Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın bu alıntıyı örnek olsun diye yapıyorum ve diyorum ki bizim buna hakkımız yok ! Yok arkadaşlar
Tekrar söylüyorum gerek bu forumda gerek bu camiada gerek bu dünyada vizyonu geniş, hayalleri çok daha iyi isimleri almak olan arkadaşlar var. Buna hem katılıyor hem saygı duyuyorum fakat bugün koç Oktay Mahmuti amiyane tabirle Fatih Altuntaş ile Doruk Gölbaşı'yı transfer ettiğini açıklasa desteklemek mecburiyeti içindeyiz. Sakarya, Eskişehir, Tofaş, Darüşşafaka, Fenerbahçe, Beşiktaş, Anadolu Efes, Pınar KSK, 30 sayı fark yediğimiz TS ve fazlası var. Ligden düşme tehlikesi içindeyiz bunun bilincinde niçin değiliz anlam veremiyorum ... Sizlere tekrar söylüyorum bu sezonu tam destek ve mücadele içinde geçirelim zaten sahip olduğumuz koç her şeyin bizlerden daha çok farkındadır. Dönüp bu yukarıda ki örnekte olduğu gibi "OPSİYONLU" sözleşme imzalanmışken eleştirmek için aşağılamak için yorum yazmayalım. İmkanı olan herkes transferleri sevsin sevmesin salona gelip son maça kadar destek vermeli. Bizler Euroleague'e ilk defa girerken kadromuzda kalburüstü oyuncu mu vardı ? Lütfen lütfen lütfen biraz daha anlayışlı, yapıcı yaklaşalım...