2018-2019 Galatasaray Erkek Voleybol Takımı

Belediye gibi bir takıma karşı 3-0 kazanmak harika iş. Sürekli hale getirmeliyiz bu formumuzu.
 
16:00'da Arkas ile karşılaşıyoruz. İlk 2 iddiamızı sürdürmek açısından önemli bir maç. İlk maçta çok kötüydük takım form olarak iyi durumdayken gelebilen herkes gelmeli.
 
Arkas maçında salondaydık.4. set hariç iyi oynadık.Bu sene bir kupa gelir mi diye düşünüyorum ancak bazı maçlar muhteşem oynarken bazı maçlar inanılmaz kötü oynuyoruz.İnşallah formumuz artarak devam eder ve mutlu sona ulaşırız.
 
Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, CEV Cup 4’lü Finaller Turu rövanş maçında Belçika’nın Lindemans AALST takımına konuk olacak.

CEV Cup 4’lü Finaller Turu ilk maçından 3-1’lik galibiyetle ayrılan Filenin Aslanları, 14 Şubat 2019 Perşembe günü TSİ 22:30’da Belçika’nın Lindemans AALST takımına karşı yarı final mücadelesi verecek.

2019 CEV Kupası erkekler kategorisindeki ülkemizi temsil eden Galatasaray, rakibine her iki maçın sonunda puan olarak üstünlük kurması halinde adını 2019 CEV Kupası’nda yarı finale yazdıracak.

Her iki karşılaşmanın sonunda puan eşitliği söz konusu olursa, altın set kuralı devreye girecek. İkinci maçın hemen ardından 15 sayı üzerinden oynanacak olan altın seti kazanan ekip, yarı finaldeki yerini alacak.

Turu geçen ekip, yarı finalde Ford Store Levoranta Sastamala (Finlandiya) – Kuzbass Kemerovo (Rusya) eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak.
 
4.seti 20-25 kazanarak yarı finale yükseliyoruz.

5.set formalite oldu biraz 15-9 kaybettik. Toplamda 3-2 kaybetsek de yarı finale yükseldik. Rusya ekibi Kemerovo ile eşleştik. Çok zor bir eşleşme olacak. Buralarda olmak bile başarı gibi görünüyor çok farklı bir seviye sanıyorum Rus liginden gelen takım.
 
Son düzenleme:
Günün güzel haberi erkek voleyboldan geldi. Bence bu kupada gidebildiğimiz en yüksek yer burası olurdu zaten. Kuzbass Kemerovo Rusya liginde ikinci ve Rusya ligindeki ilk 10 takım bizim ligimizde bence net şampiyon olur. Farklı bir seviye o yüzden. Artık tamamıyla lige odaklanmalıyız.
 
Eşleştiğimiz takım gerçekten bayağı sağlam gibi görünüyor. Gelebileceğimiz maksimum nokta gibi duruyor. Lig de ise hiç olmadığı kadar şampiyonluk iddiamız var. Arkas'ı yendik ama verdiğimiz setler biraz can sıkıcıydı. Halkbank da Arslan Ekşi'yi aldı ve şampiyonluk için önemli bir adım attılar. Son yıllarda ki en sevdiğim takım olabilir bu takım. Mücadelesi, azmi ve oyun kalitesiyle gerçekten desteği hak ediyorlar. Burhan Felek bana biraz ters kalıyor ama bu takım için gitmeye kesinlikle değer.
 
Bu takım Avrupa için gerekeni yaptı bu sene. Bundan sonrası çok zor.
 
Yarı finalde eleniriz muhtemelen. Keşke daha önce elenseydik de lige asılıp saçma sapan puan kayıpları yapmasaydık. En azından final şansımız olurdu ve ŞL'ye katılırdık.
 
Bugün 15:30'da Tokat Plevne deplasmanındayız. İlk 2 yolunda önemli bir mücadele bizim için. Tokat zor bir deplasman ama galibiyetle döneceğimize inanıyorum
 
Galatasaray Erkek Voleybol Takımımız, Efeler Ligi 19. haftasında Arhavi Belediye’yi 3-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası kaptan Selçuk Keskin ve oyuncumuz Doğukan Ulu, Galatasaray Televizyonu’ndan Merve Ergü’nün sorularını yanıtladı.

Açıklamalar şu şekilde:

SELÇUK KESKİN

“Çok yoğun bir şekilde geçiyor. Tokat’ta da 3 gün önce 3-2’lik maç oynadık. Hem yolculuklar, hem Avrupa Kupası, hem de lig artık çok yoruluyoruz. Yorulmamızın karşılığını alıyoruz. Kendi evimizde 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Artık son haftalara girdik. Yorgunluklar oluyor ama bizim işimiz bu. En iyi şekilde konsantre olup, en iyi şekilde performansımızı sahaya yansıtmaya çalışıyoruz. Bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Maçın çok erken saatte olmasına rağmen bizi yalnız bırakmadılar. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Şimdi Ankara’ya, oradan da Avrupa Kupası’na gideceğiz. Sonunu inşallah en iyi şekilde getirmek istiyoruz. Bütün takım çok iyi çalışıyor, çok iyi emek veriyor. Karşılığını alırsak ne mutlu bize.”

DOĞUKAN ULU

“Çok yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Lig ve Avrupa maçları için sürekli yolculuk yapmak bizi yoruyor. Zor bir maçtı bizim için. İyi bir galibiyet aldık erken saatte olmasına rağmen. Şimdi önce Ziraat Bankası ile oynayacağız sonra Avrupa’da yarı final maçımız var. İnşallah onları da en iyi şekilde geçmeyi planlıyoruz.”
 
Ziraat'i deplasmanda 3-2 yendik ve 3. sıraya yükseldik. 2. Arkas ile aramızda 2 puan fark var. Kapanmayacak fark değil fikstür müsait. Haftaya Fb derbisi sonraki hafta Afyon maçı. İkisi de kendi sahamızda. Bütün renktaşlarımı şimdiden maça davet ediyorum. Keşke İstanbul'da olsaydım da takımımızı destekleseydim.

Yalnız biz 2.liği çok önceden garantileyebilirdik. Avrupa'da gereksizce yarı finale çıktık (Dünya şampiyonu Trento'nun olduğu bir turnuva). Bu da bizi yıpratıp ligde puan kayıpları yaşatmamıza sebep oldu. Keşke çok önceden elenseydik de sadece lige yoğunlaşsaydık. Şampiyonluk şansımız az değil. Ama önce 2. olmamız lazım.
 

Üst