Basketfaulün haberine göre Dubljevic ile anlaşmışız.
Galatasaray KBL'de yeni sezonun kadrosunu oluşturmak için elini çabuk tutan takımların başında geliyor.
Sarı kırmızılılar; Bellona AGÜ'den Ayşegül Günay, Mersin BŞB'den Gintare Petronyte ve ESB Villeneuve Montperiller'den Olivia Epoupa'nın ardından Bellona AGÜ'den Jelena Dubljevic'i de kadrosuna kattı. Daha önce Galatasaray forması giyen Dubljevic bu sezonu 29:25 dakika, 10.5 sayı, 5.5 ribaund, 2.7 sayı ortalamasıyla oynamıştı.
Basketfaul haberi..
Moriah kalsa birde kalın 5 numara bulsak Kiah Stokes gibi müthiş olur.
Bu Epoupa kaç numara ?
Sanırım 1-2 pozisyonlarında oynuyor Nihat ama çok izlediğim bir oyuncu değildi..Moriah'ın kesin kalması lazım Epoupa gelecekse yoksa o bölgede güç yitirmiş oluruz..Bu arada Dubljevic haberi doğruysa süper iş yapmış oluruz..
Burak abi teşekkür ederim.
Dediğin gibi Moriah'in kesinlikle kalması lazım.
Ayşegül ve Epoupa gelmiş ise Işıl yolcu demek.
Jelena kaliteli oyuncu ama sakatlığı ne alemde.
Bu sene AGÜ'de çok maç kaçırdı bu yüzden.
Sakatlık problemi yoksa iyi transfer tabiki.
Bundan sonra Moriah'ı takımda tutup Kiah Stokes gibi bir 5 numara ve Tilbe'yi almak olacak.
Epoupa-Ayşegül-Seda
Moriah-Merve
Duba-Cansu
Tilbe-Papova
Stokes-Petronyte-İnci
Gibi bir kadro olursa Marina hoca ile iyi işler yapabiliriz...
Epoupa şutu pek olmayan biri sanırım.
Keşke şutör birini alsaydik onun yerine.
Sancho Lyttle tam bizlik topçu ya. 4-5 oynar, atletik, savaşçı, orta mesafesi var, Avrupalı, eski oyuncumuz. Daha ne olsun.
Ne oldu senin bütçenin çoğunu bir oyuncuya vermeyelim tezine?
Ben bütçenin çoğunu bir oyuncuya vermeyelim demedim ki Işıl'a vermeyelim dedim.
Tamam Sancho'ya verelim.
Takımın oyun kurucusu bu kadar kötü oynamasına rağmen bu kadro ile Avrupa'da ve ligde yarı final oynadık iyi oynasa iki kupayı da alırdık katılıyorum sana.bu sezon top oynadığı maç bir elin parmak sayısını geçmez.