2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Son söyliceğimi ilk söleyim.İMPARATOR HOCAM SUSMA MASAYA YUMRUĞUNU VUR TRASNFER BİTSİN ARTIK RESTİ ÇEK.Özhan canaydın dönemindeki duruma düşme

Gomise tarafların Mutsuz ise git Mutlu isen artık kendine gel mesajı vermesi lazım.

Muslera Standart kaleci performansı verdi

Linnes kendi çapında iyi oynadı

Serdar Takımın en iyilerindendi

Maicon Tsl için yeterli Şl için vasat kalıyor

Nagamoto kendi küçük yüreği büyük adam

Belhanda vede Sofyanı bir eleştiricem Evlat olsanız çekilmessiniz, KAPRİSLERiNİZ VURDUN DUYMAZ HAREKETLERİNİZ gidin kurtulalım

Donk eyvallah reis soguk kanlısın ama her topu alıp 5 sn beklenip oynanmaz

Fernonda bu kadar kötünün içinde kötü gözükdü

Eren Gomise kıyasla maç eksiğine rağmen iyidi

Gery savastı savastı

Selçuk aynı tas aynı hamam

Carol tez zamanda gitmeli

Yunus için biraz sert yazıcam Yasin Öztekin Arda Turan gibi joking koşarsan ;ÇOÇUK senin daha yaşın 18 19 bu takımda koşucak olan en cok koşucak olan sensin sen koşarken arkandan ateşler çıkması lazımken joking koşarsan süt veya bal liginde hayatına devam edersin

Mustafa Cengiz :Ağlama Moduna geçerek İnancınız olsun diyerek başlıcağı cümleleri duymakdan gına geldi ya icraat yapsın yada artık sussun

Yazımın başında Hocaya yumruğu vur demiştim,Yayıncı kuruluşa açıklamalarının başında ACİL ACİL NE GEREKİYORSA O AKSİYONLARI YAPMALIYIZ YAPICAZ DEDİ.

(Not:Cumhuru reis stad yapmıs eyvallah ama embessilere teslim edilirse stadlar anlatmata gerek yok görüyorsunuz)

Son düzenleme:
Sinan Gümüs, Onjekuru gibi oyunculari oyuna sokmamasi bence Hocanin sakatlik riskini az tutmasindan kaynaklaniyo.
Zemin cok kötüydü.

Sinan Gümüs, Onjekuru gibi oyunculari oyuna sokmamasi bence Hocanin sakatlik riskini az tutmasindan kaynaklaniyo.
Zemin cok kötüydü.

Bu dediğinize katılmıyorum. Eğer sakatlık olur diye düşünseydi baştan yedek kadro ağırlıklı çıkardı 5 gün sonraki Ankaragücü maçını düşünerek. Rezil bir coaching performansı gösterdi bugün Terim. Umarım "bakın eldeki malzeme bu anca bu kadar oynuyorlar o yüzden bana kaliteli oyuncular lazım" dediği için böyle tercihler yapmıştır aksi taktirde Terim'e güvenim azalır. Hoca maalesef çok iyi taktisyen değil bunu kabul etmek lazım. Dan-dun, bam-bam oynatıyor hala, B planı olmayan, futbolun ince işlerini pek sevmeyen birisi. Ama çok iyi bir motivatör hakkını yemeyelim.

Bu dediğinize katılmıyorum. Eğer sakatlık olur diye düşünseydi baştan yedek kadro ağırlıklı çıkardı 5 gün sonraki Ankaragücü maçını düşünerek. Rezil bir coaching performansı gösterdi bugün Terim. Umarım "bakın eldeki malzeme bu anca bu kadar oynuyorlar o yüzden bana kaliteli oyuncular lazım" dediği için böyle tercihler yapmıştır aksi taktirde Terim'e güvenim azalır. Hoca maalesef çok iyi taktisyen değil bunu kabul etmek lazım. Dan-dun, bam-bam oynatıyor hala, B planı olmayan, futbolun ince işlerini pek sevmeyen birisi. Ama çok iyi bir motivatör hakkını yemeyelim.

Bu dediklerine katilmiyorum, bana göre zeminle alakali cünkü hazirlik maclarinda Sinan ve Onjekuru en öne cikan iki oyuncuydu bunlari bu zemdine sahaya sokmak istememesi gayet dogal.
Bi insan sadece motivatörlükle bukadar basarali bi kariyere sahip olamaz.

Takımın üstüne kurulan adamlar Sinan ile Onyekuru olmadıgına göre .Bence kimseye riske etmedi gibi bir durum yok.

Hocada formsuz ama Hocaya laf etmem cünkü Hoca neler neler ile uğraşıyorken bence önemi cok olmayan bir kupayı kaybettikde Hocaya kızmam.

Oyuncular ise tam tersi takım icin yapmaları gereken tek sey top oynamak.

Takımın üstüne kurulan adamlar Sinan ile Onyekuru olmadıgına göre .Bence kimseye riske etmedi gibi bir durum yok.

Hocada formsuz ama Hocaya laf etmem cünkü Hoca neler neler ile uğraşıyorken bence önemi cok olmayan bir kupayı kaybettikde Hocaya kızmam.

Oyuncular ise tam tersi takım icin yapmaları gereken tek sey top oynamak.

Bu oyuncular hazirlik maclarinin en öne cikan oyunculariydi, hadi ilk 11 baslamadi neden sonradan bile oyuna sokmasinki? Bana göre zeminden dolayi. Sinan Gümüse kaptanlik bile verildi hazirlik macinda.
Eger bu ikisi Ankaragücü macinda ilk 11 baslarsa sasirma :)

Fatih Terim evet bugün kötüydü dersini eyvAllah ama bam-bam oynatıyor hâlâ derseniz orda dur derim.
Geçen sene yaptıkları ortada.
Son 6 haftada Başakşehir ve Beşiktaş dahil olmak üzere neler yaptığını gördük.
Hiç bir Teknik Direktör bam-bam oynarken 17 kupa kazanamaz.

Evet bugün elde ki malzeme budur, dedirtmek için bu kadro ile çıktı bencede.
Yönetime bakın eksiklikler çok net belli, artık sizde elinizden geleni yapin dedi.

Umarım bu yenilgi hayırlı bir yenilgi olur.
Artık transferler yapılır,takım kendine gelir ve 22.şampiyonluğu yine hep birlikte yaşarız Allah'ın izniyle.

Sahadaki dallamaların birkaç aylık maaşlarına ömür boyu çalışan taraftarlar yılmayıp arma peşinde koşuyorsa, siz de bir zahmet hem ruhunuzdan hem de kıçınızdan ter akıtıp hüsrana uğratmayacaksınız. Hakkınız yok. Gomis, Belhanda vs. küserse birşey olmaz da biz küsersek asıl sıkıntı o zaman başlar. Tek maç üzerinden değerlendirme yapmıyorum ama bok gibi para kazanıp üstüne halı saha rahatlığıyla takılmaya devam eden tipler var. Umarım kendilerine gelirler yoksa defolup gitsinler bir zahmet.

Gomis'e artık penaltı attırılmaması lazım. Geçen sene rekora gidiyordu, bu yüzden ısrarla ona attırıyorduk. Bu sene kesinlikle beyaz noktaya gelmemeli. Kötü bir penaltıcı işte, zorlamaya gerek yok. Maç sonu Fatih Terim de Gomis'i eleştirmiş.

Fatih Terim'den Gomis'e penaltı eleştirisi: ''Aynı köşeye atarsanız kaçar'' | Goal.com

Maça gelirsek, kaybedilen kupayı önemsemiyorum. Sezon başı yenilen böyle darbeler, gerçekleri görmek ve önlem almak adına iyidir. Önceki sezon Östersunds'a elenmemiz ve sonrasında yapılan hamleler, lig şampiyonluğunu getirmişti.

Son düzenleme:
Takım transfer lazım diye çığlık atıyor ama yönetim maddi kaynak yaratacak güçe sahip değil. Şampiyonlar Liginde çok kötü sonuçlara imza atarız bu kadro ile.

Saygılar.

Mevcut tablonun tek sorumlusu Mustafa Cengiz yönetimi. Yakın tarihte beni böylesine hayal kırıklığına uğratan başka bir şey daha hatırlamıyorum. Bir yönetim bu kadar mı plansız, bu kadar mı beceriksiz olur?! Yahu şu takımın eksikleri de UEFA'dan gelecek cezanın kapsamı da aylar öncesinden belliydi. Hiç mi hazırlık yapmadınız, hiç mi alternatif üretmediniz? Daha oyuncu satamadığımız gibi, piyasası olan Gomis'i de ısmarlama haberlerle değersizleştiriyoruz.

Yakında Fatih Terim de isyan bayrağını çeker (ki zaten yavaş yavaş ve haklı olarak bir şeyleri ima etmeye başladı). Böyle bir yönetime kimse tahammül etmez daha fazla.

Öncelikle bu kadro geçen sene şampiyon oldu ama bu kadro şampiyon bir kadro değil. Çok ciddi defoları var; deplasmanda oyunu kontrol edemiyoruz, ana iskeletteki oyuncularımız dalgalı performansa sahip... Üstelik işe yarayan stoperi kaybettik, sadece kanat rotasyonuna Muğdat ve Onyekuru'yu ekledik. Kanat rotasyonunu genişlettik ama asıl sıkıntılı olan yerlere oyuncu alamadık. Acil şekilde Şampiyonlar Ligi seviyesinde, stoper, orta saha ve forvet almalıyız. Fatih Hoca'nın olduğu yerde lig için ümit tükenmez ama Şampiyonlar Ligi'nde şu kadro ile hiç şansımız yok.

Gomis mevsuzu bile çok uzadı. Adam çok para istiyorsa biz de veremiyorsak gönderin gitsin, böyle bir şey söz konusu değilse ise açıklama yapın, oynasın. Zorla güzellik olmaz.

Yönetime söylenecek söz yok. Basketbol şubesini yönetemedikleri bir ortamda futbol şubesini yönetmeleri beklenemez.

Bu dediklerine katilmiyorum, bana göre zeminle alakali cünkü hazirlik maclarinda Sinan ve Onjekuru en öne cikan iki oyuncuydu bunlari bu zemdine sahaya sokmak istememesi gayet dogal.
Bi insan sadece motivatörlükle bukadar basarali bi kariyere sahip olamaz.

Sinan ve Onyekuru öne çıkan oyuncular da diğerleri değil miydi? Muslera, Nagatomo gibi oyuncuların alternatifi bile yokken bu düşüncenizi savunmanız mantıksız geldi bana.

Emre Akbaba bitti diyor cesitli kaynaklar.
Mevcut kadroyla su 11 ideal olur

Muslera - Mariano - Maicon - Serdar - Nagatomo - Fernando - Feghouli - Emre Akbaba - Belhanda - Rodrigues - Gomis

4-1-4-1

arkadaşlar tek ümidimiz dün ki kupayı kazanmaktı ama nasip değilmiş diyelim yine de unutmayalım 2017 2018 yılını yine bir kupa ile kapattık toplamda türkiyedeki 53. resmi kupamızı kazandım şimdi hedef 2018 2019 sezonu

arkadaşlar tek ümidimiz dün ki kupayı kazanmaktı ama nasip değilmiş diyelim yine de unutmayalım 2017 2018 yılını yine bir kupa ile kapattık toplamda türkiyedeki 53. resmi kupamızı kazandım şimdi hedef 2018 2019 sezonu

Dün kupayı kazansaydık Pirus zaferi olacaktı. Yani kısa vadede bir kazanç ama uzun vadede bir bozgun olabilirdi. Ama dünkü mağlubiyet belki de hayırlı olacak. Çünkü biz dün Akhisar'a karşı yenildik ve biz ŞL'de bundan daha güçlü takımlarla oynayacağız işin ucunda rezil olmak da var. Hoca ve yönetim dünkü maçtan sonra teyakkuza geçecektir.

Bazen bir musibet bin nasihatten iyidir derler ama bu yönetimin akıllanması için yeterli musibet bu mudur? Orası biraz tartışmalı.

Elimizdeki oyunculari bu maaslarla satmamiz imkansiz beyler.
Bazi arkadaslar Besiktastan örnekler veriyor ama Besiktasin sattigi adamlara verdigi bi maaslara bakin derim, bizim gibi ucuk maas verselerdi onlarda satamazdi
Nitekim su an Negredoyu veya Vagner Loveyi satmakta zorlaniyolar neden, cünkü cok ucuk maaslar verdiler bu oyunculara.

Elimizdeki oyunculardan en maksimum faydayi almak icin ugrasmamiz lazim.
Sampiyonlar Liginde basarili olmak önemli tabi ama su an bana göre daha önemli olan birsey var bu sezon yeniden Sampiyon olmak cünkü Sampiyonluktan gelen para cok önemli, o yüzden Sampiyonlar Ligini pek düsünemiyorum su anda - FFPyle 4 yillik bi anlasma yaptigimizida hatirlatalim.

Bu kadro Ligde yeniden sampiyon olur

Kadro değil de Fatih Terim yine şampiyon olabilir. Dün kazansaydık yönetime ağlayıp arkasına saklanacakları bir bahane vermekten başka bi işe yaramayacaktı. Akhisar da hakettiği için üzgün değilim açıkçası.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi