Yönetim ve Fatih hoca arasında bir sorun olduğu açık ve net. Zaten medyada da görüldü bu haberler. Ama dün yapılan açıklamalar bir kopukluk olduğunu gösteriyor.
Fatih hoca: "Yönetimin almak kadar satma konusunda da becerikli olması lazım. (Burada oyuncu satarak yeni oyuncular alma isteği olduğunu gösteriyor), Ben seri oyuncuları tercih ediyorum. (Burada ağır vasıta olan Maicon, Gomis gibi oyuncuların yerine hızlı oyuncular alınmalı göndermesi var), Bir mevkide 2-3 alternatif isim olabilmeli geniş kadro adına. (Burada da hem ligi hem de Avrupa'yı kaldıracak rotasyonlu bir kadro kurulmasını söylüyor)
Başkanın açıklaması ise şu: "Bu takım Şampiyonlar Ligi'ni götüremez diyorlar, götürür. Galatasaray geçmişte birçok kez yapılamaz denileni yaptı. (Yani bu kadro bize yeter anlamında konuştu)
Hoca eksik yerlere transfer yapılmasını istiyor bu net bir şekilde. Ama Mustafa Cengiz de artan döviz kurundan mıdır yoksa oyuncu satmakta zorlandığından mıdır bilmiyorum kadromuz yeter diyor.
Şimdi oyuncu satarsak bu kim olmalı. Büyük ihtimalle Carole kesinlikle elden çıkarıldı dünkü maçın yedek kulübesinde bile olmadığını düşünürsek. Ama iyi paraya satılmaz en fazla 1,5 m € falan eder. 1-2 oyuncu daha satmak zorundayız ki transfer yapabilelim. Veya kiralık oyunculara yöneleceğiz. Denayer ve Ndiaye'yi zaten bonservisle alamayız onları mecbur kiralamaya çalışacağız. Emre Akbaba'yı da hoca çok istiyor lakin 1 sene sonra bedava gelecek adama 3 milyon € verilir mi? Ben olsam vermem özellikle € kuru 7,5 lira olmuşken.
Ndiaye, Denayer ve en az Gomis kadar kaliteli bir forveti kiralamak lazım.
Abdurrahim Albayrakin aciklamalari daha önemli: "Biz de transfer istiyoruz ama özellikle bugünlerde herkes ayağını yorganına göre uzatacak. Artık ‘Uçak indirdim’ lafları yok. Borcumuz bir günde yüzde 25 çoğaldı. Futbolcu almak kolay ama parasını nasıl ödeyeceksin konusu var.”
“Kiralık görüştüğümüz birçok futbolcu var. Şampiyonlar Ligi başlamadan daha zamanımız var. Fatih hocam, teknik heyet, biz sabahlara kadar maç izliyoruz. Boşa verecek paramız yok. Aldığımız futbolcular yüzde yüz katkı sağlamalı. Nokta transferler yapacağız.”