2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Yönetim ve Fatih hoca arasında bir sorun olduğu açık ve net. Zaten medyada da görüldü bu haberler. Ama dün yapılan açıklamalar bir kopukluk olduğunu gösteriyor.

Fatih hoca: "Yönetimin almak kadar satma konusunda da becerikli olması lazım. (Burada oyuncu satarak yeni oyuncular alma isteği olduğunu gösteriyor), Ben seri oyuncuları tercih ediyorum. (Burada ağır vasıta olan Maicon, Gomis gibi oyuncuların yerine hızlı oyuncular alınmalı göndermesi var), Bir mevkide 2-3 alternatif isim olabilmeli geniş kadro adına. (Burada da hem ligi hem de Avrupa'yı kaldıracak rotasyonlu bir kadro kurulmasını söylüyor)

Başkanın açıklaması ise şu: "Bu takım Şampiyonlar Ligi'ni götüremez diyorlar, götürür. Galatasaray geçmişte birçok kez yapılamaz denileni yaptı. (Yani bu kadro bize yeter anlamında konuştu)

Hoca eksik yerlere transfer yapılmasını istiyor bu net bir şekilde. Ama Mustafa Cengiz de artan döviz kurundan mıdır yoksa oyuncu satmakta zorlandığından mıdır bilmiyorum kadromuz yeter diyor.

Şimdi oyuncu satarsak bu kim olmalı. Büyük ihtimalle Carole kesinlikle elden çıkarıldı dünkü maçın yedek kulübesinde bile olmadığını düşünürsek. Ama iyi paraya satılmaz en fazla 1,5 m € falan eder. 1-2 oyuncu daha satmak zorundayız ki transfer yapabilelim. Veya kiralık oyunculara yöneleceğiz. Denayer ve Ndiaye'yi zaten bonservisle alamayız onları mecbur kiralamaya çalışacağız. Emre Akbaba'yı da hoca çok istiyor lakin 1 sene sonra bedava gelecek adama 3 milyon € verilir mi? Ben olsam vermem özellikle € kuru 7,5 lira olmuşken.

Ndiaye, Denayer ve en az Gomis kadar kaliteli bir forveti kiralamak lazım.

Abdurrahim Albayrakin aciklamalari daha önemli: "Biz de transfer istiyoruz ama özellikle bugünlerde herkes ayağını yorganına göre uzatacak. Artık ‘Uçak indirdim’ lafları yok. Borcumuz bir günde yüzde 25 çoğaldı. Futbolcu almak kolay ama parasını nasıl ödeyeceksin konusu var.”

“Kiralık görüştüğümüz birçok futbolcu var. Şampiyonlar Ligi başlamadan daha zamanımız var. Fatih hocam, teknik heyet, biz sabahlara kadar maç izliyoruz. Boşa verecek paramız yok. Aldığımız futbolcular yüzde yüz katkı sağlamalı. Nokta transferler yapacağız.”

Ekonomik durumun böyle olacağı aylar öncesinden belliydi. Bu yeni bir durum değil. Fatih Hocamızın tespitleri çok doğru ama keşke daha önce söyleseydi. Başkanın bildiği bir spor dalı varsa, mümkünse sadece o konuda konuşsun. Futbol, basketbol, voleybol vb. spor dalları hakkında sportif yorum yapınca komik oluyor. Tahsin Kaya vardı eski FB başkanı, niye bir tane top var sahada demişti adam, bizimki onun bir tık ötesi, tek farkı o adamın parası vardı, bunda o da yok. Cenk Ergün'ün gönderilmesi yanlıştı bence. İyi veya kötü adamın bir futbol aklı vardı. Hadi gönderdik, yerine birini koyduk mu? Hayır. (Daha öncede yazdım) Fatih Hocamızın yalnız bırakılması büyük hatadır.

Ülkenin durumuyla aynıyız. Kulübün başındaki de dün çıkıp “bu takıma güvenin” diyor başka bişey demiyor, yapmıyor, yapamıyor. Dün yine saçma sapan demeçler vermiş, neyse ki az çok taraftar da anlamaya başladı nasıl biri olduğunu.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Abdurrahim Albayrakin aciklamalari daha önemli: "Biz de transfer istiyoruz ama özellikle bugünlerde herkes ayağını yorganına göre uzatacak. Artık ‘Uçak indirdim’ lafları yok. Borcumuz bir günde yüzde 25 çoğaldı. Futbolcu almak kolay ama parasını nasıl ödeyeceksin konusu var.”

“Kiralık görüştüğümüz birçok futbolcu var. Şampiyonlar Ligi başlamadan daha zamanımız var. Fatih hocam, teknik heyet, biz sabahlara kadar maç izliyoruz. Boşa verecek paramız yok. Aldığımız futbolcular yüzde yüz katkı sağlamalı. Nokta transferler yapacağız.”

Renktaş iyi de şimdi gün geçtikçe Euro ve Dolar kuru yükseliyor. Yani bu transfer işini 1 ay önceden kapasalardı şimdi bu kadar zarara girmeyecektik belki. Her geçen gün bizim aleyhimize oluyor. Döviz kurlarının düşeceği yok en azından kısa sürede. Neyi bekliyorlar anlamış değilim. Benim bildiğim büyük kulüpler sezon biter bitmez yeni sezonun planlamasına başlar. 3 ayda sadece 3 oyuncu alındı. Geçen sezondan sayıca daha eksik bir kadromuz var. Bu adamlar ne zaman gelecek de takıma alışacak? Lig başladı.

Renktaş iyi de şimdi gün geçtikçe Euro ve Dolar kuru yükseliyor. Yani bu transfer işini 1 ay önceden kapasalardı şimdi bu kadar zarara girmeyecektik belki. Her geçen gün bizim aleyhimize oluyor. Döviz kurlarının düşeceği yok en azından kısa sürede. Neyi bekliyorlar anlamış değilim. Benim bildiğim büyük kulüpler sezon biter bitmez yeni sezonun planlamasına başlar. 3 ayda sadece 3 oyuncu alındı. Geçen sezondan sayıca daha eksik bir kadromuz var. Bu adamlar ne zaman gelecek de takıma alışacak? Lig başladı.

Her sene ayni demecler ve söylemler renktas. Lig Baslamadan transferler bitecek, transferler kampa yetisecek vs vs...
Kendimi bildim bileli buna sahit olmadim hangi Yönetim olursa olsun.
Bundan sonrada böyle devam edecek.

Bu saatten sonra oyuncu felan almak sacmaliktir. Imkan varsa eldeki coplerden kurtulalim yeter. Sozlesmesi devam eden zibil gibi adam var hala ve bunlarin maas yuku inanilmaz yuksek.

Tarik Camdal, Tolga Cigerci basta olmak uzere ise yaramaz ne kadar cer cop varsa acilen gonderilsin. 3 e 5 e bakilmadan hem de.

Ayrica bu yonetimin bakkal hesabi kadar akli olmadigina eminim. Ulkenin ekonomik krize girecegi kabak gibi belliydi. Basketteki transfer yasagindan bile 3-4 milyon Tl kur farki zararimiz var.

Tabi ki ceplerinden cikmiyor beyzadelerin, uzulmus gibi gorunup kendi ekonomik ve sohretlerinin derdindeler sadece.

Eskiden defansın göbeği iyi olurdu ama beklerimiz kötü olurdu. Şimdi ligin en iyi beklerine sahibiz ama defans göbeği rezalet.

Badou N'diaye, Stoke City'nin Brentford maç kadrosunda yer almıyor. Yedeklerde yok.

Acikcasi bu beni heyecanlardi. Ndiaye ve Emre Akbaba gelirse. Forvet hatti leblebi gibi gol atar.

Ndiaye gelirse müthiş olacak. Hem Donk-Fernando tandemini görmyeceğiz, hem oyunu iki yönlü oynayabilen birisini alacağız, ayrıca patlayıcı gücü ve sprinter yapısıyla geçiş oyunlarında da bize çok yardımcı olacak Ndiaye.

[FONT=&quot]Mesut Bakkal: "Transfer gerçekleşeceğini düşünerek Emre Akbaba olmadan çalıştık. Emre Akbaba çok iyi kaptan,iyi karakter. Hazırlık döneminde 7-8 maçı Emre gidecek gibi onsuz oynadık. Bir an evvel bir şeylerin netlik kazanmasını en çok isteyen benim"

Yaklaşıyor yaklaşmakta olan :)[/FONT]

Böyle is mi olur kardeşim yaaa ?
VAR niye geldi !
Hani adalet gelecekti ?
Penaltı olmayan pozisyona penaltı verirler !
Ofsayt olmayan pozisyona ofsayt verip net penaltı verilmez !
Sizin de VAR'ınızın da adaletinizin de...!!

Fb'de cidden iş yok. Bursa ligin en kötü takımı. Hani dün bizim deplasmanda yendiğimiz Ankaragücü'ne kendi sahalarında yenilen bir takımdan bahsediyoruz. Ona rağmen kendi sahalarında zorlanıyor Fb.

Eğer biz Denayer, Ndiaye ve Gomis'e iyi bir yedek alırsak bu sene de şampiyon oluruz. Avrupa'da iyi bir kura gelirse ilk 2'yi zorlarız.

Dun;

Nihat Beycigim, Abdurrahim Albayrak sempatik olabilir, duyarli ve ilgili olabilir ama ticari zekali olmayabilir. Alin elinden aile sirketi imkanlarini döndürün 20 yil onceye belki hicbiriniz is bile vermezsiniz yetersizliklerinden dolayi.

Bugun;

Abdurrahim Albayrak aciklama yapmis. Krizden dem vurup transfer yapamiyoruz felan filan diye aglamis. Allah insani yaratti ve ona beyin verdi. Bahse konu gecen arkadas muaf tabi ki! cunku ziyan olmasin diye es gecti Yaradan Abdurrahimi.

Dovizin asiri yukseldigi donemle liglerin basladigi donem ayni. Siz gidin coluk cocukla dalga gecin.

Trump'a nefret kustu... 'Allah onu kahretsin!' - Son Dakika Spor Haberleri

Yönetimi eleştirince bazı arkadaşlarımız üzerlerine alınıyorlar ama gerçekler acıdır. Bugün bile gazetelerde boy boy gönderileceklerin haberleri var. Çıkın bir açıklama yapın doğruysa doğru, yanlışsa yanlış deyin, zahmet olacak. Trump'a lanet okumakla bu işler olmaz. Anlamıyorsanız madem bırakın işi bilenler gelsin yerinize.

Madem dolar bu kadar yükseldi bizde elimizdeki yüksek maaşlı oyunculardan birkaç tanesini satabilirsek kârlı çıkmış oluruz.
1 ay önce ki 3 milyon euro şu anda 5 milyon euro ya tekabül ediyor hemen hemen.
Bizde Maison, Belhanda, Feghouli ve Gomis gibi oyuncuları 7-8 milyon euro ya satarsak çok iyi olur.
Umarım kurun bu kadar yükselmesinden bu yönden faydalanabiliriz...

Madem dolar bu kadar yükseldi bizde elimizdeki yüksek maaşlı oyunculardan birkaç tanesini satabilirsek kârlı çıkmış oluruz.
1 ay önce ki 3 milyon euro şu anda 5 milyon euro ya tekabül ediyor hemen hemen.
Bizde Maison, Belhanda, Feghouli ve Gomis gibi oyuncuları 7-8 milyon euro ya satarsak çok iyi olur.
Umarım kurun bu kadar yükselmesinden bu yönden faydalanabiliriz...

Bende cok isterim ama satmamiz imkansiz. Neden diye sorarsan oyuncular gitmek istemez.
Hem böyle hic bir külübün vermedigi kadar maas alcaksin hem Sampiyonlar liginde oynayacaksin.
Sen olsan gidermiydin?

Kadin basketi kapatmak uzereler ve bazilari hala futbol takimina oyuncu alinmasini istiyor. Bu ekonomik krizde gonderilecek kim varsa gonderilsin ve bir tek kisi bile alinmasin. Ha paramiz cok mu ? o zaman transfer yasagi kaldirilsin ve Kadin ve Erkek Basketin ihtiyaclari giderilsin.

Artem Dzyubayi de kim ola ki ? Gelince Cl de Ceyrek veya Yari Final mi oynayacagiz ?

Futbol takiminda hala 30 oyuncumuz ver en az, oyuncu istemekle planiniz nedir anlayamiyorum.

Yerli futbolcular ile TL üzerinden sözleşmeler revize edilmeli, yapmayan futbolcu taraftarın önüne atılmalıdır, ben de bu ülkede çalışıyorum ben bir kazanıyorken hala bir kazananıyorum ama Selçuk gibi oyuncular kat be katı kazanmaya başladılar...

Yönetim futbolcuların maaşlarını tl'ye çevirmesi zorunludur. Gerkekirse hükümetten yasa çıkartsınlar. Tüm kulüpler bir ses olup bunu görüşmeliler.