2018-2019 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Maliye'yi deplasmanda 3-2 yenip ligde 4’te 4 yaparak liderliği yükselen Filenin Aslanları, bir sonraki maçını 11 Kasım Pazar günü saat 18:00’de Burhan Felek Spor Salonu’nda ligin diğer namağlup ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak.
 
Ne kadar belalımız varsa hepsini teker teker yendik (Halkbank, Piyango, Belediye). Takım müthiş bir ivme yakaladı. Ama eğer şampiyon olmak istiyorsak 1-2 takviye daha lazım. Venno her maç takımı sırtlayamaz sonuçta, onun yükünü azaltacak bir oyuncuya daha ihtiyaç var. O takviyeler de gelirse şampiyonluktan bahsedebiliriz. Devlet takımları bu kadar kötüyken aradan sıyrılmak lazım. Bir daha böyle fırsat yakalayamayız.
 
Bu sene en zevk aldığım takımımız. Maçtan kopmama ve sürekli savaşma hali var. Özellikle bugünkü maçın 4.setinde bütün salondakiler kendimizden geçtik. Çok güzel bir takımız. Haftaya Arkas maçımız var. Halkbank ile ligin en güçlü iki takımından biri. 18.11.2018 Pazar günü saat 16:00 da, Atatürk Voleybol Salonu'nda.
 
Bu sene takip edip zevk alacağımız tek amatör şubemiz bence...
Nedim hoca inanılmaz karakterli bir takım yapmış...selçuk bu forumlarda çok eleştirildi ama müthiş oynatıyor takımı..Venno için söylenecek kelime yok bence Allah nazarlardan korusun sakatlık vermesin..
31 yaşındayım şampiyonluk gormedim voleybolda inşallah o sene bu sene olur...bence 1 takviye ( sağlam Bir takviye o seneyi bu sene kılabilir) ayrıca gergrye için nedim hoca en önemli oyuncularimdan biri ifadesini kullandı bu oyuncuda gücümüze güç katabilir ben henüz izleyemedim sakatlığını atlattığında yeni transfer gibi olur inşaallah
 
Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 5. haftasında İstanbul BBSK’yı konuk etti. Filenin Aslanları, Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-1 galip ayrılarak Efeler Ligi’ndeki galibiyet serisini sürdürdü.

Karşılaşma Galatasaray’ın sayısıyla başladı. Karşılıklı sayılarla ilerleyen sette ilk set teknik molasına 1 sayı farkla 11-12 önde giren taraf konuk ekip İstanbul BBSK oldu. Galatasaray, başa baş mücadeleye sahne olan ilk seti 30-28 önde tamamladı. 40 dakika süren ilk seti kazanan takımımız İstanbul BBSK karşısında 1-0 öne geçti.

İkinci sete de etkili başlayan Galatasaray, teknik molaya 12-9 üstün giren taraf oldu. İstanbul BBSK karşısında üstün oyununu sürdüren takımımız ikinci seti de 25-19 kazanarak setlerde 2-0 öne geçti.

Üçüncü sete etkili başlayan konuk ekip oldu. İstanbul BBSK teknik molaya 8-12 üstün girdiği seti 18-25 kazanarak setlerde durumu 2-1’e getirdi.

Dördüncü setin başı karşılıklı sayılarla ilerledi. Teknik molaya 11-12 önde giren taraf İstanbul BBSK olurken, teknik mola ardından öne geçen takımımız farkı açarak seti 25-16 maçı da 3-1 kazanarak Efeler Ligi’ndeki 5 maçında 5. galibiyetini elde etti.

Efeler Ligi’ne namağlup devam eden takımımız, ligin 6. hafta maçında 18 Kasım Pazar günü saat 16:00’da Arkas Spor ile deplasmanda karşılaşacak.
 
Tokat'ı 3-0 gibi rahat bir skorla gectik. 2. setin son bölümü dışında tamamen domine ettiğimiz bir maçtı. Yasin'e parantez açmak lazım Venno'nun kendi standartlarının altında olduğu maçın yıldızı oldu. Gergye konusunu çözüme ulaştırmak gerekiyor dün de oynamadi. Umarim gün geçtikçe salondaki kalabalık artar. Takımda güzel bir enerji varken değerlendirmek gerekir
 
Son düzenleme:
Hafta içi Zagreb'i 3-0'la geçtik CEV Cup'da. Gergye 14 sayiyla iyi bir oyun ortaya koydu. Yarin ligin en zor deplasmanlarindan Arhavi'ye konuk oluyoruz
 
Hafta içi Zagreb'i 3-0'la geçtik CEV Cup'da. Gergye 14 sayiyla iyi bir oyun ortaya koydu. Yarin ligin en zor deplasmanlarindan Arhavi'ye konuk oluyoruz
Arhavi'nin iyi takım olmasından değil de salonundan korkuyorum. Kutu gibi küçük bir salon ve küçük olmanın boğuculuğuyla evlerinde etkili oluyorlar. Umarım kazanır ve seriye devam ederiz.
 
Arhavi'nin iyi takım olmasından değil de salonundan korkuyorum. Kutu gibi küçük bir salon ve küçük olmanın boğuculuğuyla evlerinde etkili oluyorlar. Umarım kazanır ve seriye devam ederiz.

Deplasmanda pek bir şey oynamıyorlar zaten. Geçen hafta Fenerbahçe'ye karşı da pek bir şey oynamadan 3-0 kaybettiler hatta bir seti 24-21'den verdiler.
 
Helal olsun ya ligin en zor deplasmanında puan kaybetmeden 3-1 yendik. Keşke kadın voleybol denen gereksiz loser şube kapansa da bütün bütçe erkek voleybol branşına yatırılsa. Senelerdir kadın voleybol branşından az bütçeyle oynamasına rağmen ondan daha iyi sonuçlar alıyor. Bizde başarılı olan takımı cezalandırılma gibi bir huy vardır. Umarım erkek voleybola sıçramaz. 1-2 takviyeyle hem ligi hem de Cev Cup'u almamız çok da zor değil.
 
Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 8. haftasında Arhavi Belediye’nin konuğu oldu. Filenin Aslanları, Artvin Arhavi Spor Salonu’nda oynanan mücadelen 3-1 galip ayrıldı.

Karşılaşma Galatasaray’ın sayısıyla başladı. Karşılıklı sayılarla ilerleyen setin teknik molasına 10-12 önde giren takımımız, Arhavi Belediye karşısında farkı daha da açtı. Ev sahibi ekip 23-23’te durumu eşitlese de Filenin Aslanları ilk seti 23-25 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sete etkili başlayan Arhavi Belediye, ikinci set teknik molasına da 12-8 önde girdi. Set boyu üstünlüğünü sürdüren ev sahibi ekip seti 25-19 kazandı. Böylece setlerde durum 1-1 oldu.

Üçüncü set karşılıklı sayılarla ilerledi. Üçüncü set teknik molasına 12-9 önde giren taraf Arhavi Belediye olsa da farkı kapatan ve öne geçen takımımız, üçüncü seti 22-25 kazandı ve setlerde 2-1 öne geçti.

Dördüncü ve son sete de etkili başlayan takımımız dördüncü set teknik molasına 8-12 önde girdi. Set boyu üstünlüğünü sürdüren Filenin Aslanları seti 23-25, maçı da 3-1 kazandı.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, 9 Aralık 2018 Pazar günü saat 15:00’te Ziraat Bankası’nı Burhan Felek Voleybol Salonu’nda konuk edecek.
 
Helal olsun ya ligin en zor deplasmanında puan kaybetmeden 3-1 yendik. Keşke kadın voleybol denen gereksiz loser şube kapansa da bütün bütçe erkek voleybol branşına yatırılsa. Senelerdir kadın voleybol branşından az bütçeyle oynamasına rağmen ondan daha iyi sonuçlar alıyor. Bizde başarılı olan takımı cezalandırılma gibi bir huy vardır. Umarım erkek voleybola sıçramaz. 1-2 takviyeyle hem ligi hem de Cev Cup'u almamız çok da zor değil.

Cev Cup'ta bence Trento şimdiden şampiyon oldu bile bizim takımın Cev Cup'ta son dört yapması bile hayal. Çeyrek final gayet yeterli olur bu sene için. Ligde de ilk 4 içinde bitirirsek gayet iyidir ama takviyelerle ligde şampiyonluk hayali neden olmasın?
 
Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, CEV Cup 16’lı final rövanş maçında Hırvatistan’ın Mladost Zagreb takımı ile deplasmanda karşılaştı. Filenin Aslanları, mücadeleden 3-0’lık galibiyetle ayrılarak CEV Cup’ta bir üst tura yükseldi.

Bojan Stranic Spor Salonu’nda oynanan mücadeleye etkili başlayan takımımız seti 17-25 önde tamamladı ve setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci sette de Mladost Zagreb karşısında etkili oyununu sürdüren takımımız, ikinci seti de 21-25 kazanarak karşılaşmada durumu 2-0'a getirdi. Tur atlaması için iki set kazanması yeterli olan sarı kırmızılılar böylece CEV Cup'ta 8'li finale yükselmeyi garantiledi.

Üçüncü ve son sete de etkili servislerle başlayan Filenin Aslanları, Özgür Türkmen, Muzaffer Yönet, Melih Sıratça ve Selim Kalaycı gibi genç isimlerin süre aldığı seti 25-20 önde noktalayarak maçı 3-0 gibi net bir skorla kazandı.

Türkiye Zagreb Büyükelçisi M. Babür Hızlan, Galatasaray Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Okan Böke ile karşılaşmayı tribünden takip etti.

Filenin Aslanları, CEV Cup 8’li finalde Dukla Liberec-Posojilnica AICH/DOB eşleşmesinden tur atlayacak ekiple karşı karşıya gelecek.
 
Pazar günü saat 15:00 de ligin başka bir dişli takımı Ziraat Bankası'nı konuk ediyoruz. Maç Burhan Felek Voleybol Salonu'nda. Şubeler içerisinde ki en kaliteli ve verimli takımı izlemek istiyorsanız planınızı ve programınızı yapın.
 
Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 9. haftasında Ziraat Bankası’nı konuk etti. Sarı kırmızılılar mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk seti karşılıklı sayılarla başladı. Rakip Ziraat Bankası 9-12 üstün girdiği seti 17-25 önde tamamladı.

İkinci sete iyi başlayan Ziraat Bankası teknik molaya 11-12 önde girdi. Molanın ardından üst üste bulduğu sayılarla farkı açan Ziraat Bankası seti 17-25 üstün tamamladı ve setlerde 2-0 öne geçti.

Başa baş mücadeleye sahne olan üçüncü setin teknik molasına takımımız 12-10 üstün girdi. Teknik molanın ardından oyun kontrolünü eline alan Filenin Aslanları seti 25-19 önde tamamladı.

Karşılıklı sayılarla başlayan dördüncü setin teknik molasına 12-9 önde giren takımımız seti 25-23 üstün tamamladı ve maçta durum 2-2 oldu.

Kazananın belli olacağı tie-break seti çok büyük çekişmeye sahne oldu. Takımımız saha değişimine 8-5 önde girdiği seti 17-19 geride tamamladı ve mücadeleden 3-2 mağlup ayrıldı.

Filenin Aslanları, Efeler Ligi’nin 10. haftasında 12 Aralık Çarşamba günü Fenerbahçe’nin konuğu olacak.
 
Fb maçını izliyorum Selçuk ve Venno birkaç maçtır kötüydü bu maçta da devam ediyorlar. Tabii başka hücumcu olmayınca Selçuk sürekli Venno'ya top atıyor haliyle hem Venno yoruluyor hem de rakipler olayı çözdüğü için çok iyi önlem alıp bizi durduruyorlar. Yasin de çok kötü bu arada. Tamam altyapı oyuncusu falan ama senelerdir bu takımdasın bir maç kazandır be kardeşim.
 
Son set blok manyağı yaptık Fener'i ve kazandık. Roland sakatlığının azalması ile bayağı etkili oynuyor. Venno ve Selçuk takımın en iyileri.
 

Üst