Futboldan anlamayan yöneticilerden ne bekliyoruz ki abi ?
Abdurrahim Albayrak futboldan anlayan tek adam bu yönetimde.
Başka da bir şey demeye gerek yok sanırım
Nihat Beycigim, Abdurrahim Albayrak sempatik olabilir, duyarli ve ilgili olabilir ama ticari zekali olmayabilir. Alin elinden aile sirketi imkanlarini döndürün 20 yil onceye belki hicbiriniz is bile vermezsiniz yetersizliklerinden dolayi.
Tuttugunu koparan hasin ve kararli bir tek yonetici gordum belki de en fazla 3-4, en basta Unal Aysal Baskan, Faruk Suren, Haldun Ustunel ve sonra da Hakan Ustunberk iz birakmistir ben de.
Iyi niyet cok onemlidir ama yetenek fakiriyseniz bir sure sonra iyi niyet kaybolur geriye gercekler kalir.
Gecmiste bir cok yonetici gordum, Alp Yalman, Adnan Polat, Mehmet Cansun,Ergun Gursoy, Ozhan Canaydin ve niceleri, hep bir seyler eksik kaldi ama hepsinin gercekten Galatasaraya basari kazandirmak icin gorev aldiklarindan suphem yok.
Faruk Suren basariyi reklama donusturemeyip sonunu getiremedi.
Ozhan Baskan fazlasiyla naifti. (Allah rahmet eylesin)
Adnan Polat son donemde kontrolu kaybetti.
Alp Yalman kendi halinde, adim hidir elimden gelen budur gibiydi.
Ergun Gursoy sanki Abdurrahim Albayragin kopyasi gibi ama biraz daha gozu karaydi.
Bir gun kismet olursa Baskani Unal Aysal olan, Futbol Subesinin basinda Haldun Ustunel, Basket subesinin basinda Hakan Ustunberk olan bir yonetimi Galatasarayin basinda isterim.