2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Başakşehir, Emre Akbaba transferinden vazgeçtiğini açıkladı.
Emre çok büyük karakter gösteriyor.
Umarım buraya gelir ve burada efsane olur.
Müthiş bi Galatasaray'lı kazanmış olacağız gelirse.
Belhanda'yı kesmesini isterim...

Emre Akbaba'yı almak için Carole, Tolga, Tarık, Selçuk elde ne kadar çöp varsa takaslayın. Bir de el altından 1 milyon verin bu iş huzur içinde çözülsün.

Yahu UEFA'da şu kararı açıklayacaksa açıklasın. Neyi bekliyorlar acaba? Zaten icraat yapmayan bir yönetim var, bu da onlara mazeret oluyor. Lig başlayacak ne stoper alabildik, ne ortasaha, ne de forvet.

Halen 13 yabancımız mevcut.

muslera
maicon
mariano
linnes
nagatomo
carole
donk
fernando
belhanda
garry
onyekuru
feghouli
gomis

Arkadaslar Eto'o transferine ne dersiniz ?
Gomis'e ŞL'de yardımcı olur.
ŞL tecrübesi ile çok büyük katkı yapar bize.
Ligte az 10 gol atar iddia ediyorum.
İmza parası almayacaksa ve 1.5 milyon dolar gibi bir paraya gelecekse Eto'o transferine oldukça sıcak bakıyorum.
Acaba düşünülmüş müdür?
En çokta Şampiyonlar Ligi'nde olduğumuz için çok istiyorum.
Eğer Beşiktaş bizim yerimizde olsaydı kesin alırdı.
Biz de bir yoklasak çok iyi olur aslında dediğim şartlar içinde.

Büyük ihtimalle orta sahaya çift yönlü birisi alınmayacak. Stoper, forvet ve olursa Emre Akbaba'yla transferi kapatacağız gibi görünüyor. Tabi bu 3 oyuncu gelse bile kadromuz geniş rotasyonlu olamayacak. Çünkü kadroda hala bir ton çöp var. Bu sene şampiyon olmamız çok önemli, eğer olursak asıl transferleri ben seneye bekliyorum. Malum Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da oynanacak ve Fatih hoca mutlaka onu hedef olarak koyacaktır hatta bu uğurda lig şampiyonluğunu bile verebilir.

Büyük ihtimalle orta sahaya çift yönlü birisi alınmayacak. Stoper, forvet ve olursa Emre Akbaba'yla transferi kapatacağız gibi görünüyor. Tabi bu 3 oyuncu gelse bile kadromuz geniş rotasyonlu olamayacak. Çünkü kadroda hala bir ton çöp var. Bu sene şampiyon olmamız çok önemli, eğer olursak asıl transferleri ben seneye bekliyorum. Malum Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'da oynanacak ve Fatih hoca mutlaka onu hedef olarak koyacaktır hatta bu uğurda lig şampiyonluğunu bile verebilir.

Kesinlikle katılıyorum sana Yasin.
Öncelik lig şampiyonluğu olmalı bencede.
Seneye ne olursa olsun mutlaka Şampiyonlar Ligi'nde olmalıyız.
Hem ekonomik açıdan bunu istiyorum. Hem de seneye final burada olacağı için istiyorum.
Allahın izniyle yine lig şampiyonu olacağız...

Bu takım 1. torbadan Real, 2. torbadan Dortmund, 3. torbadan Liverpool ile eşleşse -20 averaj ile puansız sonuncu bitirir eğer adam gibi oyuncular alınmazsa. Maiconla Belhandayla olacak şey değil.

Bu takım 1. torbadan Real, 2. torbadan Dortmund, 3. torbadan Liverpool ile eşleşse -20 averaj ile puansız sonuncu bitirir eğer adam gibi oyuncular alınmazsa. Maiconla Belhandayla olacak şey değil.

Evet haklisin bende hic begenmiyorum ama bu sezon kalicak kesinlikle zaten 14 yabanci hakkimiz var. Bu kadronun oyuncusu olucak öyle yada böyle
Zaten bu Belhandaya 12 Milyon Euro Bonservis bedeli vermek kimin akliysa allah belasini versin
Bu adamlara yüksek bonservis veya bizim gibi maas veren cikmaz kimse umutlanmasin gelecek senede külüpte kalir

Son düzenleme: