Biraz fazla olumlu bir yorum olmuş
CSKA Moscow' un Milos Teodosic için senelik 4 milyon Euro kontrat teklif ettiği bir ortamda Galatasaray' ın takım bütçesi 4 milyon Dolar olarak açıklanıyor. Neymiş efendim senelerdir zarar ediyormuşuz; e kardeşim amatör branşların kar ettiği bir klüp mü var avrupada?
Son Euroleague şampiyonu Fenerbahçe de bu sezonu zararla kapadı ama kazandıklarını tek tek açıklamaya gerek yok herhalde .... Maalesef 2012-2013 sezonundaki Beşiktaş gibi olacağız gibi görünüyor. Fransa Liginin çöplerini toplamayı seven Erman Kunter ile beraber bu sezonu heba etmeye kendimizi hazırlayalım.
Bu arada Göksenin, Preldzic ve Ege hariç tüm kadroyu da değiştirmişsin; hayırlısı olsun büyük transfer hamleleri olmuş gerçekten de
Yanlış hatırlamıyorsam 2011-2012 sezonuydu; senelerdir dışarıdan takip edip sevdiğimiz Euroleague' e Galatasaray' ın ilk kez katılmasıyla Abdi İpekçi' de maç öncesi çalan "Euroleague I feel Devotion" müziğini duyduğumdaki heyecanı ve sevinç gözyaşlarını hiç unutmuyorum.
Nereden nereye getirildi bu klüp, yazık gerçekten de çok yazık.
Göksenin, Ege ve Emir Preldziç'in sözleşmeleri devam ediyor, diğer oyuncularla devam edilmeyeceği söylendi, sadece Micov ve Sinan'la görüşülecek demişti sözde yönetici, onlarla da anlaşılamamış zaten.
Bu yıl son topa kadar mücadele eden Banvit 2.7, Beşiktaş 3.9 milyon dolara kurulan takımlar. Bizim arkadaşlarla takip ettiğimiz isimlerden oluşturduğumuz bu listeden bu iki takımdanda daha kaliteli ekipler kurulur.
Tabii ki 4 milyon dolara Euroleague şampiyonu olamazsın, ama Eurocup seviyesinde şampiyonluğa oynayacak kadro kurulur, geçtiğimiz yıl buna yakın bütçelerle Eurocup sampiyonu olmayı başardık. Bizim Euroleague de olabilmemizin yoluda Eurocup'tan geçiyor, Euroleague de takım sayısı artacak, Eurocup'ta başarılı olursak ve bu yönetimin yerine gelecek olan yeni yönetim bütçeyi iyi bir seviyeye çekeceğini ve tekrar Euroleague de olabileceğimizi düşünüyorum.
Zarar edildi diye açıklama yapan Can Topsakal'ın ne kadar yetersiz biri olduğu zaten bu açıklamadan da anlaşılıyor, fazla söze gerek yok, sizinde ifade ettiğiniz gibi Avrupa'da basketboldan kâr elde eden kulüp yoktur büyük ihtimal. Senelik 45 milyon euroluk bütçe oluşturan Cska Moskova kâr mı ediyormuş, sormak lazım sözde yöneticiye!
Erman Kunter'in yanlış bir seçim olduğunu düşünüyorum ama her Galatasaray'lı gibi bu saatten sonra yapmamız gereken tekşey destek olmak, umarım Erman hoca Beşiktaş yılından ders almıştır.
Son düzenleme: