2017-2018 Galatasaray Kadın Voleybol Takımı

Geçen sene final serisinde bırakın bir maçı bir set bile alamayan Ataman Güneyligil, iyi niyetli ve iyi bir Galatasaray'lı olabilir ama asla bu seviyelerin hocası değil. Zaten kurduğu takımdan da belli. Manşet alamıyoruz ve facia bir libero seçimi yapmış buna rağmen. Ciddi rakamlar konuşuluyor, çok yazık olmuş.

Saygılar.
 
Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 3. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 4. Haftanın Maç Programı:


3. Haftanın Sonuçları:

Halkbank 3-0 Seramiksan

Nilüfer BLD 3-1 İlkbank

Çanakkale BLD 0-3 Bursa BŞB

Galatasaray 1-3 Eczacıbaşı

Beşiktaş 0-3 Vakıfbank

Beylikdüzü 1-3 Fenerbahçe


3pp13A.png



4. Haftanın Maç Programı:

İlbank - Çanakkale BLD

Bursa BŞB - Halkbank

Eczacıbaşı - Nilüfer BLD

Fenerbahçe - Beşiktaş

Vakıfbank - Galatasaray

Seramiksan - Beylikdüzü
 
Son düzenleme:
Kosheleva bence inanılmaz şişirilmiş bir oyuncu. Bu seviyede bu kadar kötü manşet alan bir oyuncu öyle üst düzey falan olamaz kaldı ki hücumda da öyle pek marifeti yok. 2016 finalinde bizim rakip takımdayken ısınmamıştım bu kıza zaten.
 
Kadın voleybol tarihimizin en büyük parasını harcadık ve ciddi anlamda fiyasko görünüyor şu an için. Sadece Kosheleva'ya verilen para ile kadın basketbol takımını şampiyon yapabilecek iyi oyuncu rahat alırdık.
 
V3rpJj.jpg


Galatasaray Bayan Voleybol Takımımız, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin dördüncü haftasında Vakıfbank’ın konuğu oldu. Vakıfbank Spor Sarayı’nda oynanan ve İl Güvenlik Kurulu kararıyla Galatasaray taraftarının alınmadığı karşılaşma 3-0 Vakıfbank’ın üstünlüğüyle sona erdi.

Mücadelede ilk set karşılıklı sayılarla başladı. Neslihan’ın blok sayısıyla 3-4 öne geçen takımımız, Vakıfbank’ın üst üste bulduğu sayılara karşılık veremedi. Farkı giderek açan Vakıfbank, ilk teknik molaya 5 sayı farkla 12-7 önde girdi. Teknik molanın ardından 2 sayılık seri yakalan takımımız skoru 12-9 yaptı. Takımımız setin sonunda etkili servisleriyle karşılık verse de ev sahibi ekip farkı daha da açarak ilk seti 25-19 kazandı.

Karşılaşmada 1-0 öne geçen ev sahibi ekip ikinci sete güzel bir başlangıç yaptı. Sete 5 sayılık seriyle başlayan Vakıfbank’ı durduran Neslihan oldu ve durumu 5-1’e getirdi. Etkili sayılarıyla mücadeleye ağırlığını koyan Vakıfbank, teknik molaya 12-8 önde giren ekip oldu. Teknik molanın ardından mücadele karşılıklı servis hatalarına sahne oldu. İlk sette olduğu gibi ikinci setin sonunu da iyi oynayan Vakıfbank, ikinci seti 10 sayı farkla 25-15 kazandı ve durumu 2-0 yaptı.

Vakıfbank üçüncü sete de 4-0’lık seriyle başladı. Takımımız üst üste etkili servisler kullansa da istediği oyunu sergileyemedi ve teknik molaya 12-7 geride girdi. Vakıfbank sette durumu 17-10 yaparak farkı 7 sayıya kadar çıkardı. İlk iki sette olduğu gibi setin sonunu iyi oynayan rakibimiz seti 25-18 maçı da 3-0 kazandı.

Galatasaray, Sultanlar Ligi 5. haftasında Fenerbahçe’yi konuk edecek. 1 Kasım 2017 Çarşamba günü Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak derbi karşılaşması saat 19.00’da başlayacak.
 
Vestel Venus Sultanlar Ligi'nde 4. Haftanın Sonuçları, Puan Durumu ve 5. Haftanın Maç Programı:


4. Haftanın Sonuçları:

İlbank 2-3 Çanakkale BLD

Bursa BŞB 3-0 Halkbank

Eczacıbaşı 3-0 Nilüfer BLD

Fenerbahçe 3-0 Beşiktaş

Vakıfbank 3-0 Galatasaray

Seramiksan 2-3 Beylikdüzü


Oyo2G3.png



5. Haftanın Maç Programı:

İlbank - Eczacıbaşı

Nilüfer BLD - Vakıfbank

Çanakkale BLD - Halkbank

Beşiktaş - Seramiksan

Beylikdüzü - Bursa BŞB

Galatasaray - Fenerbahçe
 
Son düzenleme:
Bu takım zaten geçtiğimiz sezonlarda da küçük maçları kazanıyor, büyük maçları kaybediyordu. Ne değişti? Olan büyük yatırıma oldu. Koshe'yi alacağımıza kadın basketbola 2 tane ABDli oyuncu alıp keyfimize bakıyor olabilirdik.
 
Venüs Sultanlar Liginde Derbi günü; Galatasaray - Fenerbahçe

Tarih : 1 Kasım Çarşamba
Saat : 19:00
Salon: Burhan Felek
Yayın : TRT SPOR
 
Keşke kosheleva'yı kovsak ve diğer tüm gereksizleri sallasak. Zaten yine en kötü 4. Oluruz. Onun yerine diğer branşlara yatırım yapalım
 
Bu nasıl bir fikstür? Daha 5. haftadan Eczacı, Vakıf ve Fener ile karşılaşmış oluyoruz. :eek:o

İlk seti 18-25 kaybettik. Yine çok kötüyüz.

İkinci seti 25-17 kazandık.

Üçüncü seti 14-25 kaybettik.

Dördüncü seti 23-25 kaybettik. (1-3)
 
Son düzenleme:
Bu takımları yenemiyorsak ,sıralamada altımıza alamıyorsak yatırım yapmanın manası yok bu branşa.Her yıl aynı durum bıktık bu amatör branşlardaki yetersizliklerden yarışamıyorsan yarışacak kadar kaynak bulamıyorsan,koymuyorsan alt yapıdan oyuncularına şans ver!!
 
Eczacı, Vakıf ve Fener'den toplam 2 set alabildik. Lo Bianco'yu getirip, bu branşa yatırım yapmaya başladığımız sezonlardan beri hep aynı sorunları yaşıyoruz. Dragan Nesic, Massimo Barbolini, Ataman Güneyligil... Bir türlü doğru teknik adamı bulamadık. İşin kötü tarafı, yanlışta ısrar ediyoruz. Olmayacağı ilk seneden belliyken Barbolini ile 3 sene harcadık. Şimdi de benzer hatayı Güneyligil ile yapıyoruz.
 
Son düzenleme:
Bu sene amatör şubelerde hedefi olan ve ciddi para harcanan tek takım bu takım ve hedef maçlarının hepsini kaybetti. Büyük bir fiyasko.
 
Kapatın şu voleybol branşını ya cidden dünyanın yatırımını da yapsak loserliğimizden dolayı kazanamayız bu sefer de. Tarihin en iyi kadrolarından birini kuruyoruz 3 hafta üst üste mağlubiyet alıyoruz. Valla kapatın zaten voleybolu takan yok. Ona vereceğimiz parayı kadın basketbola verin her sene ELW şampiyonu olalım..
 
MaDGDg.jpg


Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 5. haftasındaki derbi mücadelesinde karşılaştığı Fenerbahçe’ye 3-1 kaybetti. Takımımız bu sonuçla ligdeki 3. yenilgisini aldı.

Mücadelenin ilk seti karşılıklı sayılar ile başladı. Teknik molaya Fenerbahçe 12-11 üstün girerken, bu bölümün ardından konuk ekip farkı açmaya başladı. Özellikle Dicle Nur Babat servis turunda manşet almakta zorlanan takımımızda antrenörümüz Ataman Güneyligil’in 17-13 ve 19-13’te aldığı iki mola da etkili olmayınca 28 dakika süren ilk set 25-18’lik sonuçla Fenerbahçe’nin oldu.

İkinci sete ise iyi başlayan taraf Galatasaray’dı. Setin başında 9-6 öne geçen sarı-kırmızılılar, Gamze Alikaya’nın servis turunda etkili olduğu bölümün ardından teknik molaya da 12-6 üstün girdi. Molanın ardından Fenerbahçe 14-11’de farkı 3’e indirirken Ataman Güneyligil’in molasından sonra tekrar kontrolü ele alan ve farkı açan takımımız 25 dakika süren seti 25-17 alarak durumu 1-1’e getirdi. Bu sette Rabadzhieva’dan 5, Kosheleva’dan 4 sayı katkısı alan takımımızda dikkat çeken bir başka istatistik de kazanılan 9 blok sayısı oldu.

Üçüncü sette ise takımımız özellikle servis karşılamada çok zorlandı. Eda’nın servis turunda geriye düşen Galatasaray 12-8 geride girdiği teknik molanın ardından da toparlanamadı. Fenerbahçe 22 dakika süren seti 25-14 alarak setlerde 2-1 öne geçerken bu sette takımımızın servis karşılamada yaptığı hata sayısı ilk iki settekinin toplamına (6) eşitti.

Dördüncü sete iyi başlayan taraf Galatasaray’dı. Gamze’nin servisleriyle sete 3-0’lık seriyle başlayan sarı-kırmızılılar teknik molaya da 12-9 üstün girdi. Ancak takımımız bu üstünlüğünü teknik molanın ardından koruyamadı. Fenerbahçe yakaladığı seriyle sette ilk kez 14-13’te öne geçerken setin son bölümüne 20-20 eşitlikle girildi. Ancak setin büyük çekişmeye sahne olan son bölümünü daha iyi oynayan taraf olan Fenerbahçe, seti 25-23 maçı da 3-1 galip tamamladı.

Takımımız Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 6. hafta mücadelesinde 4 Kasım Cumartesi günü saat 15:00’te Seramiksan ile Turgutlu Y. Beyazıt Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.
 

Üst