Emre Akbaba gelmese, bana Gomisin gitmeyeceginin garantisini verebilirmisin?
Gomisin gitmesinin Emre Akbaba transferiyle alakasi yok.
Gomisin gitmesinin Emre Akbaba transferiyle alakasi yok.
Anıl Mehmet Yıldırım renktaşım aynı zamanda soyaddaşım sadece benim mesajlarımı okuyup dislike veriyor sanırım. Ben kendi fikirlerimi yazıyorum senle aynı düşüncede değiliz diye dislike vermek nedir? Ben bu zamana kadar kimseye benimle aynı görüşte değil diye dislike vermişliğim yoktur çünkü katılmasam da onun fikridir deyip saygı duymuşumdur.
Neyse zaten sinirliyim biraz frenlesem iyi olacak son mesajım bu.
Ya her şeyi anlarım da hoca modern futbola uyum sağlayamadı? Gerçekten mi ya? Bu kadar da futbol cahili bir yorum görmemiştim açıkçası. Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığımız dönem modern değildi galiba futbol. Ya da Milli Takım ile Avrupa Şampiyonasına giderken. Ya da geçen sene mesela. Eleştirmeyi anlarım da biraz altını doldurun eleştirin. Mesela: Sinan Alanya maçında ik yarı çil yavrusu gibi dökülürken, bekini hiç takip etmezken bir gol yüzünden hocanın oynatması saçmaydı. Ya da topu tutup oyunu soğutup deplasman futbolu oynamamız gereken yerde elimizde buna yönelik tek orta saha Selçuk İnan neden oynamadı? Ya da Feghouli'ye neden Süper Kupa maçı dışında şans verilmiyor?
Ha bir de yönetime aba altından sopa göstermemiş. Adam basın önünde ısrarla bu mevkilere adam lazım diye bağıra çağıra söyledi. Ne yapsaydı daha liseyi mi bassaydı? Burada hepimiz basketbol şubesini yakından takip ediyoruz ve bu yönetimin bir planı ve programı olmadığını, beceriksiz olduklarını, futbolda da sırtlarını Fatih Terim'e yasladıklarını gördük. Şimdi mi akıllar başa geldi?
Burada böyle bir seçenek konulmuş, bende kullanıyorum. Beğensem niye beğendin diye soracak mıydın? Ben sana saygısızlık falan yapmıyorum, sen nasıl görüşünü belli ediyorsan bende böyle belli ediyorum.
Ben de oturayım senin mesajlarını mı dislike'layım şimdi? Bu böyle uzar gider, niye böyle bir şeye kalkışıyoruz? İnsan gibi okuyup geçmek varken veya katılmıyorum yazmak varken.
İstersen dislike'la senin tercihin. Bak cevapta yazdım. Ama insan gibi falan derken mesela? Dislike atınca ne oluyoruz onu bir öğrenebilir miyim? Maymunlar mı genelde dislıke atıyor forumlarda?
İnsan gibi derken dediğimi anlamışsındır çünkü demek homo sapiens olmaktan bahsetmiyorum. İnsan gibi olmaktan kasıt normal birisi gibi davranmaktır. Lütfen konuyu başka yerlere çekmeyelim.
Bende diyorum ki sana attığın mesajları beğensem niye hepsini beğendin diye soracak mıydın? Ayrıca bu foruma böyle bir özellik konulmuş gayet demokratik bir şekilde bende bunu kullanmışım. Forumun kurallarında o tuşa basmak yasak gibi bir ibare yok. Bende gayet "normal" bir şekilde bunu kullanıyorum. Beğenirsin, beğenmezsin bundan sonrası sana kalmış.