2017-2018 | Şampiyon Galatasaray Futbol Takımı

Belhanda'ya da 7.5 milyon teklif oldugu soyleniyor. Eger gercekten varsa, direk satalim. Bu transferden sadece 500 bin zararla kurtulmak bile iyidir diye dusunuyorum.

Yalniz N'Diaye de gitmisken, kalan cok kisa zamanda bir ortasaha alabilir miyiz bilmiyorum ama alamazsak Selcuk, Tolga, Donk ve ne zaman sahalara donecegi belli olmayan Fernando ile rotasyonda sikinti yasayabiliriz.
 
Fernando'nun en az 1 ay daha sahalardan uzak kalması bekleniyormuş. Orta saha yokken bir de üstüne Ndiaye'yi gönderen yönetim belki de bizi şampiyonluktan edecek. Artık Selçuk, Tolga, Donk gibi odunlarla 1 ay daha geçireceğiz. Allahtan fikstürümüz rahat yoksa şampiyonluğa şimdiden havlu atardık.
 
Şaka gibi gerçekten orta sahaya takviye yapmamız intihar ettik resmen .Adam kiralamak bu kadar mı zor ya fernandonun ne zaman geri dönecegi belirsiz elde kalan orta sahalar Selçuk -Donk-Tolga hadi ne halta yaradığı belirsiz belhanda var elimizde .Tamam kötü durumda olabilir kulüp ama bunu iyilestirmenin en iyi yolu CL 'ye gitmekti .Bunun içinde takviye şart oğlu şarttı gerçekten yuh diyorum başka birşey demiyorum en kötü ihtimalle vainqueur boşa cıkmışken almalıydık.Devlet destekli basaksehir ve bjk ile başa cıkmamiz mümkün değil 3. lük hayırlı olsun ne deyim .
 
Ense karartmaya gerek yok. Benim şampiyon olacağımızdan şüphem yok. Galatasaray eşittir en zor şartlarda başarılara ulaşan takım. Ha transfer dönemi hayal kırıklığı oldu ona tabi ki katılıyorum. Ancak öldük bittiklik durum da yok.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Futbolcularına 4 aydır para ödememişsin,kimine göre 22 kimine göre 32 milyon Tl vergi borcun var. Bunu ödemeden transfer yapamıyorsun. Uefaya borçsuzluk kağıdı vermezsen yaptırıma uğrayacaksın ki Ndiaye kendisi gitmek isteyip gitti. Ne yönetim ne Fatih hoca gönderdi. Kiralamak istediğin oyuncuya da para ödüyorsun, kulübüne kiralama bedeli ödüyorsun ve devre arası alabildiğin ucuz oyuncular da zaten ya hiç oynamayan iyi oyuncular ya da hakikaten vasat veya vasat altı oyuncular. Keşke birini alsaydık iyi olurdu tabi de yönetime kızılması çok anlamsız olur. Kulüp bu durumdayken ve sadece 10 günlük bir süre varken daha fazlasını yapabilirler miydi ihtimal vermiyorum. Karalar bağlayacak bir durum yok, takıma sonuna kadar destek olmalıyız. Fernando dönene kadar Sivas hariç nispeten rahat maçlar oynayacağız. Tolga Belhanda ikilisinin denenmesi taraftarıyım ben. Belhanda kendisinin de dediği gibi çok rahat o pozisyonu oynayabilir hatta 10 numaradan daha da verimli olur. Nagatomo da işini yapar sırıtmaz. Ben onu Beşiktaşa gelen Becke benzetiyorum. Gösterişsiz işini yapardı Nagatomo da aynı şekilde. Sözün özü ben hocaya güveniyorum, taraftar da bu saatten sonra tıpkı şu 10 günlük sürede olduğu gibi görevini yapıp son düdüğe kadar takımı her koşulda desteklemeli


SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bu takım tabiki desteklenir ama devre arasında güçleneceğimize güç kaybettik .Okama ile çok haber çıktı hatta geldi denildi sonra evraklar yetişmediği için vazgeçildi falan yani 1 kişilik daha imkan varmış diye düşünüyorum Premier ligden forvet kiralıyorsun çok ta ucuza getiremezsin o işi .Kısacası orta saha için paramız vardı ya geç kalındı ya da yanlış karar verildi bir hata yapildi yani .Bu saatten sonra bize destek olmak kalıyor ama gerçekçi de olmamiz lazım isimiz baya zorlaştı .
 
Galatasaray Spor Kulübü, oynayan, ligde 2. olan, sözleşmeli oyuncularına 4 aydır bir kuruş ödememiş. Çoğunun sözleşmesinde madde bile vardır, şu kadar zaman içinde para gelmezse bırakır giderim diye. Hiçbiri bu yola başvurmamışken bu oyunculara alacaklarını vermeden nasıl transfer yapacaksın? Hangi yüzle?

Okaka geldi, uçağa bindi, uçaktan indiyi yazanlar muhabirler. Aynı muhabirler 4 aydır maaş almayan oyuncuların maaş alamadıklarını Dursun gidene kadar yazmadı. Onlara güvenip, güvenmemek sizin elinizde.

Ndiaye gitmek istedi ve rekor transferle gitti. 4 aydır para verilmemiş adama nasıl engel olacaksın? Kardeş ben senin paranı vermiyorum ama sana da bu transferde engel oluyorum mu diyeceksin? Hangi yüzle?

Yangın yapmaya gerek yok; elimizdeki oyuncular ile bundan sonra ilerlemek zorundayız. Elimizdeki oyuncular da bence yeterli. İlk yarı hiçbir katkısı olmayan Selçuk, Donk, Sinan ve Eren'den Fatih Hoca katkı almak zorunda artık. Fener maçına kadar kayıpsız gidebiliriz. Sonrasında Fernando katılacak kadroya. Yani Ndiaye'nin yerini dolduramadık ama ahlar vahlar içinde de değiliz. Biz bir olursak, Fatih Hoca gerisini halleder.
 
Bir maç izlemek istiyoruz ama hakikaten A SPOR denilen kanalın spikeri de yorumcusu da rezalet maç sunuyorlar.
Linnes şanssız diyor; bayım hatayı yapan kaleci, 5 kişiyi biçiyor boş boş hava topuna çıkıyor ve önüne de bakmıyor.
 
Eray iki golde de hatalısın.
İlk gol zaten senin neden KALECİ olmaman gerektiğinin ispatıdır; ikinci gol ise, o boyla sana yazıklar olsun dedirtecek cinsten...

2 metre boyun var, üzerinden aşırtma kafa golü yiyorsun hem de cepheden şişirilen toptan.

Sen, Eren, Hakan ve Selçuk tamamen zararsınız!
 
Koskoca Galatasaray kulübü altyapıdan 1 tane adam akıllı kaleci veya sol bek çıkaramıyorsa yazıklar olsun. Eray ilk golde mal gibi bodoslama daldı ikinci golde ileri çıktı kale çizgisinde durması gerekirken. Lato'ya bir şey demiyorum artık Nagatomo da geldi bu saatten sonra oynamaz. Adamın kapasitesi Karabükspor seviyesinde biz bu adamı aldık derbilerde falan oynatıyoruz. Tudor iyi çaktı.
 
Carraso niye gönderildi? Hadi o gönderildi yerine niye Eray? Daha mı iyi Carraso'dan? Yani hocamın bi bildiği vardır diyicem de şu saçmalığa bi mantık uyduramıyorum ben de milyonlarca Galatasaray taraftarı gibi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kaç yıl oldu ama adam olacak çocuk belli olurdu. En az 5 yıldır herkes gördü olmayacağını.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Maçın son yarım saatlik bölümüne yetişebildim. Son 20 dakika iyi baskı kurduk. Denilenlere göre 70 dakikada hiçbir varlık gösterememişiz. Yalnız bir şey dikkatimi çekti; Denayer sakatlandıktan sonra maçın bitimine kadar 10 kişi oynadık ve 10 kişi oynamamıza rağmen 2 tane net gol pozisyonumuz oldu. Sivas da son dakikalarda hiç akıllı oynayamadı 1 kişi fazla olmasına rağmen. Takımın gol attıktan sonraki baskısını, reaksiyonunu beğendim ama geri kalan 70 dakika bizi ilk 2'ye bile sokmaz. Her maçımızı son 20 dakika gibi oynamak lazım. Ndiaye'nin ayrılması bize çok büyük bir güç kaybettirdi. Orta sahamız daha çabuk geçiliyor, ani top kazanımları yapamıyoruz. Bu yüzden en büyük kontra silahımız Garry'i de etkili kullanamıyoruz. Fernando'nun sakatlığı zaten başlı başına bir sorun. Oynadığı zamanlardaki maç trafiğini sahaya koyamıyoruz. Ndiaye'nin satılıp yerine oyuncu alınmaması skandal. En azından kiralamak gerekiyordu ona benzer böyle koşan, atletik, dinamo çok Afrikalı orta saha var. Bir tanesini yarım sezonluğuna kiralamak zor değildi.

Haftaya Antalyaspor maçı var, birçok oyuncusu takımdan ayrıldı. Kendi sahamızda oynanan maçta mutlaka kazanmamız lazım. Çünkü Başak - Fb maçı da var bu hafta. İki rakibimizden biri puan kaybedecek belki de ikisi de kaybedecek. Liderlik maçımız olabilir ve Fatih hoca liderliği ele geçirdikten sonra kolay kolay bırakmayan bir profili var. O yüzden haftaya oynanacak maçlar ligin belki de en kritik maçları olacak.
 
Fernando'nun erken dönmesi için dua edelim yoksa bu orta saha ile zor.Tolga'yı biliyoruz yetenekleri sınırlı Donk ondan da beter rakip koşarak geliyor o yürüyerek geri dönüyor.Bir de artı şu Yasin'in yerine Sinan'ı oynatsın hoca Yasin de ne var anlamadım gitti.Üç rakibimiz puan kaybettiği hafta yenseydik güzel olacaktı ama olmadı sağlık olsun.
 
Ben Muslera'nın sezon sonu satılması gerektiğini düşünüyorum. İlk geldiği sezonlardaki Muslera yok artık. Geleni gideni içeri alıyor. Tek başına maç kurtardı denildiğinde yıl 2015'i gösteriyordu. 3 senedir bitik bir durumda. Değeri daha düşmeden satılması taraftarıyım. 11 milyon € değeri var şu an biz onu pazarlıklarla, yağla balla 15'e yükseltiriz. Yılda 4 milyon €'ya yakın bir maaş alıyor ki korkunç bir rakam bu. Böyle bir ücreti alan oyuncunun her 2 maçın en az 1'inde farkını ortaya koyması gerekir. Bizim kadın basketbol takımının yıllık bütçesinden daha fazla bir ücreti tek başına alıyor. Ama performans olarak ortalıkta yok.

Yerine kim gelecek abi diyenler için, bugün Beto'yu izlediniz mi bilmiyorum adam 9 tane şutu kurtardı, tek başına puan kazandırdı, Portekiz'in as kalecisi. Göztepe bile alıyorsa böyle bir kaleciyi bizim daha iyi isimleri bulmamız lazım. Muslera'ya Avrupa kulüplerinden en son 2013'te teklif geliyordu, 5 senedir bir tane takım bile teklif etmedi.
Sezon sonu satalım yerine Beto veya onun gibi bir kaleci alalım. Yedek için de Berke Özer diye genç kaleci var Altınordulu. Onu da geleceğe yatırım diye transfer edelim. Mis gibi kaleci rotasyonumuz olur Eray'dan falan kurtuluruz. Boşu boşuna yedek yabancı kaleci almayız.
 
Muslera konusunda ciddi bir algı sorunu oluşmaya başladı taraftar üzerinde ben bunu çok yanlış buluyorum. Formsuz bir dönemden geçtiği aşikar ancak ben toparlayacağına inanıyorum.

Ayrıca Berke Özer'in alınma ihtimali 0.

Maçın faturası da Fatih hocama yazar. Donk tercihi takımın tüm ahengini bozdu.
 
dO8O64.jpg
 

Üst