2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Abi kontrası mı kalmış Seleznov R1 e bile basmadan dans ederek dalga geçiyor savunmayla.
Ayrıca 2.yarıda sağ kanada Sinan’ın girmesi şart, ki Fatih hoca da Sinan’ı alacak diye düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet haklisin bende hic begenmiyorum ama bu sezon kalicak kesinlikle zaten 14 yabanci hakkimiz var. Bu kadronun oyuncusu olucak öyle yada böyle
Zaten bu Belhandaya 12 Milyon Euro Bonservis bedeli vermek kimin akliysa allah belasini versin
Bu adamlara yüksek bonservis veya bizim gibi maas veren cikmaz kimse umutlanmasin gelecek senede külüpte kalir

Bu Belhandacı tayfaya uyuz oluyorum utanmadan adamı savunuyorlar. Şu maçta yaptığı 1 tane olumlu hareketi yok bu nasıl 10 numara renktaş çıldıracağım. Ruh gibi geziniyor aldığı her top 2 saniye sonra top kaybı olarak geri dönüyor.

Cüneyt Çakır denen orçonun da taa... Gole giden adamı düşürene sarı verdi şaka gibi...

Bu Belhandacı tayfaya uyuz oluyorum utanmadan adamı savunuyorlar. Şu maçta yaptığı 1 tane olumlu hareketi yok bu nasıl 10 numara renktaş çıldıracağım. Ruh gibi geziniyor aldığı her top 2 saniye sonra top kaybı olarak geri dönüyor.

Cüneyt Çakır denen orçonun da taa... Gole giden adamı düşürene sarı verdi şaka gibi...

Haklisin bence zaten Belhanda yedek oturmali. 4-4-2 sistemine dönmeliyiz
Gomisin yanina Mugdat, Sinan veya Onjekurudan birini ekleyip 4-4-2 oynamaliyiz
Ben sahsen Sinan-Fernando-Donk-Rodrigues-Gomis-Onjekuru(Mugdat) oynamamiz gerektigini düsünüyorum

Yani ben hala şu Donk-Selçuk değişikliğini anlamlandıramadım.
Bi de şu salak saçma ofsaytı geç verme olayını geçseler de millet yok yere birbirini sakatlamasa.

118 dakika oyunda kalan Maicon canavar gibi topa atlayıp rakibi durduruyor ama 102.dakikada oyuna dahil olan Carole koşamıyor..

Ulan Allah belamı versin ki adım gibi biliyordum Gomis'in kaçıracağını beni yanıltmadı sağolsun. Bir de zam istiyor şerefsiz lan 120 dakika boyunca ruh gibi gezindin bir de gol yediriyordun üstüne penaltı kaçırdın yuh be hayvan herif git zam isteyeceğine biraz penaltı çalış ya da defol git burası dingonun ahırı değil sen burayı küçümsemişsin heralde.

Fatih Terim, oyuna müdahaleleri ile kupayı Akhisarspor'a resmen verdi. Umarım formsuzluğu bu maça özeldir ve sezon içinde böyle devam etmez.

Son penaltı Gomis'e kalınca herkes kaçıracağını biliyordu. O penaltıyı Maicon'a attırmalıydı.

Bu takıma çok acil bir 8 numara lazım.
Belhanda ve Gomis'e teklif varsa hemen gitmeliler çünkü kafaları burda değil çok belli oldu.

Yönetim ve teknik ekip malesef başarısız oldu yaz dönemi boyunca.
Gomis, Rodriguez, Belhanda ile ilgili transfer dedikodularına cevap veremedi.
Transferler de geç kaldı.

Çok zor bir sezon bizi bekliyor.
Hedef lig şampiyonluğu olmalı.
Geçmiş olsun...

Maçın uzatmaya gitmesi bile şanstı bizim adımıza Feghouli ortaya geçtikten sonra toparladık oyunu biraz daha. Gomise güvenerek lige filan başlanmaz menajeri boş boş açıklamalar yapıp içeriyi karıştırmıştır zaten yollamak lazım ne bonservis elde ediceksek buna güvenerek yola filan çıkılmaz.

Aylardır aynı şeyleri söylüyoruz ama bir gram ilerleme kaydedemedik. Bazı oyuncuların gitmesi, yeni oyuncuların gelmesi ve en önemlisi de Fatih Hocanın yalnız bırakılmaması gerektiği. Sahada iki rezil takım oynuyor ve bir tek oyuncu var fark yaratan Seleznyov. Adama helal olsun. Tebrikler Seleznyovspor.

Bu kupanın kaybedilmesinin en önemli sebebi yönetimdir. Sadece konuşuyorlar,yaptıkları başka birşey yok. Bundan sonra da değişeceğini sanmıyorum.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mustafa Cengiz ve yönetimi geçtiğimiz sezon yaşanan şampiyonlukta hiç bir payları olmamasına rağmen prim yaptılar, taraftarıda nasıl kullanması gerektiğini biliyorlar zaten, sezon sonu aynı taraftar tarafından nasıl düşman ilan edileceklerini hep beraber göreceğiz.

Oyuncu değişikliklerini anlamlandıramayan tek ben miyim? Onyekuru varken, Sinan formdayken neden 65 kiloluk Yunus’u final maçında oyuna sürdü hoca? Adım atamayan Carole neden girdi oyuna ? Açıkçası Akhisar kaybetse üzülürdüm, hakettiler.

Son penaltı öncesi önce Maicon hareket ediyor, sonra da Gomis.
Maicon,Gomis'e hareket ile sen at diyor.
Ve Gomis topun başına geçip kaçırıyor.
Ulan Maicon !..

Ben Gomis'in yanına bir forvet kesin şart diyordum. Ama Gomis'in satılıp yerine 2 transfer olması bizim için daha iyi olacak. Bu adam aşırı duygusal ve kırılgan bir oyuncu maalesef bizim ligimizde yeri yok. Geçen sezon 29 tane attı ama tek forvet olmanın kaymağını yedi. Deplasman maçlarında ve büyük maçlarda kayboluyordu. Attığı gollerin çoğu iç sahada geldi zaten. Ee sadece bizim sahamızda oynanmıyor ki maçlar ne yapalım şimdi Gomis efendi.

VAR geldi ama ilk karar hatalıydı. Net bir kırmızıydı. Cüneyt Çakır saçmaladı. Bu tür hatalar devam ederse VAR sistemi de yeterli olmaz.