2018/2019 EuroLeague

Basketbolu 5 sene önce keşfeden şikeci görgüsüzler, patlıcan kafa Obra vr çirkef zürafa Vesely önderliğinde Larkin'i seyrederek ağlıyor.

Maçı sunanların sesi niye kısıldı acaba bekospor fark yiyince?

Tebrikler Efes, Tebrikler Ataman.
Tebrikler bütün takım.
Tebrikler Anderson.
Harikasın Micic.
İnanılmazsın Larkin!

Uçalım kaçalım Vesely!
Obra kobra len!
At avrat yunan guard len! :D
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ergin Ataman’ın öğlen attığı twite “eheheh gergin iyice delirdi, akşam koycaz sana” diyen , basketbolu bildiğini sanan zavallı güruha ağır bir kapak oldu ! Öyle 3-5-10 sayı da değil ha, 20 ye yatırdı Ergin hocam. Kapak gibi kapak!
 
İşte bu işte bu. Larkin bu maçlar için alınmıştı. Direkt ergin hocama yazar bu maç. Çok sabretti larkin için çok bekledi sonunda meyvesini aldı. Belki başka hoca olsa sene ortasında vazgeçebilirdi larkin’den. Micic de çok iyiydi. Zaten bu ikisi iyi oldu mu efes’in yenemeyeceği takım yok. Çok sevindim, çok tebrikler efes, hocam.
 
1.98 lik Hines pota altında Tavaresle Rendolphla boğuşuyor. Şu CSKA’ya ne kadar küfür edilse az. Dünya kadar paran var şu pivot bölgesine yıllardır 1 kişi almadılar.
Buna rağmen Hines inanılmaz bir blok yaptı Randolph’a.
 
İnşallah cska alır maçı. Real’de çok silah var. Tavares zaten başlı başına kabus. Ritm buldular mı aynı efes gibi durdurulması çok zor takım real. Cska nispeten daha ne yapacağı kestirilebilir.
 
Sayfalar dolusu Ergin Hocayi Tartismistik forumda. Hocayi sevmeyenlerin cogunun tek argumani iyi butce iyi Hocaya verlirdi (Obradovic v.s)

Tesekkurler Ergin Hocam. Insanlarin yanlis dusundugunu onlara pratik olarak gosterdin. Yolun Galatasaray yoludur Hocam. Gel yeter ki gel!
 
De Colo yine saçma sapan takılıyor avele bağladı. Ne sorunları var bilmiyorum aylardır kafasında basketbol yok. Ya da CSKA yok. Ben de Real, özellikle Tavares faktöründen çekiniyorum.
 
Valla helal olsun Efes ve Ergin Hoca'ya. Tamam Fenerbahçe eksikti, bu biraz bellerini büktü ama şu farkla sindire sindire yenmek büyük iş. Larkin'e de şapka çıkarmak lazım. Bir kaç sene önceki Ergin Ataman olsa Larkin özelinde bu kadar sabırlı olur muydu, büyük ihtimalle olmazdı ama hatalarından ders çıkardığını ve karşılığını nasıl aldığını görüyoruz. Sloukas ise Avrupa'nın en iyi oyun kurucularından biri ama kesinlikle lider değil. Bunu son iki senedir oynanan final fourlarda görüyoruz. Karar anlarında geçen sene top Bobby Dixon'a kalmıştı. Bu sene kimse çıkmadı.

Ben hala Real'in favori olduğunu düşünüyorum ama Efes'in yetenek tavanı Real'den geride değil hatta isim isim kıyaslarsak öne bile yazacağımız yerler çıkar. Yıllardır buraları oynayan bir takımlar. Bir de ev sahibi avantajları da var. Micic-Larkin ikilisine benzer Llull-Campazzo gibi guardları var ki zaten yıllardır bu tutturdukları guard ikilileri sayesinde bu seviyede süreklilik sağladılar. Tabi ikinci yarı Cska'dan bir kaza kurşunu yemezlerse :D.
 

Üst