2017/2018 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

Tahminim cumaya kadar transfer yasağı kalkıcak.Hopson kalacak gibi hoca ile bir görüşmesi oldu bu gün sıkıntı yok gibi,koç ısrarla beş numara istedi bence Dursun ÖZBEK bu konuda seçim öncesi 3lük yemek istemeyecektir.

Acaba yerli bir takviye yapma ihtimalimiz var mıdır?

Takımda toplan 5 yerli var, zorunluluğu yok ama sahaya 12 kişi ile bile çıkamıyoruz. Koskoca yaz transfer döneminde bir tek Mehmet Yağmur'u almamız da bu sezon hiçbir planımızın olmadığının özeti gibi.

Hoca belki Oğuzu düşünebilir yerli olarak..Tabi önce bu transfer yasağını halletmek gerekiyor..Emir'in sakatlığı da planları değiştirebilir..Topsakal- Kunter ikilisi rahat 2 yılımızı yediler..Seneye Oktay Mahmuti'nin yapacağı hamleleri merakla bekliyorum..Bana kalırsa hiç maceraya girmeye gerek yok..

Ligimizde çok iyi yabancı oyuncular var..D.J.Kennedy, Billy Baron, James Bell, Pierria Henry, Jarrod Jones, Raymar Morgan, JaJuan Johnson, Jeff Ayres, Ivan Buva gibi..Tabi bazıları iyi takımlara gidecektir ama alabildiğimizi almamız lazım..Yerlilerden Barış Ermiş, Yiğit Arslan, Metecan Birsen, Tolga Geçim gibi..

Kadroda ciddi bir revizyon lazım hem yerli hem de yabancı olarak tabi bunu yapabilecek de bir basketbol aklı lazım..Oktay hocanın en çok istediğim değişimi bu basketbol aklında yapması olacak..

Bu sene de ligimizin iyi isimlerini almıştık..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu sene ligimizden Mehmet Yağmur, Hardy ve Summers transferlerini yaptık..Bu isimler bu yazdığım isimler gibi formda ve kalitede isimler değil ki.. Mehmet Yağmurun bundan daha iyi katkı vereceğini düşünüyordum yanıldım aksine Hardy'den pek ümidim yoktu ama onun performansı da hiç fena değil..Summers zaten formu düşmüş bir oyuncuydu anlayacağın bu yazdığım isimde ve tarzda iyi performansı olan bir oyuncu veya oyuncu grubu almadık aksine biraz deneme-yanılmaya gidildi..

Evet farkındayım ancak yazdıklarınızdan 2-3 tanesi dışında diğerlerine sıcak bakamadım. Malum "büyük takım" ekolünü yerle bir ettik. Artık böyle isimler görmek istemiyorum, katkı vereceklerini de sanmıyorum 2-3 ü dışında. Tabi bütçe doğrultusunda artık yolumuza bakıcaz bu da bir gerçek. Herşey güzel olsun Galatasaray basketbolu için inşallah..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetimin 500 bin dolar civarı bütçe ayırması ve transfer yasağını kaldırdıktan sonra bir pivot ve bir forvet transferi yapmamız gerekiyor.

Taylor, Hardy ve Summers rolünü benimsedi, Mahmuti ile katkıları artacak bu belli oldu. Ancak pivot rotasyonu bu haldeyken yapabileceklerimiz de sınırlı. Hopson kafasını toplamayacaksa o da gitmeli ve yerine 3-4 oynayabilecek biri gelmeli.

Görünen takımı kimin kurduğu meçhul, herkes "valla ben kurmadım" diyor. Bir günahsız var o da Mahmuti.
Beni üzen ise, bitmek bilmeyen bir girdabın içinde oluşumuz. Bu girdaptan tamamen kurtulmak için çaba sarfetmek yerine, pansuman tedbirlerle geçici başarılar sağlayıp, sonunda aynı girdaba geri dönüşümüz.
Ne zaman adam oluruz bilmiyorum ama "Kral Çıplak".
Galatasaray'ın üzerinden beslenen kurtçuklar cehenneme kadar yolunuz var.

Artık bu saatten sonra kimseyle temasa geçmeye gerek yok. Tek hedef bir an önce bu sezonun bitmesi olmalı. Kazara ligde play-off a falan kalırsak muhtemelen son sıradan gireriz oradan da karşımıza fener çıkar daha da rezil oluruz. O yüzden artık play-off falan hiç düşünmeden bu sene ne kadar az maç yaparsak o kadar iyidir bizim için. İşkence haline geldi çünkü. Bu sezonu daha fazla uzatmamamız lazım. Şöyle ligi 10. veya 11. sıralarda bitirip sezonu erken kapatıp Oktay hocanın önümüzdeki sezonun planlamasını yapması lazım. Bizlerin de bu sezonki travmayı unutması.

Uzun zamandır forumu takip edemedim, daha önce konuşulduysa kusura bakmayın. Transfer yasağımızın paranın ödenmesi durumunda kalkma ihtimali var mı? Yani bu sezon bir transfer yapma ihtimalimiz olabilir mi? Bir de Hendrix, Preldzic ve Renfroe'nun sakatlıklarıyla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Ne zaman oynamaya hazır olacaklar? Göksenin ve Hopson'ı da fazla oynatmadı Oktay Hoca. Onların da mı sakatlığı var?

Uzun zamandır forumu takip edemedim, daha önce konuşulduysa kusura bakmayın. Transfer yasağımızın paranın ödenmesi durumunda kalkma ihtimali var mı? Yani bu sezon bir transfer yapma ihtimalimiz olabilir mi? Bir de Hendrix, Preldzic ve Renfroe'nun sakatlıklarıyla ilgili bir bilgiye rastlamadım. Ne zaman oynamaya hazır olacaklar? Göksenin ve Hopson'ı da fazla oynatmadı Oktay Hoca. Onların da mı sakatlığı var?

Merhaba, Emir 10 hafta yok. Hendrix sanırım zorlamak istemiyor haftaya Canaria deplasmanında sahada olur. Renfroe ve Hopson dün sakatlandılar durumları şu an net değil. Göksenin sakat değil koç süre verdikçe oynamaya devam.

Cuma gününe kadar deniyor ama bence haftaya olur transfer yasağını kaldıracağız ve kuvvetle muhtemel Colton Iverson hamlesi yapacağız. Geriye yine ligde oynatabileceğimiz bir transfer hakkımız kalıyor. Onu hemen kullanır mıyız bilemiyorum.

Çember savunucu bir pivot ile buy-out ödeyerek Karşıyakadan 4 numara olarak Metin Türen alınabilir.Takımın durumuna göre Mart ayında son yabancı hakkı 2-3 numara için kullanılabilir.

Çember savunucu pivot yerine ayakları çabuk, pick-and-roll oynayabilen bir pivot daha iyi olmaz mı? Hendrix çember savunucu rolünde yeterli zannımca. Yerli 4 numara hamlesi konusunda hemfikirim.

Beyler hatırlarmısınız bilmem biz Eurocup şampiyonu olduğumuz sezon Bayern Münih'te pota altı olarak Bryant vardı bence tam bizlik oyuncu şuanda boşta sanırım zaten sizce nasıl olur ??

Bu sezon bitti artık bizim icin. Gelecek sezon Eurocup a katılmak icin ligde ne gerekli ise onu yapmamız gerek katilim sartları olarak. Play-off a kalsak bile ilk turda muhtemelen eleniriz. insallah katılım sartları boyle bisey degildir lobi ile cozuluyordur is Kadro planlamasına gelince ligimizden 4 numara icin jajuan johnson ve yerli olarak metecan 4.5 icin raymar morgan dusunulebilir. Gard icn Chris Kramer onerim yerli olarak Mehmet ile yedekleyip 2 numarayı gerektiginde 1 de oynayabilen sasu salin ve goksenin 3 numara eski bjk li ryan broekhoef yerli olarak oncelikli Tolga ve Okben i sartları zorlayıp almak gerek en azından birini.

Kramer - Salin - Mehmet
Salin - Goksenin - Tolga
Broekhoef - Tolga - Okben
J.Johnson - Morgan - Metecan
Plumplee - Morgan - Ege

Salin - Tolga ve Morgan i pozisyonlar arası kaydirabiliriz

5m bandında kurulabilecek iyi bi kadro sanki. Su anki Bjk kalitesinde bence bir tık uzeri, mucadeleci bi kadro. Duruma gore uzun rotasyonu bayern den devin booker da onerim gecen sezon gayet iyiydi bu sezon izlemedim. Morgan da gecen sezon almanya da cok iyiydi. Oktay hoca atletik 5 ten daha cok seviyor statik post uzunlarını o yuzden plumple ve iverson tarzı bi adam ekledim oraya.

Oktay hoca ilk geldiğinde böyle bi yerli hamlesi yapmistik tekrarlarmiyiz 1.5 sene anlaşmalı bi koç kalan 1 sezonu için bu tarz bi yapılanmaya gidermi yada bizim yönetim uygularmi bunlar soru işareti tabiki. ama ihtiyacımız var böyle bi yapılanmaya

Son düzenleme: