İyi niyetli olan ve illaki iyi bir şeyler yapmak isteyenler varsa ben o kişileri şunları yapmaya davet ediyorum buyursun yapsınlar samimi iseler;kulübümüzü kanaatimce zarar vermek maksadıyla Devletin gücünü elinde bulunduranlar tarafından gayri resmi kayyum ekibi olarak sözde seçilen ama seçtirilen,başkan ve yönetici bazında atanan kişilerden oluşan mevcut yönetimin seçildikleri 2 yıldan bu zamana kadar kulübü uçuruma doğru süreklediklerini taraftar nezdinde bilmek ve görmek isteyenler tarafından gayet iyi bilinir,bu derece kötü niyetli oldukları,o kadar istenmedikleri halde bırakmak istememeleri akabinde rant peşinde oldukları aşikardır,kanaatimcede rant vede çıkarları için büyük sözler verdiklerinden şüpheden ziyade kanaatim var,bu noktada bunlardan kurtulmak için gerekeni yapmak hem biz taraftara hemde kulübün divan kurulu,kulüp üyesi gerçek GALATASARAY'lı İnsanlara düşüyor,iki ayrı İmza kampanyası başlatıldı,biri divan kurulu,kulüp üyeleri kapsamında #galatasarayyeniden başlığıyla ekteki görsel resimde sebepleri açıklandığı haliyle hazırlanan
ve mevcut yönetimin seçime gitmesi anlamında tüzükteki maddeyi uygulamak zorunda kalmaları için gerekli olan #1600 imzaya ulaşmak amacıyla başlatılan imza kampanyasına,foruma üye olan İnsanlar içerisinde aynı zamanda bu bahsettiğimiz divan kurulu,kulüp üyesi varsa onlarıda bu duyarlılığı göstermelerini istiyoruz atsınlar imzalarını vicdanları rahatlasın.! diğeri taraftar nezdinde (
https://www.change.org/p/galatasara...book_responsive&utm_term=des-lg-no_src-no_msg ) sitesi üzerinden hazırlanan imza kampanyası,ben Galatasaray'lıyım ve bu yönetimin gitmesini istiyorum diyen Galatasaray'lıların hepsi sanırım tereddütsüz bu site üzerinden imzalarını atarlar.
Not; Bunu yazmamın amacı,hemen her sezon görmeye ve duymaya alıştığımız,alıştırıldığımız,takımlarımızın zamanla küçültülüp kapatmaya odaklanmış ve kapatmak içinde fırsat kollayan,hakları alenen çiğnendiği halde takımlarımızın haklarını bilerek korumayan ( zamanında istifa etmeden önce L.Nazifoğlu ağzından kaçırmıştı,federasyon(lar)dan aldıkları para karşılığında susmak zorunda kaldıklarını söylemiş veya ima etmişti ) Yönetim(lerin) kendilerine çeki düzen vermeleri ve taraftar tepkisinin her zaman bu hain planlarının karşılarına çıkacağını hissettirip planlarını çöpe atmalarını sağlamak,işte bu imza kampanları onlara vermemiz gereken açık mesaj ve uyarı anlamında büyük fırsattır,daha büyük ihanetlere maruz kalmamak ve üyeler,taraftarlar olarak geç kalıp pişman olmamak için bu kampanyalara imza atarak destek vermek artık şart oldu,bu fırsatlar bir daha ellerimize geçmeyebilir bunu unutmayalım.
Yönetici arkadaşlar bu kadar önemli görerek yazdığım yorumumu burada uygun görmezlerse daha uygun başlıklara taşıyabilirler ama rica ediyorum silmesinler.