Aleh Akhrem’in sayısıyla durumu 6-10’a getiren Filenin Aslanları, Teknik molaya da 9-12 önde girdi. 14-14’te durumu eşitleyen Fenerbahçe karşısında mola alan takımımız, üst üste yakaladığı sayılarla farkı açmayı başardı. Setin sonu karşılıklı sayılara sahne olsa da farkı açan ve seti 22-25 kazanan Galatasaray oldu. Bu sonuçla takımımız, setlerde 2-1 öne geçti.

Dördüncü set de karşılıklı sayılarla başladı. 4-4’ün ardından 3 sayılık seri yakalayan Fenerbahçe, teknik molaya da 12-9 önde girdi. Takımımız 18-18’de durumu eşitlese de Fenerbahçe’nin üst üste elde ettiği sayılara karşılık veremedi. Dördüncü set 25-21 Fenerbahçe üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın kazananının belirlendiği beşinci set müthiş bir oyuna sahne oldu. Karşılıklı sayılarla ilerleyen sette teknik molaya 2 sayı önde giren Fenerbahçe oldu. 8-8’de durumu eşitlenen mücadele uzun süre karşılıklı sayılarla ilerledi. 15-15’te uzayan set 19-21 Galatasaray’ın üstünlüğüyle sona erdi. Takımımız, Fenerbahçe’yi deplasmanda 3-2 mağlup etti.
 
y0Ana7.jpg


“Bizi izlemeye devam etsinler”

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 13. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’yi 3-2 mağlup etti. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, Voleybol Şubesi Sportif Direktörü Şükrü Yengil, Şube Genel Menajeri Mehmet Berent Bayrakçı, Yardımcı Antrenör Umut Çakır ve Kaptan Hüseyin Koç, karşılaşma sonrası Galatasaray TV’den Merve Ergü’ye değerlendirmede bulundu.Açıklamalar şu şekilde;

ALİ YÜCE:


“Galibiyet bütün Galatasaray camiasına, voleybolu takip edenlere armağan olsun. Oyuncularımız çok büyük bir iş başardılar. Karşı takım hem ezeli rakibimiz hem de Şampiyonlar Ligi’nde oynuyorlar. Voleybolda yürek çok önemli. Ne olursa olsun tüm negatifleri bir kenara bırakarak sahaya çıkarsanız her koşulda galip gelirsiniz. Çok yazıyorlardı Fenerbahçe’ye karşı galibiyetiniz yok diye. Yine bizim şubeye nasip oldu. Bizi izlemeye devam etsinler. Zor imkanlarla, zor şartlarla neler yaptığımızı gözlemlerler inşallah.”


ŞÜKRÜ YENGİL:

“Maç olarak çok güzel bir maçtı. Sayısal olarak çok heyecanlı. Son set tie-break değil tam set gibi oldu. Bizim için önemli bir maçtı. Puana çok ihtiyacımız var. Bu yüzden çok mutluyuz. 4 sene sonra böyle bir galibiyet gelmesi bizim için sevindirici oldu. Emeği geçenleri kutluyorum. Galatasaraylılara armağan olsun.”


MEHMET BERENT BAYRAKÇI:

“Galip geldiğimiz için inanılmaz mutluyum. Aslında 3-1 bitebilirdi. Muhteşem bir maç oldu. Heyecanı ve kalitesi yüksek bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyum.”


UMUT ÇAKIR:

“Ligde daha iyi konumda olabilirler ama Fenerbahçe - Galatasaray maçları her zaman farklı oluyor. Bizim takımımızın çok iyi oynadı, taktiğe bağlı kaldı. Yüreğiyle oynadılar. İnşallah bu galibiyet bundan sonraki maçlar için bir başlangıç olacak. Daha iyi olacağını düşünüyorum bizim için geri kalan sezonun.”


HÜSEYİN KOÇ:

“Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Çok istiyoruz kazanmayı bazen gücümüz yetmiyor, bazen imkansızlıklar. Bu takım en azından bir şeyler yapmaya çalışıyor. Fenerbahçe galibiyeti 2 senedir herkesin istediği bir şeydi.”
 
Evet özellikle bir pozisyon var ki Nedim hoca resmen savaştı kenarda aldı sayıyı belki de kırılma noktasıydı.

Yanlış hatırlamıyorsam tie-breakte bir sayıya itiraz ettik ama bir önceki sayıya görüntülü video sistem uygulamışlardı. Takım itiraz edince tartışmalı sayının GDS'si geldi ve karar bizim lehimize çıktı. Hakemin bu maçta bizim aleyhimize en az 3 tane kararı var. Zaten voleybolda hakeme çok gerek duyulmuyor. Ama buna rağmen hakemler resmen maçı Fb'ye hediye edecekti. Bu galibiyet üzerimizdeki derbi maçı kazanamama baskısını atlattırmıştır umarım. Umarım iyi yerlerde bitiririz de adam akıllı yatırım yaparlar. Yoksa her sene ilk 8'e girmeye oynarız belediye takımları gibi.
 
Efeler Ligi'nde 13. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 14. Haftanın Maç Programı:


13. Haftanın Sonuçları:

Fenerbahçe 2-3 Galatasaray

Gümüşhane Torul 0-3 Ziraat Bankası

Halkbank 3-1 Ayfon BLD

İstanbul BŞB 3-0 Beşiktaş

Arkas Spor 1-3 Maliye Milli Piyango

Kula BLD 3-1 İnegöl BLD


4aZZXJ.png



14. Haftanın Maç Programı:

Maliye Milli Piyango - Galatasaray

İnegöl Bld - Gümüşhane Torul

Beşiktaş - Halkbank

İstanbul BŞB - Fenerbahçe

Afyon BLD - Kula BLD

Ziraat Bankası - Arkas Spor
 
Son düzenleme:
y0MM3N.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 14. hafta mücadelesinde Maliye Piyango’nun konuğu oldu. Takımımız, Ankara Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Karşılaşmaya iyi başlayan taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. Ev sahibi ekip karşısında etkili oyunuyla farkı açan Filenin Aslanları, ilk set teknik molaya 9-12 önde girdi. Molanın ardından oyun üstünlüğünü ele alan takımımız, seti 20-25 kazandı ve Maliye Piyango karşısında 1-0 öne geçti.

İkinci sete de iyi başlayan Galatasaray HDI Sigorta oldu. Maliye Milli Piyango karşısında farkı daha da açan takımımız, teknik molaya 7 sayı farkla 5-12 önde girdi. Teknik molanın ardından farkın kapanmasına izin vermeyen Galatasaray, baştan sona önde götürdüğü ikinci seti de 23-25 kazandı ve Maliye Piyango karşısında 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete de iyi başlayan Filenin Aslanları, teknik molaya 10-12 önde girdi. Karşılıklı sayılarla ilerleyen üçüncü set 20-20’de eşitlense de takımımız üst üste bulduğu sayılarla öne geçmeyi başardı. Galatasaray HDI Sigorta üçüncü seti 22-25, maçı da 3-0 kazandı.

Takımımız, Efeler Ligi 15. haftasında Ziraat Bankası’nı konuk edecek. Galatasaray HDI Sigorta - Ziraat Bankası mücadelesi 24 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 14.00’te Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak.
 
Efeler Ligi'nde 14. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 15. Haftanın Maç Programı:


14. Haftanın Sonuçları:

Maliye Milli Piyango 0-3 Galatasaray

İnegöl Bld 3-0 Gümüşhane Torul

Beşiktaş 0-3 Halkbank

İstanbul BŞB 0-3 Fenerbahçe

Afyon BLD 0-3 Kula BLD

Ziraat Bankası 2-3 Arkas Spor


lO7mqg.png



15. Haftanın Maç Programı:

Halkbank - İstanbul BŞB

Gümüşhane Torul - Afyon BLD

Fenerbahçe - Maliye Milli Piyango

Kula BLD - Beşiktaş

Galatasaray - Ziraat Bankası

Arkas Spor - İnegöl BLD
 
Son düzenleme:
vjREER.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 15. haftasında Ziraat Bankası’nı konuk etti. Takımımız, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 mağlup ayrıldı.

Mücadele karşılıklı sayılarla başladı. Farkı açan taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. Emin Gök’ün sayısıyla farkı önce 2 sayıya çıkaran takımımız, ilk set teknik molasına da 3 sayı farkla 12-9 önde girdi. Molanın ardından farkı koruyan Galatasaray HDI Sigorta farkı 7 sayıya kadar çıkarmayı başardı. Durumu 18-11 yapan Filenin Aslanları, Ziraat Bankası karşısında etkili oyununa devam etti. Takımımız ilk seti 25-16 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.

Karşılaşmada ikinci sete iyi başlayan taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. Takımımız 8-5’te farkı 3 sayıya çıkarsa da Ziraat Bankası üst üste bulduğu sayılarla 8-8’de durumu eşitledi. Karşılıklı sayılarla ilerleyen sette teknik molaya 10-12 konuk ekip üstün girdi. Molanın ardından farkın kapanmasına izin vermeyen Ziraat Bankası ikinci seti 19-25 kazandı ve setlerde durumu 1-1 yaptı.

Üçüncü set karşılıklı sayılara sahne oldu. Teknik molaya 1 sayı farkla 11-12 önde giren Ziraat Bankası, molanın ardından oyun üstünlüğünü ele geçirdi. 11-14’te mola hakkını kullanan takımımız molanın ardından üst üste sayılar bulsa da istediği oyunu sergileyemedi. Ziraat Bankası üçüncü seti 18-25 kazandı ve setlerde 2-1 öne geçti.

Dördüncü sete etkili başlayan Ziraat Bankası teknik molaya da 7-12 önde girdi. Etkili oyunuyla farkı daha da açmayı başaran konuk ekip, baştan sona önde götürdüğü seti 17-25 kazandı. Bu sonuçla takımımız, Ziraat Bankası karşılaşmasından 3-1 mağlup ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi 16. hafta karşılaşmasında İnegöl Belediye’nin konuğu olacak. İnegöl Belediye - Galatasaray HDI Sigorta mücadelesi 27 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 15.30’da oynanacak.
 
Efeler Ligi'nde 15. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 16. Haftanın Maç Programı:


15. Haftanın Sonuçları:

Halkbank 3-0 İstanbul BŞB

Gümüşhane Torul 0-3 Afyon BLD

Fenerbahçe 3-0 Maliye Milli Piyango

Kula BLD 3-0 Beşiktaş

Galatasaray 1-3 Ziraat Bankası

Arkas Spor 3-0 İnegöl BLD


D79M3v.png



16. Haftanın Maç Programı:

Afyon BLD - Arkas Spor

Halkbank - Fenerbahçe

Ziraat Bankası - Maliye Milli Piyango

İnegöl BLD - Galatasaray

İstanbul BŞB - Kula BLD

Beşiktaş - Gümüşhane Torul
 
Son düzenleme:
z0lGv4.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 16. haftasında İnegöl Belediye’nin konuğu oldu. Filenin Aslanları, Bursa İnegöl Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Mücadeleye iyi başlayan taraf Galatasaray HDI Sigorta oldu. Ev sahibi ekip karşısında etkili oyunuyla farkı açan takımımız, ilk set teknik molasına 3 sayı farkla 9-12 önde girdi. Molanın ardından aradaki farkı koruyan takımımız, farkı 7 sayıya kadar çıkardı. 10-17’lik skorun ardından etkili oyununu sürdüren Galatasaray HDI Sigorta ilk seti 19-25 kazanarak setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci set karşılıklı sayılarla başladı. 9-8’de öne geçen ev sahibi ekip teknik molaya da 12-10 önde girdi. Molanın ardından farkı daha da açan İnegöl Belediye sette durumu 20-16’ya getirdi. 23-23’te durumu eşitleyen takımımız, sete ortak olmayı başardı. Uzun süre karşılıklı sayılarla ilerleyen set sonunda kazanan 29-31 ile Galatasaray HDI Sigorta oldu. Takımımız bu sonuçla setlerde 2-0 öne geçti.

Mücadelede üçüncü set karşılıklı sayılara sahne oldu. Teknik molaya 1 sayı farkla 12-11 önde giren ev sahibi ekip, molanın ardından farkı korudu. 19-19’da durumu eşitleyen Galatasaray HDI Sigorta, setin sonunu iyi oynayan taraf oldu. Üçüncü seti 23-25 kazanan takımımız, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi 17. haftasında Afyon Belediye Yüntaş’ı konuk edecek. Mücadele 3 Şubat 2018 Cumartesi günü saat 15.00’te oynanacak.
 
Efeler Ligi'nde 16. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 17. Haftanın Maç Programı:


16. Haftanın Sonuçları:

Afyon BLD 3-2 Arkas Spor

Halkbank 3-0 Fenerbahçe

Ziraat Bankası 0-3 Maliye Milli Piyango

İnegöl BLD 0-3 Galatasaray

İstanbul BŞB 2-3 Kula BLD

Beşiktaş 3-1 Gümüşhane Torul


VrvgzZ.png



17. Haftanın Maç Programı:

Maliye Milli Piyango - İnegöl BLD

Gümüşhane Torul - İstanbul BŞB

Galatasaray - Afyon BLD

Fenerbahçe - Ziraat Bankası

Arkas Spor - Beşiktaş

Kula BLD - Halkbank
 
Son düzenleme:
W7YYv8.jpg


Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 17. haftasında Afyon Belediye Yüntaş’ı konuk etti. Filenin Aslanları, Galatasaray Park Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0 galip ayrıldı.

Mücadele karşılıklı sayılarla başladı. 11-11’lik eşitliğin ardından öne geçen konuk ekip ilk set teknik molasına 11-12 önde girdi. Molanın ardından oyun üstünlüğünü ele alan Galatasaray HDI Sigorta, Afyon Belediye Yüntaş karşısında farkı açarak durumu 16-14’e getirdi. Takımımız, etkili oyununu set sonunda da sürdürerek ilk seti 25-21 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete iyi başlayan taraf ev sahibi ekip oldu. Afyon Belediye Yüntaş 7-7’de durumu eşitlese de takımımız etkili sayılarıyla farkı açtı ve teknik molaya 12-10 önde girdi. Molanın ardından karşılıklı sayılarla ilerleyen ve 17-17’de eşitlenen sette öne geçen taraf Filenin Aslanları oldu. Takımımız, ikinci seti de 25-23 kazandı ve karşılaşmada durumu 2-0’a getirdi.

Üçüncü set de karşılıklı sayılarla başladı. Teknik molaya 2 sayı farkla 10-12 önde giren konuk ekip oldu. Molanın ardından 16-16’da durumu eşitleyen takımımız, ilk iki sette olduğu gibi üçüncü seti de etkili sayılarla 25-22 kazandı ve karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Galatasaray HDI Sigorta, Efeler Ligi 18. haftasında Beşiktaş’ın konuğu olacak. Beşiktaş - Galatasaray HDI Sigorta derbi karşılaşması 7 Şubat 2018 Çarşamba günü Akatlar Spor Salonu’nda oynanacak.
 

Üst