2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Muratbey Uşak, geçen sezonun ilk yarısı Tofaş' ta oynayan Jordan Hamilton, Astana'dan oyun kurucu Ian Miller ve Dijon'dan forvet Isaiah Miles' ı almış. McKissic ile henüz net bir anlaşma sağlamamışlar. Dwight Hardy,Vidmar,Orelik ve Kissic bizde görmek istediğim oyuncular.

Isaiah Miles ı ben yazacaktım önerilere. Neyse yine de yazayım fena oyuncu değil, bu sezon Fransa da dikkat çekenlerdendi.

Pearson ya da Gelabale'dense Schilb'i tutalım daha iyi! Çok ciddiyim, en azından ligde ve Eurocup'ta vereceği katkıyı biliyoruz.

Basına düşen iki isim de hayal kırıklığı verdi. Umarım doğru değildir.

Pearson ya da Gelabale'dense Schilb'i tutalım daha iyi! Çok ciddiyim, en azından ligde ve Eurocup'ta vereceği katkıyı biliyoruz.

Basına düşen iki isim de hayal kırıklığı verdi. Umarım doğru değildir.

Erman Kunter ile bundan fazlasını mi hayal ediyorsunuz Semih ?
Basketbol keyfimizi ve heyecanımızı söndürdüler.
Erman Kunter düşük vizyon sahibi bir koçtur.
Fazlasını beklemek hayal olur..

PG - Sinan GÜLER - Eric MAYNOR Ortalama üstü şutu ve asist özelliği var - Can KORKMAZ

SG - William Hatcher - Göksenin KÖKSAL

SF - Berkay CANDAN (4 numarada oynaması avantaj, oyunun üzerine koydu bu yıl) - Aaron Doornekamp (İyi bir dış atıcı ve ribaund katkısıda var 3 ve 4 numara pozisyonunda oynayabiliyor)

PF - Ege ARAR - Stevan JELOVAC (Zaragozada ve L.Rytas'ta yıllardır belli bir çizgide gidiyor, Türkiyede de oynamıştı sanki ama emin olamadım hatırlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim)

C - Oderah ANOSIKE (Riabund Canavarı tabirine uyuyor, İtalya dışında Yunanistana gitmişti dikiş tutturamadı ama bu yıl potansiyelini yansıttı tekrar İtalyada) - Keith CLANTON (PAOK'ta 2 yıldır iyi sezonlar geçirdi)

Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar..

Nanterre'in şutör guardı Spencer Butterfield. Şut mekaniği oldukça iyi. Perdeden çıkıp atıyor, el üstü atıyor... Her çeşit atıyor kısacası. Yanlış hatırlamıyorsam geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde Uşak'a karşı 11/11 gibi bir üçlük yüzdesi ile 40'a yakın sayı atmıştı. Fransa'dan illa ki topçu alacaksak bu tip oyuncular gelmeli.

Galatasaray taraftarı olarak bir branşta figüran olmayı hazmedemiyorum. Yapacağımız transferleri de duymak bile istemiyorum. Yazıklar olsun bu yönetici bozuntularına.

Guard = Fortson - Diot - Sinan - C.Maxim
Forvet = Göksenin - Okben - McKissic - Micov - Daye
Center = Vidmar - Lasme - Ege

Bu bütçede bundan iyisi zor oda Sinan yarı maaşını kabul ederse ki bu onun için bir sınav ya bu takımın bir efsanesi gerçek bir kaptanı olacak yada gemiyi ilk terk eden sıradan bir oyuncu. Micov bunu 2 yıldır yapıyor.

Geçen sene markoviçe burun kıvırıp cv si bile ortada olan adamdan gelabele forum bunları haketti.

Gelabale, Galatasaray'a yakın
Galatasaray Liv Hospital Gelabale'i bitiriyor - Türkiye Basketbol Ligi 2013-2014 - Basketbol - Eurosport

Bunlar daha önceki Gelabale haberlerinden bazıları. Kaldı ki Schilb, Gelabale gibi oyuncular Hawkins ceza aldığında da gündeme gelmişti. Hiçbir zaman sevdiğim ve beğendiğim bir oyuncu olmadıysa da CV konusunda Markovic i sollar. Tamam umutsuz olursunuz, bunu dile getirirsiniz anlaşılır ama bu takım geçtiğimiz yıl, on milyonluk bütçeyle beş numaraya 33 yaşında çapraz bağlarını koparıp bir sezon ara vermiş olan ve kariyeri de kronik sakatlıklarla dolu 34 yaşındaki Krstic i monte etmeye çalıştı. Şimdi dört milyona kadro kurarken elbette en az bir veteran alınacak ama Gelabale olsun ben de istemem.

Gelabale, Galatasaray'a yakın
Galatasaray Liv Hospital Gelabale'i bitiriyor - Türkiye Basketbol Ligi 2013-2014 - Basketbol - Eurosport

Bunlar daha önceki Gelabale haberlerinden bazıları. Kaldı ki Schilb, Gelabale gibi oyuncular Hawkins ceza aldığında da gündeme gelmişti. Hiçbir zaman sevdiğim ve beğendiğim bir oyuncu olmadıysa da CV konusunda Markovic i sollar. Tamam umutsuz olursunuz, bunu dile getirirsiniz anlaşılır ama bu takım geçtiğimiz yıl, on milyonluk bütçeyle beş numaraya 33 yaşında çapraz bağlarını koparıp bir sezon ara vermiş olan ve kariyeri de kronik sakatlıklarla dolu 34 yaşındaki Krstic i monte etmeye çalıştı. Şimdi dört milyona kadro kurarken elbette en az bir veteran alınacak ama Gelabale olsun ben de istemem.

Kardeş nenad konusunda da fikrim sen gibiydi ben Ergin'in gitmesini istiyordum ancak bu çapsızlıkla daha kötü de olcak diyordum.

Guard = Fortson - Diot - Sinan - C.Maxim
Forvet = Göksenin - Okben - McKissic - Micov - Daye
Center = Vidmar - Lasme - Ege

Bu bütçede bundan iyisi zor oda Sinan yarı maaşını kabul ederse ki bu onun için bir sınav ya bu takımın bir efsanesi gerçek bir kaptanı olacak yada gemiyi ilk terk eden sıradan bir oyuncu. Micov bunu 2 yıldır yapıyor.

Fortson, geçen sene Banvit de oynayan Fortson mu ?

Lasmenin sorumsuzluk gosterdigine eyvallah ama eurocup icin yirtinmis didinmis ve kupayi bize kazandiran en bas aktorlerden olmus, dahasi ligler bitmisti ligin ortasinda yarida birakmisligi da soz konusu degildi. Gelecegini bilsem gider havalaninda karsilarim.

Bu çapsız yönetim taraftarın vizyonunu da düşürüyor. Galatasaray gibi büyük bir camianın taraftarının Fortson' u, Maxim' i hatta geçen seneye kadar kimsenin yüzüne bakmadığı Vidmar' ı istemesi bile düşündürücü.Ha bu oyuncular kötü demiyorum ama ligde bir ihtimal ilk 8' e girersin,eurocup'ta son 16 bir ihtimal olur, ötesi de olmaz gerçekçi olalım.

Bu çapsız yönetim taraftarın vizyonunu da düşürüyor. Galatasaray gibi büyük bir camianın taraftarının Fortson' u, Maxim' i hatta geçen seneye kadar kimsenin yüzüne bakmadığı Vidmar' ı istemesi bile düşündürücü.Ha bu oyuncular kötü demiyorum ama ligde bir ihtimal ilk 8' e girersin,eurocup'ta son 16 bir ihtimal olur, ötesi de olmaz gerçekçi olalım.

ne bekliyorsun berkan 4 milyonluk bütçeyle basımızdaki yönetimle koçla şampiyon olmanın rüyasınımı görüyorsun .

Seneye hedef tamamen Eurocup ve olursa TR kupası şeklinde olmalı. Ligi kasmaya gerek yok, zaten bu bütçelerle çeyrekten sonrası zor.

Abd kolej liglerinde, NCAA'da Patrick Young gibi dolu oyuncu var. Bana kalırsa ligimizdeki çöpleri ya da Gelabale gibi yaşı geçmiş oyuncuları alacağımıza genç, enerjik bir kadro kurarak kolej havasında oynamak daha iyi olur. En azından taraftar olarak heyecanlandıran bir kadro olur.

Monaco oyun kurucusu Zack Wright ile yollarını ayırmış.
Bu düşük bütçe ile iyi bir tercih olabilir.
Guard rotasyonu için;
1-Curtis Jerrells
2-Taylor Rochestie
3-Zack Wright