2018-2019 Galatasaray Futbol Takımı

Emre Akbaba gelmese, bana Gomisin gitmeyeceginin garantisini verebilirmisin?

Gomisin gitmesinin Emre Akbaba transferiyle alakasi yok.

Anıl Mehmet Yıldırım renktaşım aynı zamanda soyaddaşım sadece benim mesajlarımı okuyup dislike veriyor sanırım. Ben kendi fikirlerimi yazıyorum senle aynı düşüncede değiliz diye dislike vermek nedir? Ben bu zamana kadar kimseye benimle aynı görüşte değil diye dislike vermişliğim yoktur çünkü katılmasam da onun fikridir deyip saygı duymuşumdur.

Neyse zaten sinirliyim biraz frenlesem iyi olacak son mesajım bu.

Burada böyle bir seçenek konulmuş, bende kullanıyorum. Beğensem niye beğendin diye soracak mıydın? Ben sana saygısızlık falan yapmıyorum, sen nasıl görüşünü belli ediyorsan bende böyle belli ediyorum.

Terim'i sevebilirsiniz de peygamber muamelesi yapmak yanlış. Merak etmeyin yanlışa yanlış diyince başka takımlı olmuyorsunuz. Yönetim %100 hatalıdır ancak şubeyi Terim yönetiyor diyorsanız faturanın bir kısmı da ona kesilir. Terim'in transfer konularında geçmişte de bir sürü hataları vardır özellikle 2. dönemine bakabilirsiniz. Emre Akbaba kötü oyuncu mu? Hayır. Fakat stoper/santrafor yokken çok da gerekli miydi? Kesinlikle hayır.

Ahmet Çalık - Maicon ile Şampiyonlar Ligine çıkarsan maç başına 5 yersin grup ne kadar kolay olursa olsun. İleride de Eren ile can çekişir durursun.

Ya her şeyi anlarım da hoca modern futbola uyum sağlayamadı? Gerçekten mi ya? Bu kadar da futbol cahili bir yorum görmemiştim açıkçası. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığımız dönem modern değildi galiba futbol. Ya da Milli Takım ile Avrupa Şampiyonasına giderken. Ya da geçen sene mesela. Eleştirmeyi anlarım da biraz altını doldurun eleştirin. Mesela: Sinan Alanya maçında ik yarı çil yavrusu gibi dökülürken, bekini hiç takip etmezken bir gol yüzünden hocanın oynatması saçmaydı. Ya da topu tutup oyunu soğutup deplasman futbolu oynamamız gereken yerde elimizde buna yönelik tek orta saha Selçuk İnan neden oynamadı? Ya da Feghouli'ye neden Süper Kupa maçı dışında şans verilmiyor?

Ha bir de yönetime aba altından sopa göstermemiş. Adam basın önünde ısrarla bu mevkilere adam lazım diye bağıra çağıra söyledi. Ne yapsaydı daha liseyi mi bassaydı? Burada hepimiz basketbol şubesini yakından takip ediyoruz ve bu yönetimin bir planı ve programı olmadığını, beceriksiz olduklarını, futbolda da sırtlarını Fatih Terim'e yasladıklarını gördük. Şimdi mi akıllar başa geldi?

Fatih Terim: "Masa başından transferler yapılmıyor. Daktilolarla da yazılmıyor transferler. Futbol elle oynanmadığına göre, transferler de ağızla yapılmıyor, yazıyla da yapılmıyor. Mesele burada..."

Adam daha ne desin?

Burada böyle bir seçenek konulmuş, bende kullanıyorum. Beğensem niye beğendin diye soracak mıydın? Ben sana saygısızlık falan yapmıyorum, sen nasıl görüşünü belli ediyorsan bende böyle belli ediyorum.

Ben de oturayım senin mesajlarını mı dislike'layım şimdi? Bu böyle uzar gider, niye böyle bir şeye kalkışıyoruz? İnsan gibi okuyup geçmek varken veya katılmıyorum yazmak varken.

Ben de oturayım senin mesajlarını mı dislike'layım şimdi? Bu böyle uzar gider, niye böyle bir şeye kalkışıyoruz? İnsan gibi okuyup geçmek varken veya katılmıyorum yazmak varken.

İstersen dislike'la senin tercihin. Bak cevapta yazdım. Ama insan gibi falan derken mesela? Dislike atınca ne oluyoruz onu bir öğrenebilir miyim? Maymunlar mı genelde dislıke atıyor forumlarda?

İstersen dislike'la senin tercihin. Bak cevapta yazdım. Ama insan gibi falan derken mesela? Dislike atınca ne oluyoruz onu bir öğrenebilir miyim? Maymunlar mı genelde dislıke atıyor forumlarda?

İnsan gibi derken dediğimi anlamışsındır çünkü homo sapiens olmaktan bahsetmiyorum. İnsan gibi olmaktan kasıt normal birisi gibi davranmaktır. Lütfen konuyu başka yerlere çekmeyelim.

6-0 Alanya macindan sonra konusan Albayrak ve mikrofonlara mutlaka transfer yapicagiz diyen Albayrak...

Neden bugünki mactan sonra konusmadi??

İnsan gibi derken dediğimi anlamışsındır çünkü demek homo sapiens olmaktan bahsetmiyorum. İnsan gibi olmaktan kasıt normal birisi gibi davranmaktır. Lütfen konuyu başka yerlere çekmeyelim.

Bende diyorum ki sana attığın mesajları beğensem niye hepsini beğendin diye soracak mıydın? Ayrıca bu foruma böyle bir özellik konulmuş gayet demokratik bir şekilde bende bunu kullanmışım. Forumun kurallarında o tuşa basmak yasak gibi bir ibare yok. Bende gayet "normal" bir şekilde bunu kullanıyorum. Beğenirsin, beğenmezsin bundan sonrası sana kalmış. Aldığın like ya da dislıke'ı çok kafana takma bence, instagram değil burası neticede.

Son düzenleme:
Sinan Engin: Önce Vagner Love icin bonservis tamam dendi, sonra bönservis düsürüldü 750bin Euroya fln. En sonunda Galatasaray bedava verin dedi ve Besiktas kabul etmedi.

Bende diyorum ki sana attığın mesajları beğensem niye hepsini beğendin diye soracak mıydın? Ayrıca bu foruma böyle bir özellik konulmuş gayet demokratik bir şekilde bende bunu kullanmışım. Forumun kurallarında o tuşa basmak yasak gibi bir ibare yok. Bende gayet "normal" bir şekilde bunu kullanıyorum. Beğenirsin, beğenmezsin bundan sonrası sana kalmış.

Tamam siz beğenmeyin butonuna basın. Ben yine de katılmadığım mesajlara dislike vermeyeceğim. Devam edin iyi geceler.

Bu sene takımdan birşey olmayacağı çok açık. Şu an bir santraforumuz dahi yok. (Eren'i sayan varsa, boşuna futbol seyretmesin). Fatih Terim bile olsanız, bazı şeyler imkansızdır. Bir çatı yönetimi gibi aday yoksa, Fatih Hoca'nın artık başkanlığa talip olduğunu ve en kısa zamanda seçime gidilmesi gerektiğini açıklama zamanıdır. 3 ay sonra olacağına şimdi olsun.

Yok düşündükçe izahı yok .. 5 para etmeyen bir adam gelsin ve 25-30 milyon Galatasaray taraftarının, Türk futbolunun efsanesi Fatih Terim’in hayallerine darbe vursun.. Bize şunları yaşatanın suratı gözümün önüne geldikçe küfür etmemek için zor duruyorum. Tüm televizyon kanallarında yorumcular bile akla mantığa sığmaz inanılmaz, bu resmen kalleşlik diye yorumluyor..
Bu ülkede niye hep güzel şeylere mani olan insanlar ahmak insanlar oluyor..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Trabzonlu oyuncu topun yönünü her değiştirdiğinde Maicon hantalının beli kırılıyor. Tamam ağır olursun ama bu kadar da olunmaz. Kaldı mı böyle stoperler artık? Brezilyalı Servet!

Ahmet Çalık desen hangi akla hizmet transfer edildi, hangi yerli sevici işgüzarın halt yemesi acaba?

Orta sahada Fernando tek başına uğraşıyor garibim. N'diaye gelince biraz nefes alır.

Belhanda hıyarı ve santrafor konularında konuşmayacağım.

Fakat bence Terim'de de suç var. Grubumuz Psg-Napoli-Liverpool olsaydı yine santraforsuz mu gidecektik? Hayır! Hemen 1 ya da 2 tane bulunacaktı. Ama grup kolay olunca şark kurnazları beceriksizliklerini örtbas etmek için kılıf buldu. Terim de pohpohlanmayı sevdiği için, sen aslansın hocam, sen santraforsuz da yaparsın hocam denince kabul etmiştir. Kibirli olduğu herkesin bildiği bir gerçek. Zamanında milli takımdan teklif geldiğinde de kulübüm/başkanım bilir demeyip ülkenin bize ihtiyacı var, gerekirse ikisini birlikte de götürürüz havalarına girip bir çuval inciri berbat eden olayların başlamasına zemin hazırlamıştı.

Neyse sağlık olsun ama bu kek görülen grup maçlar sonunda faciaya da dönüşebilir.

—-Donk—-Fernando—-

Feghouli—Ndiaye—Rodrigues

——-Henry——

Erenle falan olacak iş değil ŞL’de.

yapılacak ilk şey defans hattı için Donk, Serdar ve Ozan'ı kullanmak.. Yani Ozan'a şans versin hoca , ben bir taraftar olarak asla negatif düşünmem, tek olumsuz bir cümle dahi kullanmam.. Hoca bence Mariano, Maicon ve Ahmet'i kesecek gelecek maç..

Muslera

Linnes(mariano) Ozan(Donk) Serdar Nagatomo

Ndiaye Fernando

Feghouli(Yunus) Emre(Malesef Belhanda) Rodrigues

Onyekuru(Sinan)

Şu 11'i sürekli yerden ve dikine oynayabilen bir takım haline getir, ki oyuncuların profilleri de bu sisteme çok uygun...

Son düzenleme:
Geçtiğimiz sezon kadroyu kim kurdu bilmiyorum-muhtemelen Cenk Ergün- ama sezon başında Tudor ve sonra her 2-3 sene bir milli takımdan kovulup yeniden oraya geçmeden önce buraya uğrayan Terim yerine Favre gibi kalitesi belli bir hoca gelseydi çok daha rahat bir sezon geçirir, bu sezon da üzerine koymaya devam ederdik. Yani gittiği takımlardan gönderilmiş ve Karabük'te bile durumu eh işte denecek bir adamı taraftar gazıyla alıp tutmayınca yine Terim'e dönersen hep aynı yerde gezer durursun. Fatih Terim son 15 yılı geçtim, öncesinde bile çok tektip bir oyun oynatıyordu. Şu an elinde santrfor yok ama çeşitliliğe elverişli, fonksiyonel bir kadro var. Bu durum onun için de bir sınav olacak ama ben sanmıyorum ki bir şeyler çıkarabilsin. Geldiğinden beridir kötü ve belirsiz bir oyun var. Gittiğinde de böyle bir durum söz konusuydu. Milli Takım'ı saymıyorum bile. İnşallah CL havası iyi gelir, sonuçta grup çok hafif geldi.

Tahmin ettiğim gibi Beşiktaş da puan kaybetti. Kazansak ilk haftaların ekmeğini son haftalarda iyi yerdik.