Ben Kosheleva'nın bir Japon takımıyla anlaştığını okumuştum ama Şampiyonlar Ligi aklını çelmiş demek ki. Muazzam bir transfer olmuş, Gamze'yi takımda tutup bir de bu kalibrede libero alabilirsek güzel işler yaparız. Gelecek adına taraftarla birlikte umutlu olduğum tek branşımız kadın voleybol işin doğrusu. Kadın basket takımımızın taraftarını da çok oturaklı ancak branşla orantılı olarak sayıca oldukça yetersiz buluyorum. Kadın voleybolda ise 1000 kişilik kemik bir taraftarla güzel işler yapmamanız için sebep yok. Keşke şu Daikin Park'ın tavanı en baştan Avrupa standartlarında yapılsaydı da Avrupa'da kullanabilseydik. Ciddi bir Spor Sergi Sarayı havası yaratabilirdi şubede. Üst düzey yöneticiler nemalanmayınca, pek ilgileri olmayınca güzel işler çıkabiliyor bu tarz branşlardan. Kadın voleybol, basketbol ve Engelsiz Aslanlar'la iyi denemiyledik bunu. Ne yazık ki günün yönetiminden tek tesellimiz bu. İşlerini yapmaları değil, olabildiğince burunlarını sokmamaları faydamıza oluyor. Öteki türlü olsa belki ucundan kupalara yaklaştığımız bu branşlarda şampiyonlar da gelebilirdi. Her neyse getirdiklerini götürmeleri uzun sürmüyor zaten. O yüzden kupa gelip kapısına kilit vurulan şubelerdense uzun planlı, başarıyı kendine alışkanlık haline getiren Galatasaray takımlarını tercih ederim. Aynı Cem Akdağ'dan başlayıp geçen sezonki Avrupa Kupası'yla bitirilen Ataman'ın erkek basket takımı gibi. Görünen o ki Eurocup da 1-2 sene bekleyebilirmiş ama yapacak bir şey yok. Hala amatör branşlardaki en önemli övünç kaynaklarımızdan birini müzeye koyduk, bundan büyük teselli yok.
Bu kızlara inancım tam, yapılanmalarına zaten geçen yıldan beri hayranım. Koçumuz Ataman Güneyligil ve şube yöneticimiz Mehmet Berent Bayrakçı da çok iyi iş çıkarıyorlar bu yapılanmada. İnşallah önlerine engel koyulmaz da işlerini bu rahat ortamda yapmaya devam ederler.