Biz bitirici bir forvet ve hızlı bir stoper almayarak şampiyonluğu 31. 08. 2018 tarihinde kaybettik zaten.
Fatih Hocaya sallamalar baslamis hemen 4ncü haftadadan cidden yazik
Galatasaray defansi oyun kuramiyor, Forvet yok
Fatih Terim'in bunu görmemesi mumkun mu? Degil. Hocanin bu oyunculari degistirmeye yetecek kadar transfer butcesi var mi? Yok. O zaman hocaya soylenecek tek söz yok.
Fatih Hocaya sallamalar baslamis hemen 4ncü haftadadan cidden yazik
Galatasaray defansi oyun kuramiyor, Forvet yok
Fatih Terim'in bunu görmemesi mumkun mu? Degil. Hocanin bu oyunculari degistirmeye yetecek kadar transfer butcesi var mi? Yok. O zaman hocaya soylenecek tek söz yok.
Biz bitirici bir forvet ve hızlı bir stoper almayarak şampiyonluğu 31. 08. 2018 tarihinde kaybettik zaten.
Bos konusmanin manasi yok !!! Gomisi sen mi yolladin ben mi yolladim ? Azicik mantikli konus canimi al. Bosuna ilahlastirmanin luzumu da yok. 6-7 gun kala ligin gol kralini yollamanin tek sucu Fatih Terimindir. Fatih Terim istemeden bu kulupten oyuncu yollayacak adam daha Annesinin karnindan dogmadi. Bunu herkes ismi gibi biliyor.
Emre Akbabayi, Gomise degistigini soylemek cok zor olmasa gerek.
Bukadar bos yapma, Adama kesinlikle Forvet alacagiz denmis hatta Hocam 2tane aliriz denmis. Gelmis hala Hocayi sucluyosun.
Dipnot:Geçen sezon kısıtlı kadroyu imkansızı başararak şampiyon yapan Fatih hoca kulubu uçurumun kenarından aldı..Şampiyonluk ve şampiyonlar ligi geliri olmasa şuan batmıştık..Fatih hoca bu kulubun dokunulmazıdır ..Ortada sorun varsa yönetim ve Futbolcular gider
Bukadar bos yapma, Adama kesinlikle Forvet alacagiz denmis hatta Hocam 2tane aliriz denmis. Gelmis hala Hocayi sucluyosun.
Dipnot:Geçen sezon kısıtlı kadroyu imkansızı başararak şampiyon yapan Fatih hoca kulubu uçurumun kenarından aldı..Şampiyonluk ve şampiyonlar ligi geliri olmasa şuan batmıştık..Fatih hoca bu kulubun dokunulmazıdır ..Ortada sorun varsa yönetim ve Futbolcular gider
Hocada da suç var. Madem para yok Muğdat, Ömer gibi oyuncuları alacağına forvet alırdın o parayla. Hoca lafını yönetime geçiremiyorsa hocada bir sorun var demektir. Deseydi ki benim istediğim oyuncular gelmezse istifayı basarım sizde g*t gibi kalırsınız s*ke s*ke almak zorunda kalırdı o yönetim.
Bakın Gomis'in mevzusu yeni bir şey değil bu adamın aylardır paragöz olduğu konuşuluyor. Sen daha kendi futbolcun ne istiyor bilmiyorsan senin suçundur. Adam zam istiyorum yoksa oynamam diyor sen gidiyorsun süper kupa maçında 120 dakika oynattırıp üstüne kritik penaltıyı ona attırıyorsun. Sonra da gönderiyorsun. Olan bizim kupamıza ve sinirlerimize oluyor.
Aynı şekilde Belhanda denen laleyi bir şekilde gönderemiyorsun. Transferin son gününde Nice kulübü 2 milyona kiralamak istiyor yok kalsın diyorsun. Al gördük kalsın dediğin belhandayı seni anında sattı. Hayır bir de Fatih hoca adam eder diyorduk. Ama ne Gomis'i ne Belhanda'yı adam edememiş demek ki.
Hele çıkardığı kadro falan cidden fiyasko. Bu maçta Belhandanın yerine Celil Yüksel'i, Ahmet Çalıkın yerine Ozan Kabak'ı, Eren'in yerine Ahmet Sivri'yi koysan ve yenilsen kimse hatayı sende aramaz hatta hoca kahraman olur tüm oklar yönetime yönelir. Ama sen gidip umutsuz vakaları oyuna sürüyorsan bir zahmet eleştirileceksin. Mourinho, Ancelotti, Klopp bile eleştirilirken Fatih hoca kim bunların yanında Allah mı peygamber mi?
Emre Akbabanin maliyeti 6 milyon euro civarinda.
Şunu dünya alem yazdı Emre'nin bonservisi 4 Milyon euro bunun 2,5 milyonu kulüp 1,5 milyonunu nef ödedi.Sırf Fatih Hoca'ya laf giydirmek için konuyu nerelere getiriyorsun.
Sana cok basit bir soru. Denayer ve Gomis gitmeden takıma stoper ve forvet isteyen bir takımın hocasına ikisini gönderip yerlerine birini almamak nasıl bir planlamadır ? Bunda Hocanin sucu nedir?
Hocanın suçu işte yönetime baskı yapmamasıdır. Sen dersin ki transfere gerek yok bu kadro bize yeter, ben bu kadroyu da adam ederim (ki Fatih hocanın demeyeceği şey değil bunlar) yönetim de rölantide davranmıştır Fatih hoca geçen seneki gibi şampiyon yapar diye. Dediğim gibi yönetime baskı yapsaydı istediğim oyuncular gelmezse istifayı basarım diye yönetim mecburen almak zorunda kalacaktı. Şimdi peki ne oldu? Hoca da bu suça ortak oldu.
Yaklasik 2 milyon euro yillik ucretini de Sen ve Serdar Aslan aranizda toplayip vereceksiniz dogruya unutmusum bunu
Yaklasik 2 milyon euro yillik ucretini de Sen ve Serdar Aslan aranizda toplayip vereceksiniz dogruya unutmusum bunu
Öncelikle Emre 2 milyon değil 1,75 milyon alıyor ve ayrıca Tolga'nın 2 milyon Tarık'ın 1,6 milyon aldığı yerde Emre'nin aldığı 1,75 laf söylemek bile yersiz.
Tek suçlu yönetim değildir bu süreçte. Yönetim en büyük suçludur lakin hocanın da azımsanamayacak kadar suçu vardır. Gomis süreci hem yönetim hem de teknik heyet olarak kötü yönetildi, bu yüzden geç gönderilmek zorunda kalındı. Geç gönderilince zamanımız yeni forvet almak için kısıtlı oldu. Kısıtlı zamanda da iyi oyuncular bulamadık. Çöp forvete milyonlar vereceğimize vermeyelim dedik. Olayın özeti budur.
Teknik heyet de suçludur. Bu saatten sonra eleştirsek ne yazar taraftarın hevesinin içine ettiler. Ne güzel kura çekmişken adam gibi 2 forvet almadınız bari 1 stoper alsaydınız ya. Vallahi o sinerji kayboldu artık. Ne yönetime ne oyunculara güven var. Hocaya da artık homurdanmalar başladı.
Yok yok anlasamiyoruz. Sabitlenmissiniz. kusuratlara takilip gercekleri gormek istemiyorsunuz, Yine yazayim belki bir vicdanli insan cikip, sahi bu iste bir gariplik var der belki.
Elinde Belhanda, Selcuk ve aylardir kiralanacagi belli olan Ndiaye varken, Emre Akbabanin parasini cikarmak icin Gomisin gonderilmesine onay veren Fatih Hocayi hatasizmis gibi gormek akil kari degil.
Belhanda ve Selcuktan memnun degilmiydi ? Gonderseymis satsaymis neyi beklemis ? Ha gondermemis mi, o artik Fatih Terimin oyunculara guvendigini gosterir bizlere. Ha bu kadar guveniyorken de Ndiayenin gelecegini bilmesine ragmen, bu parasizlikta Emre Akbabaya yer acabilmek icin Gomisi satmasinin yanlis oldugunu gormemek vicdansizliktir.
. yaziyla da "nokta"