Transfer yasağını bir şekilde kaldırırlar da önemli olan bu durumlara düşmemek, basketbol camiasında bu tarz ödeme problemleri alabileceğin oyuncuların sana karşı tutumunu bile fazlasıyla etkiliyor, hatta dalga malzemesi bile olabiliyorsun.. Bunlar önemli detaylar..
Transfer konusuna gelince, durumu kurtarmak için 2 hamle yapılacaktır ama o yapacağın iki hamle çok iyi hamleler olmalı ki bir şeyler değişsin. Onun için de para gerekiyor. O yüzden de işler hiç kolay değil, kulüp burada biraz inisiyatif kullanmalı ve bir bütçe çıkartmalı.
Erman Kunter'i yıllarca iyi oyuncu seçer diye pompaladılar ama aldığı yabancı oyuncular o kadar kötü ki, bu takımın neresine hamle yaparsan yap diğer tarafı açık kalacak. Herkesin fikri ayrıdır ama kendi adıma sezon başından beri şu takıma gelen yabancılardan Renfroe, Hopson ve Christmas dışındaki hiçbir oyuncuyu takımıma almam. Kaldı ki o kadar iş bilmezler ki Christmas'ı da gönderdiler. Yerine aldıkları Henry basketbolcudan çok her şeye benziyor. Jordan Taylorda ne görerek transfer ettiler bilmiyorum. Sezon içi yapacağın hamlenin fark yaratmasını beklersin ama Kunter bu oyuncuları katalogdan bakarak seçmiş anlaşılan. Rezalet, Rezalet, Rezalet.. Bu oyuncular alınırken Erman abi biz ne yapıyoruz diyemeyen yardımcı antrenör de antrenör değildir benim için, gitsin kumda oynasın, kusura bakmasın. Oyuncu yok filan da diyemez kimse dünyanın her yerinde bir sürü oyuncu var. 4 milyon dolarlık bütçe ancak bu kadar kötü kullanılabilir. Beşiktaşın bütçesi bizimle hemen hemen aynıdır, oradaki oyunculara bak bir de bunlara bak.. Darüşşafaka'nın bu sezonki oyuncu bütçesinin de öyle aman aman yüksek olduğunu sanmıyorum ama orada koç var işte.