#ŞampiyonGALATASARAY
İç sahada 49 deplasmanda 25 puan toplarsak şampiyon oluruz.Kolay mı çok zor.Yolun sonu şampiyonluk olur inşallah.
Fatih Terim'e ve Igor Tudor'a, her iki hocanın teknik ekibine, futbolcularımıza ve yöneticilerimize tebrikler! Galatasaray'ımıza şampiyonluk çok yakışıyor.
Sadece TFF'den kasaya ne kadar şampiyonluk geliri girecek, bilen var mı?
Tebrikler takımımıza. Bana göre artık şampiyonuz. Sıralamada 4.'de olsa FB gizli ikinci. Büyük ihtimalle de ikinci olacaklar. En büyük rakibimize 3 maçlık üstünlük sağladık. Helal olsun hocamıza.
Bu şampiyonluk benim için büyük bir sevinç olmadı.Hem lig şampiyonluklarına alışmışlık hem de derin gerçekler var.Benim için Galatasaray futboldan ibaret değil,erkek basket takımımız böyle acı bir sezon yaşamışken ben mutlu olamıyorum.Tek güzel şey yeniden şampiyonlar liginde olacak olmamız.Ya basketbol şubemiz,o ne olacak ?
Renktaş diğer takımlar sanki Barça, Man City gibi oynuyorlar da... Fb'yi bugün gördük adamlar ilk yarıda duran toptan attılar 90. dakikaya kadar ezik gibi kendi yarı sahalarından çıkmadılar. Bjk kendi sahasında Gençler'i zar zor yendi bizim 5 attığımız takıma hani. Başak desek daha 2 gün önce 4 yediler.
Evet zorlu bir fikstürümüz var. Ama diğer rakipler de ligin üstünde bir top oynamıyorlar. Tek korkum geniş bir kadromuzun olmaması. Oyuncuların alternatifi yok. Onun dışında ben inançlıyım ve rahatım.